Horoscop, vineri, 19 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop zilnic - 19 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Nu poți lua anumite decizii fără fapte concrete și ferme, Berbec. Așadar, acum este momentul să acționezi pentru a ajunge la faptele esențiale și s-ar putea să afli cine sau ce ți-a fost ascuns până acum, deși era chiar în fața ta.

Mercur în Scorpion face trigon cu Neptun, iar acest lucru aduce încheierea iluziilor din viața ta care te-au împiedicat să găsești adevărul pe care trebuie să îl cunoști pentru a lua decizii importante. 

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Ai nevoie de o încheiere, Taur, iar când vine vorba de un prieten nestatornic, cel care speri adesea că va fi acolo pentru tine atunci când ai cea mai mare nevoie de el, acest lucru nu se va întâmpla. 


Așadar, pe măsură ce Luna face sextil cu Neptun, aducând intensitate în sectorul tău de prietenie, te invită și să te eliberezi de relațiile toxice care nu te-au dus nicăieri și care nu au făcut decât să te secătuiască de timp, energie și resurse emoționale. 

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)


Încă încerci să lucrezi la unele obiceiuri vechi, iar unele dintre acestea își au rădăcinile în tipare pe care le-ai învățat din familie sau chiar ar putea fi trăsături pe care le-ai adus cu tine din viețile trecute și pe care acum înveți să le adaptezi și să le faci diferit. 

Luna în opoziție cu Mercur te invită să te uiți la mentalitatea ta și să iei în considerare cu atenție modul în care gândești. În loc să te lași pur și simplu dus de val, provoacă-te pe tine însuți, Gemeni. 


Rac
(21 iunie - 22 iulie)


Cineva din viața ta ar putea avea nevoie de un prieten în care să se poată încrede, iar tu ești acea persoană. 

Există anumite lucruri pe care o persoană ar putea avea nevoie să le spună și care nu sunt ușor de împărtășit în mod deschis, dar, datorită naturii tale amabile și grijulii, înțelegi că viața se întâmplă și poate dura o vreme până când totul se îndreaptă. 

Luna în sectorul tău de prieteni susține abordarea ta feminină și grijulie, așa că, atunci când o persoană își descarcă din senin toată durerea pe tine, ești capabil să fii acolo și să îi sprijini.

 

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Folosește-ți abilitatea de a relaționa cu ceilalți pentru a te ajuta să obții un nou loc de muncă sau să creezi un parteneriat important cu rezultate promițătoare. 

Luna în sectorul carierei și al reputației publice vă permite să câștigați simpatia unei femei care vă vede etica muncii și o consideră admirabilă. 

Cu cine ai fi putut lucra în trecut care ți-a fost un supervizor sau un mentor valoros? Această persoană ar putea fi cea care vă poate ajuta cu o oportunitate în carieră.

 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Plănuiți să vă mutați în curând? S-ar putea să începeți să vă gândiți unde veți merge în continuare? 

Mercur se află în sectorul tău de comunitate, dar cum se află în cuadratură cu planeta Neptun, în semnul relațiilor, să urmezi un prieten  poate părea o mișcare logică pentru tine. 

S-ar putea chiar să luați în considerare mutarea pentru a fi mai aproape de un partener alături de care aveți o legătură specială.

 

 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Este o zi excelentă pentru a te asocia cu un prieten pentru a rezolva câteva dintre lucrurile banale pe care vrei să le faci prin casă. Ai o listă destul de lungă de lucruri de făcut încât o companie bună este apreciată. 

Un apel brusc de la un prieten care este liber și nu se supără să joace rolul de ajutor ar putea fi oportun. Bucură-te de faptul că ești ocupat în timp ce stai de vorbă despre ziua respectivă, despre ce lucruri se întâmplă în viața ta, totul în timp ce ești productiv.

 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu este ciudat cum tocmai când ai uitat în sfârșit de cineva, atunci se decide să apară din nou în viața ta? Asta în timp ce Luna se află în opoziție cu Mercur.

 S-ar putea să vezi lumina de la capătul tunelului și atunci un fostul decide să te contacteze prin SMS sau chiar printr-un apel. S-ar putea să simți că inima ta sare în sus la ideea de reconectare, dar tot s-ar putea să nu fie cea mai înțeleaptă alegere pe care o vei face astăzi.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Familia este pe primul loc, Săgetătorule.  Mama ta sau o altă figură maternă poate avea prea multe lucruri pe cap și are nevoie de ajutor pentru a duce la bun sfârșit sarcinile. 

Luna în cuadratură cu Jupiter vă încurajează să dați un telefon pentru a verifica și a oferi ajutor dacă este nevoie. 

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

În timpul zilei de Lună în cuadratură cu Jupiter, doar faptul că știi că cineva este acolo pentru tine în cel mai întunecat moment al tău este suficient. 


S-ar putea să preferi să te ocupi de această problemă mergând singur, dar există o parte din tine care speră să răscumpere situația. 

Se recomandă să ții la distanță un prieten bine intenționat.

 

 


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Aveți păreri foarte puternice despre viitorul familiei dvs. în timpul Lunii în cuadratură cu Jupiter în semnul dvs. 

Începi să depășești vechile moduri de a face lucrurile, iar acum ai vrea să schimbi narațiunea și să începi tradiții mai bune, care au mai mult sens pentru momentul în care te afli în viață.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Este timpul să lași fațada jos și să nu te mai minți pe tine însuți în legătură cu o anumită persoană pe care ai întâlnit-o. S-ar putea să te simți obligat din cauza tuturor conexiunilor pe care le aveți în comun, dar adevărul este că, dacă nu ești fericit, nu e treaba ta să încerci să repari. 


De fapt, este timpul să renunți la ceea ce nu se va schimba niciodată și să găsești ceva ușor și simplu care să o facă, de dragul iubirii și al atenției tale de susținere.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel