Horoscop, vineri, 17 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: Freepik

Iată previziunile astrale pentru ziua de vineri, 17 mai 2024.

Berbec

Setează o intenție pentru viitor. Cu Mercur în Taur, claritatea mentală în jurul valorilor personale devine mai puternică pentru tine. Ia în considerare cele mai semnificative momente ale tale și modul în care te-au definit. Ce te-a pus pe un drum clar sau ce te-a determinat să te abati de la scopul vieții tale? Această lună poate fi începutul întoarcerii la locul unde îți e menit să fii.

Taur

Acesta este momentul tău. Mercur în Taur îți permite să-ți setezi prioritățile în ordine și să obții ceea ce ai nevoie pentru a face lucrurile corect. Memorează o citat pozitiv pentru săptămâna aceasta. Pentru lucrurile prioritare, stabilește-ți termene limită. Dacă ceva nu trebuie să fie pe masa ta, delegă-l altcuiva să-l facă. Fă-ți timp pentru distracție și odihnă mentală.

Gemeni

Memoria ta poate fi un beneficiu, dar poate fi și un aspect negativ atunci când te concentrezi prea mult pe trecut. Acum că Mercur este în Taur, poți vedea cum vechile amintiri negative se estompează și sunt înlocuite de unele pozitive. Dacă unele sunt importante pentru tine, scrie-le și păstrează-le acolo unde le poți accesa ușor. S-ar putea să vrei să-ți înregistrezi gândurile pentru a ține evidența cât de mult ai progresat în viață. În această perioadă, ai putea să-ți schimbi opinia despre o anumită persoană. Ai grijă să nu permiți persoanelor toxice să revină în viața ta.

Rac

Este plăcut să păstrezi legătura cu vechii prieteni. Poți să trimiți cuiva o scrisoare prin poștă sau să trimiți o felicitare unui prieten care locuiește în altă țară. Este minunat să poți menține legătura cu oamenii care au făcut parte din viața ta. Le-ar plăcea să afle că te gândești la ei. 

Leu

Este timpul să renegociezi un contract de afaceri? Cu Mercur în Taur, s-ar putea să fii curios în legătură cu diversele beneficii ale companiei pentru angajați. Dacă ești pe cale să semnezi ceva nou pentru muncă, pune întrebări. Mercur susține să-ți iei timp pentru a căuta răspunsuri și pentru a aduna informații. Aceasta este o zi bună pentru a depune cereri de concediu sau pentru a propune îmbunătățirea departamentului tău. Dacă ai început recent o afacere și trebuie să faci niște documente importante, următoarele săptămâni îți vor susține în mod semnificativ productivitatea profesională pentru broșuri, conținut web și e-mailuri.

Fecioară

Trăiește și învață. Cu Mercur în Taur, poți explora lumea și aduna cât mai multe cunoștințe din experiențe. Acesta este un moment excelent pentru a planifica o călătorie internațională sau pentru a te aventura în explorarea statului tău. 

Balanță

Problemele financiare pot necesita soluții ingenioase. Nu vrei să rămâi blocat gândindu-te că lucrurile nu se vor îmbunătăți niciodată. Poate există un unghi pe care nu l-ai văzut. Vorbește cu prietenii și nu renunța să încerci să rezolvi lucrurile.

Scorpion

Există unele zile când tot ce-ți dorești este să te relaxezi și să te bucuri de timpul petrecut cu un prieten. Acesta este unul dintre acele zile. S-ar putea să observi că latura ta socială iese în evidență. Acesta este momentul să-ți contactezi prietenii și să-i inviți să mănânce la tine acasă. Nu trebuie să faci nimic sofisticat; să comanzi pizza poate fi minunat. Dacă preferați să ieșiți în oraș, căutați locuri care implică muzică live. 

Săgetător

Muzica este bună pentru suflet, iar câteva cântece bune îți pot ridica moralul dacă ai o zi mai grea decât de obicei. Încearcă să asculți muzică care oferă inspirație, motivație și claritate despre tine, viață și chiar dragoste. Dacă îți place să mergi la concerte, vezi dacă trupa ta preferată vine în oraș în curând. Ai putea avea norocul să prinzi bilete pentru un spectacol.

Capricorn

Creativitatea este un lucru atât de minunat.  S-ar putea să te trezești interesat de lucruri care nu te interesează în mod obișnuit, cum ar fi poezia sau chiar doar să auzi sunetul melodic al vocii unui partener. Acesta este un moment bun să începi un proiect nou care ar putea implica mass-media, videoclipuri sau podcasturi. Dacă preferi să consumi media mai mult decât să o faci, caută influenceri care să te educe și să te distreze simultan.

Vărsător

Nu există loc ca acasă. Mercur poate scoate la iveală latura ta liniștită și te poate face să-ți dorești să te întorci să faci câteva lucruri din nou. Încearcă să iei lucrurile bune din trecut și să le folosești pentru viitor; învață din lucrurile care nu au mers conform planului și apoi lasă-le în urmă, deoarece nu le poți lua mai departe cu tine.

Pești

Cu Mercur în Taur, presiunea este pe tine să fii un comunicator de nivel înalt. Exersează ascultarea activă și învață cum să studiezi arta limbajului. Poți începe prin procesul de observație. Nu-ți fie frică să ceri feedback de la alții, în special de la persoanele cu care lucrezi. Ai putea găsi util să iei notițe la sfârșitul zilei despre ce a funcționat și ce nu, relatează YourTango.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel