Horoscop, vineri, 22 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de vineri, 22 decembrie 2023, potrivit  știrileprotv.

 

BERBEC

O confirmare de prin țară sau din afară, că vi s-a rezervat loc de cazare, de transport și o să mergeți la sigur ca să nu vă treziți că n-aveți nimic asigurat.

O reușită! Că abia acum ați găsit finanțare pentru o lucrare la care ați muncit și o să faceți progrese din ianuarie.

 TAUR

Se poate să vă implicați din ianuarie într-un proiect particular și să fie un câștig consistent, să fructificați tot ce ați procesat de la începutul anului până acum.

Relația cu partenerul de cuplu se rescrie și acum e cel mai bun prilej să-i faceți surprize plăcute ființei iubite.

GEMENI

O să revizuiți un contract că vreți să porniți cu forțe proaspete de anul viitor și o să primiți și suport financiar, o finanțare.

Apare cineva care vrea să petreceți Revelionul împreună și poate fi o surpriză acestui sfârșit de an.

RAC

Familia are nevoie de voi și voi de ea și veți face împreună pregătiri ca să petreceți împreună Crăciunul și poate și Anul Nou.

Se rezolvă o sumedenie de lucruri pentru care v-ați zbătut pe parcursul anului și o să încheiați cu brio toate socotelile.

LEU

O să dați zor să vă achitați de toate obligațiile ca să nu cumva să rămâneți cu restanțe, că nu agreați ideea, chiar deloc.

Se poate să primiți o recompensă de la serviciu ca să se vadă că sunteți apreciați - o fi prima de sfârșit de an.

FECIOARĂ

Ați putea pleca, deja, pe undeva, la părinți, la copii să pregătiți Crăciunul și să vă bucurați de întâlnirea cu tot familionul.

Vin bani de la serviciu și o să fie și în plus, cadou de Crăciun, pe lângă salariu.

BALANȚĂ

E de intervenit cu un telefon ca să vă luați banii mai devreme, sau ca să vă găsiți unde să plecați pentru câteva zile după sărbători.

E o schimbare în program, dar, deși pare durută, o să vă descoperiți că vă prinde tare bine.

SCORPION

Poate abia acum vă decideți în privința unui contract dacă să-l semnați, sau nu, că poate mai aveți și alte oferte și care nu-s deloc de neluat în seamă.

Ați putea ajunge la căsătorie, dacă vă doriți cu adevărat, iar dacă nu sunteți convinși pe de-a întregul, lăsați pe anul viitor hotărârea.

SĂGETĂTOR

Se va regla o situație mai delicată și o să fiți și voi mai degajați, că v-a obosit așteptarea - totul e să vă decuplați de la stres, să petreceți frumos sărbătorile.

Ați putea pleca de azi și să stați cât mai multe zile departe de stresul cotidian, măcar acum de sărbători.

CAPRICORN

Vă dați întâlnire cu niște oameni care vă pot fi de ajutor dacă aveți ceva important de făcut, sau poate plecați împreună să petreceți Crăciunul, Anul Nou, să vă bucurați de sărbători.

Se pare că ați rămas datori unor oameni și nu neapărat cu bani, ci le-ați fi făcut o promisiune că vă vedeți zilele acestea.

VĂRSĂTOR

O să vă ia prin surprindere o invitație și poate chiar o să o onorați să vă duceți pentru câteva zile undeva, dacă vă permiteți, dacă aveți timp și bani.

E o răscolire sufletească și o să vedeți ce e de făcut ca să recâștigați inima cuiva și o să vă dați peste cap să o păstrați.

PEȘTI

O să luați niște bani din urmă, din tot felul de colaborări și o să-i puneți deoparte pentru Anul Nou, că s-ar putea să plecați pe undeva în primele zile ale anului.

Vă caută cineva care vrea să vă faceți un pic de timp să petreceți 2,3 zile după sărbători, dacă programul e deja făcut pentru sărbători.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel