Horoscop, vineri, 22 iunie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Luna Plină de mâine se petrece în casa a X-a, dar încă de astăzi ai putea să treci prin tot felul de evenimente la locul de muncă. Recomandarea este să te detașezi de acele probleme și să nu te iei prea în serios.

Taur

Își priește acest sextil dintre Mercur și Marte. Pe întreaga durată a weekendului vei beneficia de el. Forță ai, curaj ai și reușești mult mai ușor să înțelegi ce vor ceilalți de la tine astfel încât să știi la ce fapte să treci. Recomandarea este să ai grijă atunci când vrei să călătorești sau îți planifici o călătorie.

Gemeni

Aspectul dintre mercur și Marte de astăzi te ajută să îți minimizezi pierderile, fie de energie, fie de bani. Luna Plină din acest weekend te roagă să fii mult mai atent la cât consideri tu că meriți. Nu te vinde mai ieftin decât este cazul. Trebuie să fii cu stima de sine cât mai ridicată, încearcă!

Rac

Luna Plină se petrece în casa a VII-a. Relația cu partenerul s-ar putea să fie tensionată, dar cu oricine s-ar putea în zilele următoare să treci prin tot felul de momente stânjenitoare, ciudate și inconfortabile. E ceva la persoanele respective și tu nu te simți bine, dar asta nu înseamnă că trebui să stai mult în  preajma lor.

Leu

Te simți epuizat, simți că doar ție ți se dau proiecte, simți că nu ești validat așa cum ți-ai dori. Aceasta este de fapt o stare de stres.

Fecioară

Își priește Luna Plină. Te obligă să-ți dai seama ce meriți tu și ce merită ceilalți sau cât de mult te iubești versus cât îi iubești pe ceilalți. Vrei să găsești un numitor comun între ce îți dorești să faci pentru tine și ce îți dorești să faci pentru ceilalți. Nu uita să te pui pe primul loc!

Balanță

Luna Plină se petrece în casa a IV-a, iar Soarele a intrat în casa a X-a. Dacă muncești în acest weekend, o să fie destul de greu, pentru că va trebui să împaci și capra și varza, adică la serviciu trebuie să fii destul de concentrat, dar dacă sunt probleme acasă sau lucruri de rezolvat, tu vei fi cu mintea și acolo. Va fi greu, dar nu imposibil să găsești acel echilibru.

Scorpion

Luna Plină te sprijină, dar mai degrabă vorbim de acest sextil dintre Mercur și Marte. Marte este în casa a VII-a și înseamnă că reușești să discuți, să comunici, să te deschizi altfel față de partener. Cum Luna Plină este și în casa a III-a, simți ce își dorește celălalt. Anticipezi stările sau nevoile partenerului.

Săgetător

Luna Plină este în casa a II-a. Nu sunt vești foarte bune pentru tine. Apar tentații, cheltuiești, dar ar trebui să dai bani pe lucruri importante, nu pe cele inutile, dar mai apare din când în când și ceva riscant pentru buzunarul tău.

Capricorn

Luna Plină este în semnul tău. Apar tot felul de stări, tot felul de momente în care nu știi ce să faci, te uiți la celelalte persoane. Ți se pare că nu își asumă nimic, că nu sunt responsabile și spui că te ocupi tot tu de data aceasta, dar nu îți cere nimeni. Singur preiei această responsabilitate. Ar fi bine să ai răbdare și să acorzi și celorlalți răbdare.

Vărsător

Nu este o Lună Plină bună pentru tine. Simți că trebuie să faci eforturi suplimentare pentru absolut orice. Saturn se apropie de retrogradare și s-ar putea să simți că în jurul tău totul este o mare frână.

Pești

Luna Plină te sprijină. S-ar putea să devii mai selectiv în ceea ce înseamnă cercul social. Cu unii s-ar putea să vrei să nu mai petreci timp, iar cu alții vei decide că sunt oameni de calitate și vrei să îi ai m ai mult prin preajmă.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel