Horoscop, vineri, 19 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 19 august 2022.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Iată-l, Berbec. Momentul pe care îl așteptai, iar acest lucru înseamnă că în această săptămână trebuie rezolvate și soluționate câteva chestiuni financiare. Ai câteva facturi în așteptare de plătit, iar banii vor fi acolo pentru tine în curând. Rezolvă câteva probleme nerezolvate și respiră ușurat săptămâna viitoare.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Presiunea de a performa este mare, Taur. Ai câteva lucruri pe care ai vrea să le realizezi în viața ta. Tot ce trebuie să faceți este să începeți să luați măsuri de acțiune și să creați un impuls. Totul va cădea la locul lui.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Când te decizi brusc să renunți la trecut se pot întâmpla lucruri uimitoare pentru tine, Gemeni. Începi să vezi lumea așa cum este și cum poate fi. Începi să vizualizezi tot potențialul pe care îl ai în inima ta. Astăzi, poți găsi curajul de a face lucruri pe care ai jurat că nu le vei face niciodată, pentru că vezi lumina de la capătul tunelului.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Aveți prietenii care trebuie fie să fie lucrate și reconstruite, fie trebuie să vă distanțați pentru a face loc unor noi prieteni. Trebuie să ieși și să începi să socializezi din nou, Rac. De ce să stai acasă plictisit când poți să te distrezi bucurându-te de plajă, de parc sau de un film cu cineva care îți place?

Leu (23 iulie - 22 august)

Chestiunile legate de muncă ar putea să-ți ocupe destul de mult timp și energie astăzi. Așa că, atunci când ziua se destinde și ești gata să te întorci acasă, încearcă să-ți tratezi spațiul personal ca pe un sanctuar. Nu-ți aduce munca acasă cu tine, Leu. Lasă-l la ușă.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Această Lună din ultimul sfert de lună te poate face să te simți din nou în viață într-un mod în care nu te-ai mai simțit de ani de zile, Fecioară. S-ar putea să fii gata să cucerești lumea sau să descoperi lucruri noi despre tine pe care le-ai uitat de mult timp. Poate că te poți întoarce la un vechi hobby și să redescoperi ce ți-a plăcut atât de mult la el. Nu vrei să te prefaci că agitația din inima ta nu se întâmplă. Atingeți din nou și vedeți unde duce drumul.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Atunci când cineva îți spune că vrea să-ți ofere lumea, este drăguț și o parte din tine ar putea să vrea să îl creadă. Dar, nu renunța la independența ta pentru o relație, Balanță. Îți place să fii propria ta persoană. Poți fi deschisă la generozitatea lor, dar și să rămâi fidelă ție însăți, viselor tale și propriei tale chemări.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Când te îndrăgostești de cineva, fii blând cu tine însuți. Te grăbești să îți dai inima și să te arunci într-o relație. Pasiunea ta te poate speria chiar și pe tine, Scorpionule. Așadar, lasă-l pe celălalt să se pună la curent cu locul în care te afli acum din punct de vedere emoțional.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Planifică o întâlnire de lucru, Săgetătorule. Este întotdeauna atât de plăcut să faci lucruri cu un prieten și să vă ajutați reciproc să terminați câteva proiecte. Astăzi, încearcă să te dublezi cu un partener și să duci la bun sfârșit câteva dintre sarcinile atât de necesare, apoi încheie ziua cu o pizza și un film.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

S-ar putea să te simți uneori singur pe lume, dar ai alături de tine un înger păzitor care te ajută și îți ghidează drumul. Nici tu nu trebuie să faci nimic. Trebuie doar să ai curajul de a-ți urma pasiunile. Porțile se vor deschide atunci când vei fi pe drumul cel bun.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Renunță la orice ranchiună și nu te mai agăța de lucruri de care ești gata să treci peste. Da, există câteva lucruri din trecut pe care ai vrea să le schimbi, dar asta a fost ieri. Trăiește pentru ziua de azi.

Pești (19 februarie - 20 martie)

O conversație pe care este foarte important să o ai este oportună acum. S-ar putea să fii nevoit să inițiezi subiectul și să începi să îl prezinți persoanei cu care trebuie să ai o discuție sinceră. Nu este ușor să fii cel care aduce în discuție un subiect dificil, dar este și necesar. Puteți să o faceți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel