Horoscop, vineri, 17 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de vineri, 17 noiembrie 2023, potrivit știrileprotv.

 

BERBEC

Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi să vă îndreptăţi spre căsătorie, vă cumpăraţi casa s-aveţi poate mai mult spaţiu, să fiţi separaţi de părinţi.

Vi se recunosc nişte drepturi, poate printr-o sentinţă judecătorească, iar în cel mai bun caz prin bunăvoinţa celuilalt.

TAUR

Vi se fac oferte de afaceri şi dacă tot o s-aveţi de unde s-alegeţi o să vă gândiţi la varianta cea mai avantajoasă c-aveţi, deja un program încărcat.

O să faceţi nişte eforturi financiare ca să luaţi tot ce trebuie pentru casa şi să aveţi şi pentru ieşirile din weekend.

GEMENI

Se poate să vă alăturaţi unui grup ca să lucraţi împreună fie pentru serviciu, fie pentru afacerile personale, dacă nu cumva e vorba despre un hobby, un sport preferat.

Vă puteţi găsi şi altceva de lucru, chiar şi în alt oraş, altă ţară şi să lucraţi online, în mare parte.

RAC

E posibil să vi se propună ceva nou de lucru şi să daţi curs ofertei c-aveţi nevoie de un surplus financiar şi poate dezvoltaţi un alt busines în continuare.

Vă scoate cineva la cafea şi poate va invita în weekend pe undeva ca să vă deconectaţi.

LEU

O să vă caute cineva care are gânduri mari cu voi şi poate o să construiţi o relaţie - pe viaţă! E cineva serios şi dacă n-aveţi nicio relaţie o să îndrăzniţi.

Se poate să primiţi de undeva nişte bani şi să vă faceţi planuri de plecat în excursie de mâine ca să schimbaţi peisajul.

FECIOARĂ

Se poate să vă interesaţi de diverse lucruri de cumpărat pentru casa, poate daţi o zugrăveală, sau doar schimbaţi decorul ca să fie şi mai primitoare locuinţa.

Se conturează o relaţie care vă poate face fericiţi şi o să ştiţi să păstraţi ritmul, să fie un echilibru, o constantă.

BALANŢA

Se poate schimba - în bine - viaţa voastră de cuplu şi să vă bucuraţi de o linişte interioară c-or fi fost turbulenţe în ultima vreme.

Poate ieşiţi la o parolă cu cineva care vrea să petreacă mai mult timp cu voi c-aveţi multe în comun - chiar şi profesional vorbind.

SCORPION

O să vă faceţi mai mulţi prieteni şi relaţii. vă lărgiţi cercul de cunoştinţe şi o să începeţi nişte colaborări, proiecte noi ca să atrageţi atenţia asupra voastră.

E cineva căruia îi pasă de voi şi o să vă invite la relax în weekend ca să se vadă dacă există o atracţie, sau nu.

SĂGETĂTOR

Voi debordaţi de energie şi o să faceţi şi treaba şi o să puteţi ieşi în oraş, la distracţie, sau plecaţi într-o escapadă turistică pentru 2, 3 zile.

O prezenţă neanunţată o să fie totuşi, binevenită c-o să petreceţi câteva ore împreună ca să uitaţi de rate, facturi şi obligaţii de tot felul.

CAPRICORN

Poate apare şi la voi acel cineva care să vă completeze frumos şi să trăiţi în bună înțelegere c-aveţi nevoie de stabilitate în plan sufletesc.

Poate vi se mulţumeşte pentru ce-aţi muncit în ultima vreme şi o să aveţi cu ce să plecaţi şi voi într-un city break cu familia.

VĂRSĂTOR

Voi se poate să legalizaţi o situaţie şi să vă mutaţi la alt serviciu, ori în altă locuinţă, să începeţi o viaţă nouă să dovediţi că sunteţi puternici.

Poate o să recuperaţi de undeva nişte bani şi-o să vă achitaţi de promisiunile făcute alor voştri şi să ieşiţi pe undeva în plimbare - zilele astea.

 PEŞTI

Se poate să vi se aprobe împrumutul pe care l-aţi cerut unei bănci şi să vă luaţi o casă, ori să achitaţi taxa şcolară, ori să vă cumpăraţi o maşină.

Se poate s-aveţi nişte idei de afaceri care să vă aducă profit c-o să le valorificaţi, şi-or să atragă nişte investitori.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel