Horoscop, vineri, 19 aprilie 2024. Este vorba doar despre bani la o zodie / video

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și Youtube.

 

Berbec

Îți dai seama că totul este despre bani, îți stă capul doar la situația financiară, la câștiguri, buget, pierderi. Trebuie să reții că poți avea câteva lecții pe plan amoros. Stai departe de oamenii care îți pot face rău sau de a-ți face rău prin anumite relații.

Taur

Vă simțiți mai bine în pielea voastră, sunteți mai energici, cu poftă de viață, s-ar putea să aveți niște idei uimitoare, revelații. O să fiți dispuși să riscați. Unii dintre voi s-ar putea să resimtă un dor intens.

Gemeni

Trebuie să dați un pas în spate și să încercați să priviți lucrurile ca un spectator, să vă detașați. Aveți nevoie de puțină curățenie sufletească. Stați acasă în weekend, liniștiți-vă.

Rac

Aveți nevoie de oameni, grupuri, de ieșiri, de ce vreți voi, doar nu stați în casă.

Leu

Partea profesională primește un impuls de la astre. Urmează schimbări care pe moment vă supără, dar care în timp se vor demonstra a fi foarte potrivite pentru voi. Perioadă bună pentru călătorii și pentru apropierea de spiritualitate.

Fecioară

Nu stați locului, aveți un dor de ducă, iar viața vă aduce oportunități. E o perioadă bună pentru cei care vor să se reconecteze cu credința interioară, mă refer la încrederea în voi, la ideea de dreptate pe care o aveți.

Balanță

Aveți tendința de a vă face rău prin oamenii pe care îi aveți în preajmă, care s-ar putea să vă manipuleze, critice. Ar trebui să aveți o revelați și să vă protejați de ei.

Scorpion

Partea afectivă devină importantă. Cei singuri vor dori cu tot sufletul să cunoască pe cineva. Singurul lucru riscant este că vor accepta să iasă cu oameni pe care cum nu i-ar fi lăsat să intre în viața lor.

Săgetător

Este mult de muncă, foarte multe activități de făcut. Să fiți atenți la sănătate.

Capricorn

E un weekend minunat pentru joacă, indiferent de ce înseamnă asta pentru voi, aveți nevoie de bucurie. 

Vărsător

O să ai instabilitate pe plan familial, sunt situații ce nu pot fi amânate. E foarte important la ceea ce spuneți, există un pic de victimizare.

Pești

Acest weekend vorbește despre comunicare, plimbare, dar și despre răsfăț.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel