Horoscop, vineri, 16 iunie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop zilnic, 16 iunie. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Finalul de săptămână vine cu posibilități de socializare pentru mai multe semne zodiacale, spune Neti Sandu, potrivit știrileprotv. Unele zodii vor fi luate prin surprindere la muncă, în sensul bun, iar banii vor veni pentru câteva persoane. Weekend-ul vine cu ieșiri, cu relaxare, dar și cu momente petrecute alături de partenerul de cuplu.

 

Berbec

O să vă decideți, poate până luni, dacă veți lucra într-o altă combinație partenerială sau rămâneți fidel serviciului actual. Vedeți voi ce și cum.

Taur

E o acalmie în relația de cuplu și o să vă prindă bine o ieșire la aer, să faceți câțiva pași pe afară, dacă nu cumva va fi un concediu în toată regula.

Gemeni

E destulă lume care vă caută să încropiți diverse colaborări, atât la serviciu, cât și în particular și vi s-a dus vorba că sunteți foarte buni profesioniști.

Rac

Se poate să primiți o invitație la un eveniment monden și se întâmplă ceva pe acolo care să îndrepte reflectoarele spre voi. O să străluciți și o să fie un succes.

 Leu

O ieșire la o cafea o să vă remonteze. E cineva pe care nu l-ați mai văzut de multă vreme și o să puteți vedea dacă mai sunt șanse să fiți într-o relație sau nu.

Fecioară

Vi se fac oferte de colaborare și poate alegeți măcar una care v-ar suplimenta veniturile, dar nu trebuie să vă grăbiți. Timpul va fi un bun sfătuitor.

Balanță

Sunt lucruri, chiar și mărunte, pe care le puteți face pentru partenerul de cuplu și atmosfera din relație ar deveni mai caldă și v-ați putea înțelege mult mai bine.

Scorpion

Se poate să luați niște bani despre care nu știați și o să aveți de buzunar dacă intenționați să plecați pe undeva zilele acestea ca să vă deconectați.

 Săgetător

Se poate să vă iasă în cale cineva care își dorește să aveți o relație și dacă veți găsi acea persoană, o să descoperiți o compatibilitate sufletească.

 Capricorn

Ies bani din ceva suplimentar și se poate să aducă și partenerul de cuplu mai mulți bani în casă. O să fie un confort financiar.

Vărsător

O să fie mult de lucru, dar vor fi și bani. Până una-alta, relaxați-vă în weekend, că o să puteți face față provocărilor de săptămâna viitoare.

 Pești

O întrevedere cu cineva care s-ar putea să vă ceară o șansă în plus ca relația să poată continua și rămâne să vă analizați sentimentele.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel