Horoscop, vineri, 17 martie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, vineri, 17 martie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Extindeți-vă mintea și influența socială explorând lumea prin intermediul prieteniei. Este o zi excelentă pentru a intra în legătură cu persoane care sunt mult diferite de tine. Pe măsură ce Luna părăsește sectorul carierei tale, atenția ta se îndreaptă spre oportunitățile de networking. Da, poți "crește acolo unde ești plantat, dar lumea are multe de oferit dincolo de influența ta. 

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Taur, astăzi plănuiește-ți lucruri neprevăzute, chiar dacă ai totul sub control. Nu strică să fii prea bine pregătit; s-ar putea chiar să te ajute să eviți o urgență neașteptată. Examinați cu atenție rapoartele. Acordați o atenție deosebită detaliilor. Faceți o copie de rezervă a hard disk-ului computerului.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Gemeni, atunci când oamenii te înțeleg greșit, nu te învinovăți. Nu este întotdeauna vina ta, chiar dacă ai tendința să crezi asta. Astăzi, dai impresia că ești puțin mai confuz decât de obicei, din cauza unei gândiri exagerate. Întotdeauna există două fețe ale unei povești, iar pe tine nu te interesează cine are dreptate sau nu. Vrei să găsești adevărul.  

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Rac, nu permiteți ca latura voastră sentimentală să vă pună stăpânire asupra voastră. Luna de astăzi în Vărsător oferă o doză importantă de sprijin și capacitatea de a vă conecta cu mintea superioară. Dacă ați iubit și ați pierdut o persoană sau o comoară prețioasă moștenire de familie, plângeți, dar amintiți-vă aceste lucruri. Oricât de prețioase ar fi, ele nu te definesc. 

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Leu, iată... te îndrăgostești din nou, doar că de data aceasta, o cădere dură te-a lăsat să te simți rănit și puțin abandonat. Ziua ta de vindecare a sosit, cu Luna în sectorul tău de parteneriat, cineva ar putea să vină să încerce să se împace cu tine. Dacă ți se pare că îți oferă doar promisiuni deșarte și viitoare prefăcătorii, vei ști. Nu plânge singur, cheamă un prieten să ieșiți împreună. Multă vindecare se poate găsi în prietenie.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Rămâi calm. Îți place când totul decurge conform planului. Dar astăzi, Fecioară, ceva se poate întâmpla într-o zi generală, bine planificată. Cu cât viața lovește mai tare, cu atât mai puternic ripostezi. Poți găsi pacea în nebunie.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Este incredibil cât de creativ poți fi fără să te străduiești. Astăzi, ești plin de idei pentru un nou proiect, iar să le păstrezi pentru tine este greu. Înainte de a intra în forță la birou sau de a încerca să îți convingi partenerul că ai "următoarea cea mai bună idee de pe planetă", planifică puțin. Vrei să obții un "da" și să ai pe cineva la bordul visului tău. Așadar, pregătește-te din timp pentru a obține acceptul.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Vă desprindeți de haită. Ești adeptul unirii, al familiei și al participării în grup. Dar astăzi, trebuie să te separi de membrii familiei care par să aibă întreaga ta viață trasată. În loc să le asculți în liniște sugestiile, acționează pentru a le arăta că ești serios în ceea ce privește visele tale. Fă-ți timp pentru arta, talentele și interesele tale. Nu așteptați acceptarea sau permisiunea de a vă trăi viața. Ascultați vocea din interiorul vostru.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Fiecare cu ce are de spus, nu-i așa, Săgetător? Onestitatea este cea mai bună politică, dar astăzi îți muști limba și lași pe cineva să facă propriile greșeli. S-ar putea să nu-ți placă modul în care abordează o situație, care cu siguranță nu este modul în care ai face-o tu. Cu toate acestea, astăzi nu este ziua în care să-ți spui părerea fără precauție. Alege libertatea, chiar dacă asta înseamnă să privești pe cineva pe care îl iubești cum face greșeli costisitoare și care pot fi prevenite.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Banii nu cresc în copaci, iar tu știi că este super greu să recuperezi ceea ce ai pierdut în ultima vreme. Dar unde există voință, există și o cale. Poți găsi un unghi special pentru a face bani. Un job care îți permite flexibilitate pentru a câștiga niște mărunțișuri îți poate veni în minte. Fii cu ochii în patru pentru o oportunitate. 

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Luna intră astăzi în semnul tău, ceea ce face ca acesta să fie un moment prielnic pentru dezvoltarea personală. Ai un moment de epifanie, Vărsătorule, în care îți dai seama de ceva important despre tine care trebuie să se schimbe. Nu îți place când cineva încearcă să te schimbe. Se simte ca un control. Dar, atunci când ideea este a ta și vezi problema așa cum este, este incredibil cât de repede te pui la treabă în numele îmbunătățirii de sine. Astăzi, faci o întoarcere totală și îți îmbunătățești viața.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Unii oameni ar putea fi incapabili să rămână prieteni cu un fost, dar tu poți vedea dincolo de răul și durerea pe care vi le-ați provocat unul altuia. De dragul amintirilor și al prieteniei voastre, puteți rămâne în contact. Acesta este un moment de vindecare pentru tine, care îți permite să păstrezi dragostea, dar să pui capăt unei relații dureroase.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel