Horoscop, vineri, 20 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ PRO TV
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ PRO TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de vineri, 20 octombrie 2023, potrivit știrileprotv.

 

BERBEC

Poate vă faceţi program de plimbare, ca să vă aerisiţi, să vă-ntâlniţi cu prietenii ca să vă distraţi şi să mai vedeţi şi alte locuri.

E un eveniment important prin târg pe undeva şi o să vă duceţi c-o să fie un prilej să vă faceţi noi relaţii profesionale, de afaceri.

TAUR

Sunteţi în căutarea jobului ideal şi care s-ar putea să şi apăra şi să vă mobilizaţi toate resursele interioare ca să daţi tot ce e mai bun, că voi sunteţi talentaţi.

O să puteţi reamenaja interiorul locuinţei, să faceţi o curăţenie generală ca să vă simţiţi şi mai bine la voi acasă.

GEMENI

Vă daţi întâlnire cu un angajat care va propune ceva de lucru şi o să vă consultaţi agenda să vedeţi cum staţi cu timpul ca să vă faceţi loc şi pentru acest extra job.

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă poate deveni partener de viaţă şi dacă sunteţi fără companion de viaţă o să fiţi încântaţi.

RAC

Se poate să vă sară-n ajutor cineva care vă apreciază şi o să vă puteţi ocupa de altceva, să vă mai trageţi sufletul între timp.

Poate primiţi un răspuns referitor la ce are de gând partenerul de cuplu, şi ce responsabilităţi în plus o să mai aveţi.

LEU

O reuşită în planul comunicării - poate vă exprimaţi un punct de vedere şi or să vă fie îmbrăţişate ideile că sunt de actualitate.

Se observă succes la şcoală, poate aţi făcut rost şi de bani să achitaţi taxele, şi o să faceţi progrese, poate ardeţi nişte etape, treceţi în alt an de studiu.

 FECIOARĂ

Or să vă intre nişte bani şi o să vă luaţi ce-aveţi nevoie pentru casa şi familie, că e o listă în aşteptare şi vreţi să o lichidaţi.

Vi se lansează invitaţia să-i faceţi o vizită cuiva care e plecat departe de voi şi dacă programul vă permite o să vă duceţi de azi.

BALANŢA

O să puteţi rezolva atât problemă de serviciu, cât şi personale şi o să faceţi rost de bani în plus, ca să acoperiţi toate cheltuielile acestei perioade.

Se vine cu o ofertă de lucru şi o să analizaţi situaţia pe toate fețele ca nu vreţi să faceţi o alegere pripită pe care s-o regretaţi.

SCORPION

O să rulaţi nişte bani ca să vă cumpăraţi tot ce trebuie pentru casa, familie, şi poate plecaţi pe undeva c-aveţi vreun sărbătorit, zilele – astea.

Apar noutăţi care să vă suscite interesul, să vă scoată din zona de confort şi să vă ofere şansă de a străluci pe scenă socială.

SĂGETĂTOR

O invitaţie la un spectacol, un eveniment monden, ieşiţi la socializare că o să conteze, părerea voastră, o să fiţi cooptaţi în diverse activităţi.

Se reînnoieşte un contract, dar se poate să vină şi o ofertă care să facă apel la nişte resurse interioare neexplorate,m din punct de vedere profesional.

CAPRICORN

Un act pe care-l aşteptaţi de multă vreme soseşte şi o să vă puteţi lua o casă, ori să începeţi un proiect care să vă asigure un venit constant, să nu mai duceţi grija zilelor de mâine.

Vă caută cineva care vrea să vă faceţi program de plimbare, să plecaţi într-o excursie, într-un city break, dacă şi voi vă doriţi.

VĂRSĂTOR

Poate vă fac prietenii o surpriză şi vă duc într-o staţiune de agrement ca să vă recreaţi c-aţi acumulat prea multă oboseală şi o pauză de muncă v-ar prinde bine.

O problemă de sănătate se poate rezolva şi să vă recăpătaţi starea de bine, să puteţi funcţiona la cota maximă.

PEŞTI

Cineva din trecutul sentimental îşi încearcă şansele de a vă recâştiga şi o să fiţi de acord doar dacă a făcut nişte schimbări, ca să vă puteţi înţelege.

O să funcţionaţi în cadrul unui grup fie ca să lucraţi ceva, fie ca să vă duceţi împreună cu cei de-acolo la distracţie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel