Horoscop, vineri, 17 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei

Horoscop 17 martie  2023, prezentat de Neti Sandu,  la știrileprotv.

 

BERBEC

La voi se conturează o reușită, poate scoateți bani dintr-o activitate care prinde bine la un public, se cere în momentul de față și o să fiți încântați de rezultate.

Se poate să vă deranjeze ceva, să fie o răscolire sufletească și să se rezolve cu o discuție la cafea și o plimbare.

La voi e un proiect de anvergură la orizont și o să vă implicați trup și suflet ca să iasă ceva de cea mai bună calitate. E anul vostru, nu se poate altfel.

 TAUR

Cu toate că aveți cheltuieli mari în perioada asta o să faceți tot posibilul să faceți o plimbare și în afara orașului, să plecați într-o excursie, în vizită undeva.

Vă puteți asocia cu niște oameni ca să pregătiți un nou proiect din care să vă asigurați banii pentru cheltuielile curente.

O să încasați mai mulți bani, poate pentru că mai aveți niște colaborări și încep să se adune acolo bani în cont. O să fie o sumă frumușică.

GEMENI

Aveți idei pe care le puteți pune în practică și o să se găsească finanțare, sponsori, care să vă asigure banii cu care să duceți la bun sfârșit ce lucrați.

Vi se lansează o invitație să luați parte la un eveniment care poate are legătură și cu profesia, dar și cu latura personală.

O să vi se propună o funcție, și dacă sunteți dispuși să sacrificați din timpul liber, o să vă dați acceptul.

RAC

Se conturează succes, oricât de mic, dar o să vă faceți văzuți, auziți și o să fie nevoie de voi, mai mult ca altă dată, prin ceva, o să atrageți voi atenția.

Poate vă apucați de ceva în particular și o să vi se mulțumească pentru felul în care veniți cu idei ingenioase și utile.

Voi o să vă luați casă și o să apelați, probabil, la vreo agenție imobiliară ca să nu aveți bătaie de cap cu drumurile sau faceți totul online. Vedeți și voi.

LEU

Vin bani de la serviciu și o să vedeți dacă vă permiteți o escapadă turistică sau aveți obligații pe-acasă și nu vă puteți deplasa.

Se rezolvă o chestiune financiară, poate aproba banca un împrumut și scăpați de niște griji.

O să renegociați un contract și dacă nu o să obțineți niște bani în plus, poate o să luați în calcul și o altă ofertă de lucru.

 FECIOARĂ

O să faceți treabă, și la serviciu și acasă. O să vă mai și odihniți și o să puteți pleca și în vizită la un frate, o soră care locuiesc în altă parte, prin țară.

E cineva care vrea să puneți umărul la o colaborare care v-ar aduce satisfacții profesionale și materiale.

O să-l luați prin surprindere pe partenerul de cuplu cu o decizie care vă poate schimba amândurora viața în bine.

BALANȚĂ

O să recuperați niște bani și o să vă puteți muta sau să vă luați o mașină, ori poate strângeți bani pentru un concediu mai special, peste mări și țări.

Apare cineva care speră să vă atragă atenția necesară, ca să formați un cuplu, că se regăsește în felul vostru de a fi.

Vouă vi se face o propunere de afaceri și, dacă aveți timp, vă implicați, dacă nu, vedeți din toamnă ce se mai întâmplă.

SCORPION

Se poate să descoperiți o îndeletnicire care v-ar aduce un echilibru interior și ați putea trece mai ușor peste greutățile de la serviciu.

O să iasă niște adevăruri la iveală și o să vă repoziționați față de niște oameni pe care i-ați judecat greșit.

Vi se fac oferte de lucru și, dacă vă doriți o schimbare, dați drumul provocărilor ca să gustați un pic de adrenalină.

SĂGETĂTOR

Vin bani și o să vă puteți repezi într-o stațiune de agrement să schiați dacă mai e zăpadă, să faceți o drumeție, că să vă dezmorțiți.

Noutăți în sfera sentimentală și o să puteți întâlni pe cineva care să vă declanșeze toate endorfinele și să vă îndrăgostiți.

Se poate să legalizați niște acte și să căpătați un alt statut, să treceți la alt nivel de salarizare.

CAPRICORN

E animație, aveți multe pe cap, dar se observă reușite la care vor pune umărul și cei cărora le pasă de voi, ca să mai și respirați.

Se anunță niște bani care v-ar ajuta să ieșiți pe afară, la plimbare, să vă aerisiți, că ați atins un prag de oboseală.

Poate găsiți lucruri ieftine pentru casă și o să luați câte ceva, că e de profitat de niște prețuri bune.

VĂRSĂTOR

Vi se reînnoiește, fie un contract, fie o promisiune de proiect care v-ar aduce bani, faimă și o să vă echilibrați din punct de vedere financiar.

Se poate să vă găsiți ceva de lucru și în particular și să o duceți mult mai bine din punct de vedere financiar, că tot aveți multe cheltuieli.

Vă mai gândiți dacă o să apelați la un credit bancar sau o să strângeți bani din salariu ca să vă schimbați mașina.

PEȘTI

E posibil să primiți niște bani în plus, poate vin și din particular niște sume și o să vă echilibrați din punct de vedere financiar, că ați cam fost în derivă.

Cochetați cu ideea să vă duceți la alt serviciu sau măcar să vă luați ceva de lucru în particular, ca să mai câștigați un ban.

Se poate să primiți o sumă de bani pe care trebuia să o luați mai de mult și ajungeți și voi în sfârșit cu cheltuielile la zi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel