Horoscop, vineri, 2 iunie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop zilnic, 2 iunie 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru toate semnele zodiacale, potrivit știrileprotv, pentru data de 2 iunie. În timp ce unele semne zodiacale vor avea parte în a doua zi de vară de unele călătorii, altele se pot bucura de beneficii pe plan profesional. Atenție, însă. Fecioara are parte și de niște avertizări, din partea astrologului.

 

BERBEC

O să ieşiţi la o cafea cu cineva care nu v-a mai creditat în ultima vreme, v-a contestat sinceritatea, dar voi o să-i dovediţi că s-a înșelat.

TAUR

O întâlnire care vă poate aduce mai aproape de căsătorie şi tot programul vostru de viaţă o să se schimbe - să vă luaţi şi o casă cât de curând.

GEMENI

O să vă ia prietenii pe sus şi o să vă bucuraţi de un mediu care să vă priască, poate aveţi şi familia alături şi o să fie distracţie pentru toată lumea.

RAC

O să fiţi înconjuraţi cu căldură de oameni mai vechi, mai noi, unii dintre voi poate sunteţi la începutul unei relaţii şi totul o să decurgă frumos.

LEU

Se poate să vă deplasaţi cu trenul, cu avionul, dacă plecaţi din ţară, şi o să vă oferiţi câteva zile de răsfăţ, că vă pierise orice urmă de inspiraţie, de oboseală.

FECIOARĂ

Veştile sunt amestecate şi poate primiţi invitaţii de peste tot şi-atunci o să fiţi selectivi cu prietenii. La sănătate, acolo, sunt nişte accente mai ascuţite. Aveţi grijă.

BALANŢA

O să rulaţi nişte bani, chiar dacă e să rămâneţi acasă poate navigaţi pe online şi o să comandaţi diverse lucruri şi tot o să cheltuiţi bani. Şanse să călătoriţi sunt, totuşi.

SCORPION

Păreţi mai optimişti ca de obicei poate pentru că a apărut cineva în viaţa voastră sentimentală şi accesaţi toate resursele interioare ca să găsiţi un echilibru în relaţie.

SĂGETĂTOR

Se poate să faceţi o petrecere în familie şi să chemaţi şi prieteni, poate e un brunch şi o să vă eliberaţi de tensiuni după o săptămână mult prea încărcată.

CAPRICORN

E cineva care va crea o împrejurare numai bună ca să vă cunoaşteţi mai bine că există un potenţial de relaţie pe care n-ar vrea să-l piardă.

VĂRSĂTOR

Poate e momentul propice să vă puneţi în valoare nişte calităţi, să cultivaţi un hobby care să vă întreţină o stare de spirit, cât se poate de bună.

 PEŞTI

Se poate să vă duceţi la un eveniment care să v-aducă satisfacţii profesionale, că veţi da de oameni care să vă admire muncă şi să vină cu oferte de job.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel