Horoscop, vineri, 18 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop ZILNIC: 18 martie 2022

Berbec

Luna Plină este în sfârșit aici, iar această fază lunară îți activează dorința de a face ordine, mai ales în domeniul sănătății. 

Micile sarcini pe care le-ai lăsat să cadă în uitare îți vor cere acum atenția. Aceasta este perioada anului în care trebuie să te asiguri că ai totul în ordine și că ești gata să creezi ceva uimitor.

Taur

Luna Plină în Fecioară îți activează sectorul romantismului și al creativității, așa că este timpul să lași deoparte orice sentimente sau preocupări, pe care le-ai simțit în legătură cu dorința de a arăta cuiva că ții la el. 

S-ar putea să vrei să adopți o abordare mai blândă și mai profesionistă, mai ales dacă ești sigur că sentimentele sunt reciproce. 

Gemeni

A sosit ultima fază lunară, care precede Luna Nouă de peste două săptămâni. Acest punct critic în astrologie este despre tine concentrându-te pe familia ta și menținând lucrurile în ordine, chiar dacă la început pare nebunesc și neorganizat. 

Te vei bucura să fii în preajma membrilor mai în vârstă ai familiei care sunt și mentori. 

Rac

Luna Plină îți deschide sectorul de conversație, iar când ești Rac, nu este întotdeauna cel mai ușor de făcut acest lucru. 

S-ar putea să descoperi că ești gata să spui ceea ce ți-a stat în minte. 

Sincer, mai ales când Luna este în Fecioară, aceasta va fi cea mai bună politică pentru tine în restul acestei săptămâni.

Leu

Luna Plină este deseori menționată ca fiind un moment de eliberare, dar s-ar putea să nu fie prea înțelept, atunci când vine vorba de bani. 

Luna Plină în Fecioară îți poate deschide mintea pentru a renunța la atitudinile negative în ceea ce privește banii. Dar, de asemenea, vei dori să fii atent să nu cheltuiești prea mult.

Fecioară

Nu poți face anumite lucruri atunci când ești nepregătit, dar Luna Plină în Fecioară este un semn încurajator, pentru a începe să te gândești ce domenii din viața ta trebuie să se îmbunătățească cel mai mult. 

Balanță

Luna Plină în Fecioară îți activează sectorul dușmanilor ascunși, dar adevărul este că ești conștient de cine sunt dușmanii tăi. 

Îi simțiți de ceva timp. Nu este ușor să recunoști că te-ai înșelat în privința unei persoane, atunci când știi că lucrurile au stat prost, dar mai bine acum, decât niciodată.

Scorpion

Un prieten poate începe să iasă ușor din viața ta. Este dureros, dar oportun, și nu poți nega soarta cuiva. 

S-ar putea să încerci să te retragi, pentru că ai un mare gol, pe care ei obișnuiau să îl umple atunci când erați împreună ca o echipă. 

Dar, ceea ce trebuie să faci acum este să ieși și să te distrezi. Mergi în vizită la alții și bucură-te de timp pentru a cunoaște noi persoane.

Săgetător

Un proiect care s-a pierdut sau, care a sfârșit prin a se transforma într-un coșmar viu, devine brusc unul pe care preferi să nu-l mai întreții sau să nu-i mai acorzi spațiu în viața ta. 

Această Lună Plină te face să te întrebi ce înseamnă timpul tău și cum ai vrea să îl petreci. Poate că este timpul să începi să te regândești la ce tip de muncă ți-ar plăcea să faci și să țintești o nouă carieră.

Capricorn

Speranțele și visele tale pot fi reînviate datorită singurei Luni pline, care are loc în zodia Fecioarei. 

Renunțarea la vechile moduri de gândire și adoptarea unei noi filosofii personale poate fi ceea ce începi să cauți, iar vestea bună pentru tine este că energia acestei Luni pline durează până la vară, așa că ai destul timp pentru a rezolva lucrurile. 

Vărsător

Luna Plină în Fecioară îți activează sectorul secretelor și s-ar putea să descoperi ceva ascuns de tine. 

Intențiile unei persoane vor începe să se dezvăluie, iar tu poți lua decizii mai înțelepte ca urmare a onestității sale - cel puțin, de data aceasta.

Pești

Viața ta amoroasă primește un impuls, dar acesta poate veni sub forma unei despărțiri. 

S-ar putea ca cineva pe care credeai că o să-ți placă să te desființeze brusc, sau poate că te decizi să închizi ușa unei situații care părea promițătoare, dar care s-a dovedit a nu fi ceea ce te așteptai.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel