Horoscop, vineri, 20 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Iată care sunt previziunile astrale pentru ziua de 20 ianuarie 2023.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Suflecă-ți mânecile, Berbec. Astăzi este vorba despre a face lucrurile să se întâmple la locul de muncă și în comunitatea locală. Nu stați pe margine dacă v-ați dorit mult să faceți o impresie pozitivă la locul de muncă sau cu cineva important. A venit ocazia să vorbești și să te faci auzit.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

În timp ce alții pot vorbi pozitiv despre cine ești și ce poți face, nu există o modalitate mai bună de a cunoaște pe cineva decât să te implici în conversații. Astăzi, ai ocazia să faci o primă impresie solidă cu cineva important.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Astăzi este vorba despre a împărtăși și a dărui cu generozitate celorlalți. S-ar putea să nu cunoști nevoile exacte, dar o parte din tine poate simți ce își doresc ceilalți. Această natură intuitivă este de ajutor. Ești încurajat să donezi unei organizații de caritate pe care o susții sau să ajuți un prieten aflat în nevoie.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Pasiunea este minunată, dar uneori poate fi un obstacol în calea clarității mentale și emoționale. Ai nevoie să te retragi dintr-o situație pentru a vedea lucrurile așa cum sunt. Fără spațiu între tine și o anumită persoană sau o anumită problemă, nu poți dobândi mijloacele de care ai nevoie pentru a lua decizii înțelepte.

Leu (23 iulie - 22 august)

Există un proiect pe care trebuie să îl finalizezi, Leu. Ai investit ore și energie, dar acum, când ești atât de aproape de rezultatul final, poate fi greu să îl termini. Linia de sosire este atât de aproape, nu tergiversa. Acesta este momentul tău să alergi spre finalizare și să sărbătorești victoria unei lucrări bine făcute.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Uneori pur și simplu nu te simți creativ sau romantic, dar există o oarecare plăcere și bucurie atunci când faci o muncă de care te simți conectat. Astăzi, energia creativă de care ai nevoie nu trebuie să țâșnească din inima ta. Faptul că ai un plan pe care îl poți urma îți poate satisface dorința de joacă și distracție.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Întotdeauna pui familia pe primul loc, Balanță, uneori înaintea ta. Astăzi, este posibil să ai o rudă care are nevoie de mai multă asistență decât de obicei. S-ar putea să ți se pară necesar să faci un pas în față și să dai o mână de ajutor.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Există momente în care a vorbi despre un subiect pare mai greu decât de obicei. Astăzi, cuvintele nu curg atât de frumos pe cât ți-ai dori.Totuși, poate fi o binecuvântare, pentru că trebuie să te gândești un pic mai mult înainte de a spune ceea ce vrei să spui, ceea ce te poate ajuta să eviți exprimarea greșită.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o zi plină de putere pentru tine, Săgetătorule. Există o oportunitate de a face ceva mai mulți bani. S-ar putea să vă apară un proiect sau o ofertă de a vă plăti pentru serviciile în care excelați. Oricum ar fi, vei fi recompensat bine pentru orice muncă pe care o vei face în această săptămână.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Vine un moment în care trebuie să revizuiești care sunt nevoile și dorințele tale. S-ar putea să nu știi încă, deoarece efectele sezonului retrograd au susținut obstacole care să blocheze progresul. Dar, acum că energia s-a ridicat și viața se simte mai optimistă, este timpul să îți planifici viitorul și să fii în stare să întreprinzi acțiunile pe care intenționai să le începi la începutul acestui an.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Trecutul va fi mereu acolo, Vărsătorule. S-ar putea să te uiți în oglinda retrovizoare pentru a te judeca aspru, dar nu există niciun motiv să fii atât de dur cu tine însuți. Ai făcut tot ce ai putut la acel moment. Să faci tot ce poți face mai bine este tot ce-ți poate cere cineva, inclusiv tu însuți.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Este important să ai în colțul tău oameni buni care să te apere și să te asculte. Astăzi, ești înconjurat de persoane de top, care te-au susținut atunci când ai avut cea mai mare nevoie, iar tu le întorci favoarea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel