Horoscop, vineri, 18 august 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Horoscop zilnic, 18 august 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi există o grupare de planete în Fecioară, sectorul tău al bunăstării și al rutinelor. Marte, Mercur și Luna se întâlnesc și este posibil să trăiești emoții supraîncărcate. Riscul pe care îl ai aici este să spui ceva ce regreți din cauza frustrării sau a sentimentelor de furie pentru că viața se mișcă mai încet decât ți-ai dori. Dar, dacă reușești să îți păstrezi un comportament calm, abordarea unor proiecte dificile poate scoate la iveală tot ce e mai bun din tine și te vei simți bine pentru că ai realizat ceea ce ți-ai propus.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Sunt probleme în paradis în următoarele zile. Marte se întâlnește cu Luna aprinzând un pic de frustrare în domeniul iubirii și al romantismului. Este o idee bună să pui pe masă conversații dificile în acest weekend. Dar dacă trebuie să te descarci de ceva, alege o abordare mai analitică în loc să te bazezi strict pe sentimente. Există multă pasiune în această zi și vei simți nevoia de a fi sârguincios când vine vorba de romantism.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Domeniul din viața ta în care este posibil să resimți astăzi conjuncția dintre Mercur și Marte este cel al dinamicii familiale. Și puține lucruri au capacitatea de a te enerva mai mult decât rudele care vorbesc fără să gândească. În ciuda abilității tale de a evita conversațiile incomode, astăzi ar putea avea loc o confruntare. Va trebui să dai dovadă de tact atunci când îți împărtășești gândurile și sentimentele. Încearcă să nu iei nimic personal în această zi.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Există tipuri de conversații utile și apoi există tipuri de conversații nefolositoare. Așa că nu uitați că atunci când trebuie să spuneți ceva, păstrați empatia în tact pentru a evita să provocați fricțiuni într-o relație. Stellium-ul din Fecioară îți poate scoate la iveală latura ta rară, mai puțin inhibată. Și dacă ai tendința de a plânge cu lacrimi de furie, astăzi s-ar putea să fie nevoie să împachetezi câteva șervețele. Chiar și o reclamă poate face ca latura ta sentimentală să curgă cu emoții copleșitoare.

Leu (23 iulie - 22 august)

Banii pot fi resimțiți ca un fel de pătură de siguranță, iar atunci când simți că cineva ți-a amenințat bugetul financiar general te simți inconfortabil. O factură prin poștă sau un extras de cont al cărții de credit poate dezvălui niște obiceiuri de cheltuieli mai puțin cumpătate și s-ar putea să nu-ți placă să afli despre asta astăzi. Canalizați frustrarea către responsabilitatea personală. Exploatarea energiei lui Mercur te poate ajuta să te gândești la o soluție care să funcționeze pentru tine și pentru toți cei implicați.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Nu fi dur cu tine însuți, Fecioară. Astăzi este posibil să devii puțin hipercritică și poate părea că ești o perfecționistă. Deși îți place să ai totul organizat și exact așa cum îți place să fie, este important să îți acorzi o marjă de eroare. Ești om ca toată lumea și nu poți face întotdeauna lucrurile bine din prima.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Conjuncția de astăzi dintre Marte, Mercur și Lună este imboldul de care aveai nevoie pentru a te elibera în sfârșit de sentimentele de obligație față de persoane din trecut. Există un punct în care te-ai săturat; ai început să realizezi că nu poți schimba pe cineva și că încercarea de a o face nu face decât să-ți facă mai mult rău decât bine. Revii astăzi la echilibrul emoțional pentru că realizezi mental ce se întâmplă și ești capabil să te detașezi cu iubire.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este puternic când ești în preajma unor oameni motivaționali care te inspiră să devii cel mai bun sine. Astăzi este posibil să vă conectați cu o femeie puternică care vă ajută să vedeți cât de ușor este să aveți succes. Ele te antrenează de pe margine și îți oferă puterea interioară și tăria mentală de a-ți urmări visele și de a nu privi înapoi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Locul de muncă poate fi un loc în care îți face plăcere să mergi, iar astăzi motivația ta de a-i depăși pe ceilalți este sporită. Ai un spirit competitiv astăzi. Ești gata să atingi obiective mari și să depășești așteptările tuturor față de tine. Ești pregătit pentru o promovare sau o mărire de salariu și vrei să fii recompensat pentru munca și contribuțiile tale. Așa că vei găsi o modalitate de a le arăta ce valorezi, făcându-te de neegalat.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Abordează o problemă cu capul sus, Capricorn. Astăzi îți dai seama că trebuie să rezolvi un conflict sau un fel de problemă care îi implică pe alții. Este posibil să ajuți pe cineva care se întoarce la facultate și care trebuie să completeze o mulțime de documente confuze ca parte a procesului de înscriere. S-ar putea să primești vești de la profesori care sunt gata să dea scrisori de recomandare și să pună o vorbă bună pentru tine.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Astăzi este o zi excelentă pentru generozitate și s-ar putea să fiți beneficiarul dăruirii unei persoane. Ați fost mai mult decât util în multe feluri. Așa că, drept urmare, cineva a decis să își arate aprecierea împărțind spațiul împreună sau făcând ceva care să vă ridice statutul în cadrul companiei.

Pești (19 februarie - 20 martie)

 Astăzi, Marte în conjuncție cu Luna îți poate scoate la iveală latura ta extremă. S-ar putea să vă doriți să auziți mai des de la partenerul dvs. Chiar dacă nu vă înțelegeți la fel de bine ca de obicei, apropierea și sentimentul de loialitate sunt atât de importante pentru relația voastră în acest moment.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel