Horoscop, vineri, 23 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic: 23 noiembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

În sfârșit ai înțeles, Berbec. Viața a fost un pic confuză cu Marte retrograd care are loc în sectorul tău de comunicare.

Dar această Lună Nouă aduce o nouă lumină în care începi să înțelegi scopul vieții tale și ce trebuie să faci pentru a face o mare schimbare în viața ta.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Munca grea nu se mai vede la orizont. Ți-ai plătit datoriile, Taur, iar acum că ai înțeles cum funcționează universul, ești gata să îmbrățișezi acest următor capitol al vieții tale.

Ai o mentalitate nouă și îmbunătățită și vei face alegeri mult mai bune de data aceasta.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

O resursă vine la tine și este neașteptată. Este posibil să primiți un cadou de la un prieten, iubit, partener sau coleg.

Acest beneficiu suplimentar poate deschide ușa către noi oportunități în viața ta. Poți investi sau poți începe să explorezi o idee de carieră pe care voiai să o testezi de mult timp.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Dragostea este distractivă, Rac. Toată lumea vrea să se îndrăgostească de ceva sau de cineva. Este posibil ca inima ta să se aprindă din cauza unui proiect la locul de muncă de care te simți conectat într-un mod deosebit.

S-ar putea să nu înțelegi toate fațetele acestui efort, dar pe măsură ce te vei avânta în proiect, vei descoperi părți din tine despre care nu știai că există.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Încearcă lucruri noi, Leu. Ziua de astăzi te invită să explorezi câteva abordări diferite ale rutinei tale zilnice.

Este posibil să existe un mod vechi de a face o anumită sarcină care acum este ineficient. Ia în considerare testarea unor noi strategii pentru a vedea dacă o schimbare ar funcționa mai bine pentru tine.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Creativitatea este un proces. O parte din tine poate simți un puternic sentiment de plictiseală și, în ciuda dorinței tale de a rămâne mereu activ, lipsa a ceva de făcut te poate face să îți faci planuri de viitor.

Este posibil să începeți să vă gândiți la următorul proiect sau la un obiectiv ambițios de atins. Inventezi viitorul, iar visele tale fac parte din acest proces.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Visele de a-ți întemeia o familie proprie se pot manifesta, iar această nouă fază lunară poate aduce tot felul de întrebări despre ce înseamnă acest lucru în viața ta. S-ar putea să fiți gata să creați spațiu în casă pentru un micuț.

Aceasta este o zi excelentă pentru a purta conversații cu părinții sau chiar cu bunicii, despre cum ai fi tu în rolul de părinte.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Eliberați energia negativă. Conversațiile dure nu sunt potrivite în perioada sărbătorilor.

Totuși, la câteva zile după această Lună Nouă în sectorul tău de comunicare, s-ar putea să te simți pregătit să te deschizi și să vorbești despre lucruri. Deocamdată, în timp ce procesezi, scrie-ți undeva  sentimentele și gândurile.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este timpul să schimbi estetica, Săgetătorule. Iubești prospețimea unei noi experiențe, așa că ești gata să recreezi ambianța din spațiul personal.

Există o parte din tine care ar putea redefini tot felul de domenii din viața ta, dar deocamdată, spațiul personal este locul unde se întâmplă totul.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Astăzi este despre tine. Această Lună Nouă are loc în semnul tău, așa că este posibil să simți o dorință puternică de a schimba o parte a vieții tale care ți se părea că a devenit stagnantă. Ia un jurnal sau o foaie de hârtie și scrie-ți toate visele. Începe să-ți imaginezi cum vrei să fie viața ta în viitor.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Înainte ca lucrurile în viață să se schimbe, trebuie să te decizi să faci multe lucruri diferit.

Schimbarea de astăzi și renunțarea la trecut încep și se termină cu tine. Tu ești catalizatorul creșterii tale.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ești gata să faci noi conexiuni și să vezi unde te va duce viața. O parte din tine s-a agățat de ceea ce știi, dar întrebarea iminentă "ce-ar fi dacă" te-a făcut să începi să vezi imaginea de ansamblu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel