Horoscop, vineri, 2 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 2 decembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este timpul tău să strălucești, Berbec. Luna intră în semnul tău, unde va tranzita în următoarele două zile.
Luna în Berbec poate fi un plasament agitat pentru ca aceasta să-și exprime energia emoțională. Așadar, dacă te confrunți cu crize de anxietate, fă ceva fizic. Mergeți la sală, faceți exerciții fizice și rămâneți ocupat.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este timpul să te eliberezi de trecut, iar atunci când Luna este în Berbec acest lucru se poate face în reprize în care cureți dezordinea care te împiedică să fii productiv. Folosește această perioadă pentru proiecte pe termen scurt, rapide și ușoare, care pot fi realizate fără prea multe complicații sau dificultăți.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este întotdeauna plăcut să ai parte de o scurtă vizită de la un prieten bun. Dacă a trecut ceva timp de când nu ai mai luat legătura cu cineva cu care în mod normal ai ocazia să stai de vorbă mai des, vezi ce mai face acea persoană. S-ar putea să vă bucurați de o ceașcă de cafea la telefon. Sau, dacă preferați să trimiteți mesaje text, trimiteți câteva mesaje doar pentru a verifica și a vedea cum merg lucrurile.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Este o zi excelentă pentru muncă, dar nu fără un mic efort suplimentar. Luna în Berbec îți activează sectorul carierei și al statutului social. Este timpul să te străduiești și să faci lucrurile. Folosește funcția de focalizare din programul tău dacă ai nevoie să lucrezi la un proiect plictisitor pe care distragerea atenției te poate împiedica să îl finalizezi.


Leu (23 iulie - 22 august)

Este o zi bună pentru a verifica cererile de angajare sau, dacă plănuiești să pleci la facultate, pe cele de la admitere pentru a vedea care este situația ta. Dacă ai mici sarcini care te pot ajuta să duci mai repede un proces, astăzi și mâine sunt momente excelente pentru a finaliza aceste chestiuni.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Oamenii pot acționa în mod competitiv atunci când bănuiesc că resursele sunt limitate. Astăzi, veți dori să fiți primul care apare care află și care se ocupă de orice situație apărută.
Dacă ai ceva ce știi că este important din punct de vedere al timpului și trebuie finalizat acum, nu amâna. Planifică-ți să îți duci la bun sfârșit proiectele pentru a te putea relaxa mai târziu în cursul zilei.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Astăzi, dragostea poate părea atât de departe. Partenerii pot fi mai greu de contactat, iar întâlnirile ar putea fi amânate și anulate. De ce? Luna se află în semnul tău zodiacal opus, Berbecul, ceea ce este semn că trebuie să te concentrezi asupra ta. O pauză de la orice întâlniri poate însemna că este un moment bun să te ocupi de propria muncă. Dacă ai ocazia, pleacă mai devreme de la serviciu, fă comisioane personale și trage un pui de somn energizant.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Suntem la doar o lună distanță de un nou an, așa că este momentul perfect pentru a începe să planifici și să îți stabilești câteva obiective esențiale. Dacă vă place să vă vizualizați planul de acțiune, luați în considerare să vă rezervați timp pentru weekend pentru a crea un tablou de viziune și pentru a vă scrie planurile pe 5 luni, 1 an și 5 ani.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești un romantic în sufletul tău și, uneori, vrei să fii spontan în exprimarea iubirii și a adorației. Astăzi și mâine sunt perfecte pentru a surprinde pe cineva cu un cadou sau pentru a-i aduce partenerului tău prânzul și pentru a sta împreună în timpul pauzelor.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Părerile se pot ciocni și dacă ai puncte de vedere puternice, diferite de cele ale altor membri ai familiei tale, ia aminte. Luna se află în Berbec, ceea ce poate aduce discuții și certuri mărunte.
Evitați drama  și concentrați-vă pe lucrurile pe care le aveți în comun. Chiar dacă un pic de umor poate fi distractiv, Luna în Berbec încurajează, de asemenea, să vorbești pozitiv în viața unei persoane pentru a o motiva să își atingă obiectivele.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vei dori să fii rapid și să îți pregătești discursul motivațional. Luna în Berbec poate avea întâlniri de putere pentru tine în următoarele zile. Dacă lucrezi în vânzări sau trebuie să faci mini-prezentări, te vei simți ager și pregătit dacă te pregătești din timp. Timpul ar putea părea că se mișcă puțin mai repede, așa că vei dori să ai toate lucrurile puse la punct.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Este uimitor cât de repede pot zbura banii atunci când te distrezi. Luna în sectorul tău al banilor încurajează prudența în cheltuieli. Asigură-te că ceea ce vezi și crezi că ai nevoie nu este o decizie impulsivă, mai ales când ai de-a face cu obiecte de mare valoare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel