Horoscop, vineri, 23 februarie 2024. Zodia care va trebuie să ia o decizie importantă

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și ASTROSENS
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și ASTROSENS

Horoscop, vineri, 23 februarie 2024. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, vine cu previziuni zodiacale pentru ziua de vineri, 23 februarie 2024.

Berbec

Marte, guvernatorul tău, se întâlnește cu Venus în casa a XI-a. Este vorba despre socializare, prietenie, de următorul pas în carieră și de o doză suplimentară de ambiție.

Taur

Conjuncția Venus-Marte din casa a X-a a carierei, pe tine te poate împinge mult în față. S-ar putea să ceri ceea ce ți se cuvine și dacă nu primești, nu e o problemă.

Gemeni

Mercur se pregătește să intre în Pești, adică în casa carierei. Astăzi ar fi bine să nu ai mari pretenții, ci mai degrabă să asculți și să înveți de la cei din jur, ca să știi ce spui de mâine, să ai succes.

Rac

Ne apropiem de o Lună Plină în casa a III-a, în opoziție cu Saturn și s-ar putea să întâmpini niște dificultăți cu persoanele dragi, dar în același timp și cu toate chestiunile administrative: acte, documente.

Leu

Conjuncția Venus-Marte, în casa a VII-a lângă Pluto, e foarte incitantă pentru relații, cupluri. Cei care sunt într-o relație de mai mult timp pot reaprinde flacăra pasiunii, ceilalți vor avea nevoie de un foc de paie, iar cei care nu se regăsesc în aceste două variante pot avea o zi plăcută în preajma unor persoane dragi.

Fecioară

Multe ajustări, vă implicații în proiecte care nu vă aduc atât de multă satisfacție.

Balanță

Venus, guvernatoarea ta, se întâlnește cu Marte în casa a V-a. Sunt multe povești acolo. E ca și cum aveți o întâlnire cu o persoană ambițioasă, foarte întreprinzătoare care vă ia la rost. Astăzi vin niște momente în care nu mai puteți să fiți în rolul acela de diplomat. Este momentul să acționați.

Scorpion

Venus se întâlnește cu Marte în casa a IV-a. E o zi bună pentru a petrece cu persoana iubită acasă și pentru a înțelege ce s-a întâmplat în ultimul timp în viața voastră, dar și care sunt următoarele planuri pe care le aveți. Trebuie să fiți mai deschiși.

Săgetător

Mai ușor cu telefonul. Încercați să mai trăiți și în zona de offline. Vorbiți cu oamenii și față în față, nu doar prin mesaje și sunându-i.

Capricorn

Răsfățați-vă cum nu ați mai făcut-o de mult. Nu așteptați de la alții, ci răsfățați-vă voi. Asta poate să însemne și o mică pauză. 

Vărsător

Gătiți-vă astăzi, îmbrăcați-vă frumos. Ieșiți în față, îndrăzniți. Atrageți privirile, bucurați-vă de voi, lăudați-vă. Venus și Marte se întâlnesc astăzi în semnul vostru. Nu trebuie să vă pese de nimeni și de nimic, doar de bucuria voastră.

Pești

Conjuncția Venus-Marte nu e într-un loc plăcut pentru voi. E în casa a XII-a. Pentru unii s-ar putea să vină cu revelații legate de relațiile toxice pe care le au și de viciile care v-au dat târcoale o bună perioadă. Trebuie să rețineți că Mercur se pregătește să intre în semnul vostru, ceea ce înseamnă că vor fi niște decizii de luat. Luna Plină de la sfârșitul săptămânii e în casa a VII-a, deci unele relații și parteneriate se cam duc.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel