Horoscop, vineri, 17 iunie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 17 iunie 2022. Previziuni pentru toate zodiile. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbec, ai o inimă atât de bună și uneori tolerezi ceea ce sfârșește prin a te răni. Nu este timpul să scapi de prietenii toxici? Inima ta știe că nu contează cât de profundă este istoria ta cu anumite persoane. Cineva fie este bun pentru sănătatea ta mentală, fie nu este. Poți pune nevoile tale pe primul loc, chiar dacă este dificil de făcut, apoi vezi cum restul se așează la locul lor.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur, ai umerii mari și este un lucru bun. Astăzi, așteaptă-te să primești mai multe responsabilități decât te simți pregătit.  Oamenii te văd ca fiind foarte capabil, așa că ai încredere în tine. Poți oricând să înveți cum să te dezvolți în rolul tău.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Respingerea ar putea avea loc astăzi și faptul că ți se închide o ușă în fața viselor tale poate fi dezamăgitor, dar nu te bucuri că universul îți ia lucruri când, pe termen lung, îți va fi mai dureros să le ai? Această binecuvântare se poate simți ca un blestem pentru moment, dar mai târziu, vei fi recunoscător că s-a întâmplat.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Dragostea are nevoie de timp. Sunteți răbdător și asta se manifestă în tot felul de moduri. Acesta este un lucru bun, deoarece orice lucru bun din lume are nevoie de spațiu pentru a crește, inclusiv cel pe care îl iubești. Este posibil să fii gata să faci următorul pas, dar cineva se poate simți grăbit. Acordă-le spațiul de care au nevoie și concentrează-te asupra ta.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu, rutinele pot fi restrictive și s-ar putea să încerci să te impui într-o situație dificilă.

Programul tău se poate simți ca o povară pentru tine în acest moment, dar plictiseala îți oferă siguranța de care ai nevoie pentru a fi creativ în alte domenii ale vieții tale, cu puține riscuri.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioară, ai standarde înalte, nu-i așa? Și, toată lumea se îndrăgostește uneori, inclusiv tu.

Relațiile care durează găsesc o modalitate de a trece dincolo de sentimentele pufoase ale romantismului. Înveți că a iubi pe cineva înseamnă și a fi dispus să faci lucrurile dificile.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, îți place atunci când există limite și reguli clare, dar astăzi este posibil să ai unele conflicte cu figurile de autoritate. Nu este ceva ce poți împiedica atunci când alte persoane au chef de ceartă. Așa că astăzi, rămâi pasiv, fă legea jos și așteaptă ca lucrurile să se liniștească de la sine.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion, joacă inteligent. Școala loviturilor dure nu este locul unde vrei să înveți lecția.

Asculți sfaturi și le ignori. În timp ce a fi încăpățânat te-a ajutat în multe feluri, astăzi, ascultă-ți prietenii și nu ignora ceea ce ei încearcă să te ajute să eviți. Vei fi recunoscător să înveți în schimb din greșelile altora.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, mai puțin înseamnă mult mai mult. Astăzi, este posibil să ajungi într-un loc în care să înveți să îți păstrezi gândurile pentru tine. Este mai bine ca oamenii să ghicească decât să oferi mai multe informații decât este nevoie.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, îți place să faci bani, iar acum a venit momentul să îți economisești banii. Întotdeauna sunt mai multe lucruri de cumpărat decât ai nevoie, dar pentru astăzi, nu ceda la terapia de retail. În schimb, sună un prieten; este gratuit.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorule, este timpul să te maturizezi. Ai făcut lucrurile în felul tău, iar acum este timpul să îți asumi rolul de îngrijitor.

Oamenii depind de tine, iar fără ajutorul tău, anumite probleme vor rămâne și nu vor fi rezolvate niciodată. Așadar, este timpul să fii liderul care știi că poți fi.

Pești (19 februarie - 20 martie)â

Pești, oamenii nepotriviți pleacă atunci când nu le mai oferi bucuria de a profita de tine.

Astăzi, începeți să vă retrageți puterea pe care ați cedat-o. Nu mai ești marioneta cuiva; ești propriul tău șef.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel