Horoscop, vineri, 21 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel

Horoscop zilnic: 21 ianuarie 2022. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal. 

Berbec

Viața ia o nouă întorsătură când Luna vorbește cu Uranus, planeta schimbărilor. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a rutinelor, așa că așteaptă-te la câteva momente imprevizibile care să te ia prin surprindere.  S-ar putea să fii nevoit să fii flexibil, Berbec, așa că păstrarea unui plan B îți va fi de ajutor în cazul în care o întâlnire se anulează sau un element nou aterizează în programul tău.

 

Taur

Este bine să rămâi în centrul tău de calm,  deoarece energia de astăzi poate fi ușor nevrotică și imprevizibilă. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a plăcerilor, așa că programează-ți ceva care să te recompenseze pentru o treabă bine făcută la sfârșitul zilei.  Sau, dacă aveți prieteni pe care vă place să îi aveți în preajmă, programați o întâlnire la o cină târzie pentru a recupera și a vă relaxa la o conversație și la băuturile preferate.

 

Gemeni

Un vizitator neprogramat sau un anunț la care nu te așteptai poate veni din partea unei rude în această săptămână.  Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a căminului și a familiei, dar atunci când vorbește cu Uranus și Venus retrograd, anticipează o mică surpriză care te poate face să faci o dublă impresie, poate chiar să te facă să reflectezi mai mult asupra propriilor priorități și asupra vieții tale.

 

Rac

Un apel ratat sau un e-mail nedeslușit pot face parte din drama zilei, deoarece Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a comunicării, dar Uranus se implică. Fii sârguincios, Rac. Dacă este important și trebuie să știi că destinatarul a primit ceea ce i-ai trimis în timp util, sună pentru a afla.

 

Leu

O factură neașteptată sosește prin poștă sau o defecțiune la calculator, o reparație la mașină sau o problemă oarecare se poate manifesta astăzi, când Luna și Uranus își vorbesc între ei activând sectorul tău al banilor.  S-ar putea să vrei să îți controlezi cheltuielile și să fii mai prudent atunci când te ocupi de sarcini care necesită multă tehnologie.

 

Fecioară

S-ar putea să vă simțiți provocat de alții și să simțiți nevoia să vă apărați poziția într-o chestiune astăzi. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a identității, dar, din cauza activității lui Uranus, modul în care te prezinți lumii și ești primit de ceilalți poate fi neclar.  Încearcă să fii cât se poate de transparent, iar atunci când simți că nu ești pregătit să răspunzi la o întrebare, spune pur și simplu acest lucru.

 

Balanță

Nu știi niciodată în cine nu poți avea încredere până când nu-și dezvăluie adevăratul caracter în momente de criză.  Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a dușmanilor ascunși, iar atunci când vorbește cu Uranus în sectorul tău de prieteni s-ar putea să ai parte de o trezire neplăcută care să te atenționeze cum anumite persoane sunt apropiate, dar nu sunt cu adevărat menite să rămână în cercul tău intim. 

 

Scorpion

Nu știi niciodată pe cine ai putea întâlni la locul de muncă și care îți place cu adevărat și vrei să te cunoști mai bine.  Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a prieteniilor, iar când este implicată planeta miraculosului, Uranus, persoana potrivită poate intra în viața ta. Acesta poate fi începutul unor lucruri mărețe.

 

Segetător

Acordați o atenție deosebită detaliilor și, în același timp, aveți grijă de sănătatea dumneavoastră. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a carierei și a statutului social, și, deși este minunat să aduci mereu în prim-plan chiar și tu ai nevoie de o pauză, Săgetătorule. Așadar, nu te strădui prea mult, dar conștientizează că efortul pe care îl depui va da roade pentru tine în curând.

 

Capricorn

Ce vă place să faceți și despre ce vreți să învățați mai mult? 
Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a educației, iar cu Uranus în sectorul tău al plăcerilor, este momentul perfect pentru a schimba puțin lucrurile și a începe să faci dintr-un hobby o parte mai mare din viața ta cu un curs sau alăturându-te unui grup cu un interes similar.

 

Vărsător

Problemele familiale pot fi îngrijorătoare astăzi și te-ar putea face să bagi mâna în buzunar pentru a face un împrumut personal.  Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a resurselor comune, iar energia perturbatoare a lui Uranus poate aduce la lumină o chestiune bruscă ce trebuie rezolvată.  Deși momentul poate fi incomod, te vei simți bine dacă vei avea capacitatea de a ajuta atunci când poți.

 

Pești

Conversații complicate și o ceartă pot apărea atunci când Uranus, în sectorul tău de comunicare, este implicat cu Luna.  Luna guvernează emoțiile și, de asemenea, trecutul, așa că atunci când Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Fecioarei, casa ta solară a angajamentelor, totul intră sub semnul speculațiilor.  Acesta este un moment bun pentru a-ți evalua sentimentele reale față de o relație și asigură-te că nu ignori semnalele de alarmă dacă le vezi.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel