Horoscop, vineri, 16 septembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic: 16 septembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este timpul pentru o schimbare, Berbec. Chiar dacă Mercur este retrograd, s-ar putea să trebuiască să semnați un contract pentru un proiect care este sensibil la timp. Asigură-te că citești textul cu litere mici și că te consulți cu un profesionist dacă este nevoie.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

O oportunitate de a face bani apare în calea ta, Taur. Această Lună din ultimul sfert de lună aduce chestiunile financiare în prim-planul atenției tale. S-ar putea să vrei să evaluezi beneficiile unui proiect de lucru pentru a te asigura că este unul pe care ar trebui să ți-l asumi.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Primești un cadou din partea universului, Gemeni. Atunci când Luna din ultimul sfert de lună are loc în semnul tău zodiacal, poate însemna că ai de făcut unele detalii importante în jurul vieții personale pe care trebuie să le faci. Stai liniștit, pentru că luarea deciziilor se poate simți mai ușor pentru tine.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Trecutul își găsește încheierea, Rac. Când Luna ultimului sfert de lună se petrece în Gemeni, acolo unde ai căzut pe baricade, îți găsești în sfârșit rezolvarea. S-ar putea să fi fost nesigur în legătură cu o situație toată săptămâna, dar ajungeți să vă împăcați cu următorii pași pe care trebuie să îi faceți.

Leu (23 iulie - 22 august)

Un prieten bun ar putea să-ți întindă mâna, Leu. Această Lună din ultimul sfert de lună poate aduce relații din trecut în viața ta pentru a le încheia. Acesta poate fi un moment bun pentru a-ți spune adevărul și a spune ce simți cu adevărat în ceea ce privește problemele, lipsa de comunicare și orice sentimente rănite pe care le-ai avut.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Câștigi favoruri la locul de muncă, Fecioară. Ați muncit din greu pentru a duce la bun sfârșit anumite lucruri și s-ar putea să vi se fi părut că cel observat. Dar, astăzi, este posibil să primiți un feedback foarte necesar care să vă ridice moralul. Sunteți gata să știți ce părere au ceilalți despre contribuțiile dumneavoastră, iar astăzi s-ar putea să auziți gânduri sincere.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ești interesată să înveți o nouă abilitate, Balanță?Când Luna din ultimul sfert de lună ajunge în Gemeni, aceasta te poate determina să te gândești la viitor.Dacă viitorul tău include întoarcerea la școală, următoarele zile sunt ideale pentru a face cercetări despre programe și termene de înscriere.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cineva îți împărtășește o informație importantă, Scorpionule.Te poate durea când cineva îți rupe încrederea, dar aceasta poate fi expunerea de care aveai nevoie, astfel încât să știi clar în cine poți avea încredere și în cine nu.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Viața ta amoroasă ia o turnură într-o nouă direcție, Săgetătorule. O nouă iubire poate intra în viața ta și te poate determina să arunci prudența în vânt. S-ar putea să vă placă să fiți singur, dar deocamdată, s-ar putea să vedeți stelele de dragul iubirii.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Munca grea dă roade, Capricorn. Depui un pic de energie și efort suplimentar și, viola, lucrurile se așează la locul lor. Luna ultimului sfert de lună te poate face să experimentezi ultima porțiune înainte de a atinge linia de sosire.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ceva romantic are loc astăzi, Vărsătorule. Există momente dulci în viață care rămân de neuitat; astăzi, este posibil să trăiești un eveniment pe care îl vei prețui mulți ani de acum încolo.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Este timpul să te ocupi de un domeniu pe care l-ai neglijat, Pești. Ești mai mult decât pregătit să începi de la zero. Este timpul să vezi lumea cu ochii plini de uimire și cu o minte plină de posibilități



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel