Horoscop, vineri, 19 mai 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto Freepik
Descriere foto: Sursa foto Freepik

Horoscop zilnic. 19 mai 2023. Previziuni complete pentru fiecare semn zodiacal.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Fă un inventar personal, Berbec. Soarele intră mâine în Taur și, odată cu el, vine și o eclipsă. Acest eveniment promite să aducă schimbări uimitoare în viața ta, dar mai întâi, este timpul să te pregătești pentru ele.


Astăzi, fă un inventar personal. Scrie o listă. Aceasta este o zi pentru planificare și pregătire pentru viitor.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Ești gata să începi un nou capitol în viața ta.


Sfârșitul sezonului Berbecului îți dă permisiunea de a înfrunta problemele cu curaj și îndrăzneală. Uneori trebuie să renunți brusc, iar dacă nu ești sigur ce provocări îți subminează progresul, vei vedea limpede ca cristalul în această săptămână.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
E timpul să îți faci noi prieteni, Gemeni. Întotdeauna este loc pentru mai mult în cercul tău social, dar uneori poți deveni mulțumitor și confortabil cu ceea ce ai.


Astăzi, este posibil să fii împins într-o nouă mulțime și o invitație bruscă la o petrecere poate veni spre tine. Acest lucru poate fi atât de bun pentru tine.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Visele tale pot deveni realitate dacă muncești pentru ele. Cu Luna în Berbec, este posibil să simți un sentiment de conflict intern care te îndeamnă să iei o decizie importantă legată de muncă.


Este posibil să decizi că ceva trebuie să se încheie și că nu mai poți continua să faci ceea ce faci în prezent. Deși poate fi înfricoșător să schimbi compania sau să renunți la un loc de muncă care plătește mai mult pentru a lua altul mai aproape de casă pentru mai puțin, astăzi, s-ar putea să fie ceea ce decizi că trebuie să faci.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Fii deschis la minte, Leu. Dragostea poate fi un motivator puternic, iar astăzi experiența unui prieten ți-ar putea deschide ochii asupra unor probleme despre care nici nu aveai idee că există.


Puțină rezistență din partea unui prieten bun te poate determina să vezi lumea dintr-un nou punct de vedere.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Apasă butonul de resetare, Fecioară. Vei învăța ceva nou care te va da pe spate, iar când o vei face, vei dori să schimbi modul în care îți împărtășești viața cu ceilalți.


Vei ridica niște ziduri, ceea ce nu e rău, dar încearcă să te lași și cunoscut.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Ai așteptat mult timp pentru asta, Balanță. Relația ta parcă părea monotonă, dar astăzi lucrurile se pot schimba.


Există o atracție ieșită din comun și nu poți nega reaprinderea unei scântei pe care o credeai de mult dispărută între voi doi.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Este timpul să începi o nouă activitate ce ține de sănătate.


Vei fi gata de plajă în scurt timp. Dieta, exercițiile fizice și un prieten de antrenament te vor ajuta să-ți atingi obiectivele în curând.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Fii inițiatorul, Săgetătorule. Ți-ai dorit mult timp să petreci timp singur cu cineva special, dar ai jucat la sigur, așteptând ca el să inițieze. Astăzi, va trebui să faci tu primul pas. Chiar dacă nu este întotdeauna acesta stilul tău, s-ar putea să-ți placă.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Energia din această săptămână te împinge în afara zonei de confort.

Îți poți lua câteva minute pentru a te uita la proprietățile imobiliare locale sau la locurile unde îți poți permite mai multe terenuri sau proprietăți. Nu strica să te uiți, chiar dacă nu ești pregătit să cumperi.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Un acord contractual este în lucru, Vărsătorule. Aștepți o ofertă de muncă, iar aceasta va veni în această săptămână. O afacere este pe masă, pe care o poți accepta. Chiar dacă umbra lui Mercur este aici, momentul este potrivit. Tot ceea ce trebuie să faci este să citești literele mici și să te asiguri că știi și înțelegi pentru ce semnezi.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Cumpără-ți ceva frumos, Pești, și fă-l un obiect pe care să-l folosești zilnic. Este întotdeauna plăcut să te răsfeți cu un obiect de lux care îți place. Verifică mall-ul și magazinele de vechituri sau mergi la cumpărături online pentru a găsi un obiect pe care nu te poți abține să-l cumperi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel