Horoscop, vineri, 15 septembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 15 septembrie 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

 Mercur staționează direct în Fecioară! Aceasta este o zi excelentă pentru a conversa clar și concis cu partenerul tău semnificativ. Îți place să-ți cunoști mai bine partenerul, dar începi o conversație, care duce la alta. Următorul lucru pe care îl știi este că ați ajuns cu orele în noapte, după ce ați vorbit despre orice, mai puțin despre ceea ce ați încercat inițial să vă concentrați. Poți fi destul de fermecător astăzi, în prima zi în care Mercur staționează direct. Este un moment excelent pentru a te apropia de partenerul tău, discutând despre experiențele din trecut și despre ceea ce te încântă în legătură cu viitorul. S-ar putea să încercați ceva nou împreună, așa că fiți cu mintea deschisă!


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Îndrăgostește-te! Mercur direct în mijlocul sezonului Fecioarei are un impact direct asupra unui sector al vieții tale care îți place: romantismul! Astăzi, s-ar putea să vrei să duci o relație ocazională de la superficială la una de lungă durată, iar acest lucru ar putea include angajamentul. Deși nu ești o persoană căreia să îi placă în mod obișnuit să joace pe teren, ai făcut-o din necesitate. Dar, în circumstanțele potrivite, ești gata să prioritizezi o relație stabilă care ar putea duce la mai mult. Astăzi, cu Mercur Direct, ești gata să abordezi orice temeri legate de a fi rănit. Este uimitor ce poate face persoana potrivită pentru motivația și impulsul tău, atunci când stelele se aliniază în modul potrivit.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Astăzi, ești un adevărat conversator. Cu Mercur direct, vei avea un comentariu de făcut pentru orice conversație. Oamenii îți vor găsi spiritul fermecător și la obiect, iar acesta este un moment excelent pentru a asculta diferite perspective. Din moment ce Mercur este una dintre planetele tale guvernatoare, încearcă să nu cazi în bârfe de birou sau în politică. Dacă ești pregătit să cunoști oameni noi, ziua de astăzi este excelentă pentru socializare. Planificați să mergeți la un happy hour în această seară sau să vă întâlniți cu prietenii în loc să rămâneți acasă.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Să ai grijă de tine este bine, dar există îngrijire de sine și îngrijire cu adevărat restauratoare re-energizantă. Cu Mercur direct în sectorul tău de comunicare, ești gata să iei o pauză de sănătate mentală și să te deconectezi de la rutina zilnică.  Rețineți că, pe măsură ce învățați să vă detoxifiați corpul și mintea, amintirile pot să revină din vremuri trecute, încercând să vă păcălească să credeți că au fost mai bune decât ceea ce aveți acum. Fă-ți timp pentru tine astăzi; cel mai rapid instrument de autovindecare este iubirea de sine.

Leu (23 iulie - 22 august)

Bani în buzunar. Ca urmare a faptului că Mercur este direct, în sectorul tău monetar, ai ocazia să vezi cum munca grea dă roade în mod fizic și palpabil. În timpul lui Mercur retrograd, ai pus o bază solidă pentru cariera ta. Acum, poți vedea roadele. S-ar putea să primiți un bonus sau o mărire de salariu. Ați putea obține un loc de muncă cu un salariu mai mare. Oricare ar fi cazul, este minunat să mergi dincolo de un "mulțumesc" pentru că ai făcut o treabă pentru care ai fost angajat. Este frumos să te simți dorit și recunoscător.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioară, mergi mai înalt când Mercur retrograd se termină. Cu energia Lunii Noi și a planetei tale guvernatoare care îi ajută pe toți astăzi, simți profund această îmbunătățire a energiei astrologice. Este posibil să canalizezi toată această energie de bine în lucruri pe care îți place să le faci, cum ar fi un proiect de organizare sau să rezolvi niște hârtii. Poate fi aproape terapeutic pentru tine să faci și este o scufundare profundă în trecutul tău și începe o călătorie de vindecare.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Trebuie să fii direct uneori și, deși nu este ușor să spui ceea ce trebuie să spui, te simți mai bine când îți descarci subiecte dificile. Direcția lui Mercur de astăzi te încurajează să vezi lucrurile așa cum sunt, nu așa cum ai vrea să fie. Acest lucru ar putea însemna să renunți la ceva toxic sau să întrerupi o rutină care nu mai funcționează pentru tine. Pentru a introduce o nouă energie, cel mai bine este să eliberezi ceea ce nu funcționează. Poți face acest lucru fără să devii prea detaliat; scrie pur și simplu ceea ce vrei să spui la revedere pe o foaie de hârtie, arde-o și aruncă cenușa.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dintre toate zodiile din astrologie, tu ești cea care poate lua un secret și îl poate păstra în mormânt. Prețuiești conversațiile profunde, intime, care sunt sincere și transparente. Cu cât primești mai mult, cu atât dai mai mult; un prieten bun va vedea că loialitatea ta este încercată și adevărată. Astăzi, când Mercur staționează direct, poți învăța de la alții. Nu ai nicio problemă în a le permite celorlalți să vadă în inima ta. De fapt, în această etapă a vieții tale, îți dorești acest lucru.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Îți place să călătorești, iar zodia ta este cunoscută pentru rătăcirea din lumea cotidiană. Un loc de muncă în care să călătorești ar fi ca un vis devenit realitate pentru tine, așa că, dacă ai sperat întotdeauna să devii un agent de turism sau cineva care lucrează la o companie aeriană, analizează această oportunitate astăzi. Lumea poate fi stridia ta, așa că de ce să te limitezi? Mercur direct îți oferă claritate în ceea ce privește modul de a realiza un obiectiv important.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai obiective și visuri mari, așa că atunci când Mercur se plasează direct este momentul tău de a ucide. Vei atrage o energie puternică în viața ta, este doar o chestiune de timp. S-ar putea să nu te simți obosit sau să crezi că viața ta se dezechilibrează, dar iată că oricum ți se reamintește cu blândețe. Nu lucrați atât de mult încât să puneți obiectivele voastre înaintea sănătății sau a timpului petrecut cu ceilalți. Perspectiva ta este de a onora lucrurile pe care le ai în viață, inclusiv de a le trata pe toate ca și cum ar fi valoroase.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ești adeptul detașării și al trecerii mai departe; ziua de astăzi nu face excepție de la această regulă. Astăzi, este vorba de distracție și de a te aventura. Dacă poți, explorează idei inovatoare pentru schimbări sociale și ia în considerare posibilitatea de a le da o voce de vot la locul de muncă. Oamenii pot prospera în domeniile în care sunt cultivate perspectivele unice. Nu exagerați. Nu uitați că aveți o familie care vă iubește!

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ești un visător, iar a fi cu cineva se poate simți ca un vis devenit realitate. Să te îndrăgostești de cineva în această perioadă pare greu de crezut. Dar Mercur este retrograd în semnul tău soră, ceea ce reprezintă un moment perfect pentru a-ți lăsa artistul interior să se plimbe liber. Îți va face plăcere să vizitezi muzee și să verifici magazinele. S-ar putea chiar să scrieți o poveste plină de speranță și fericire.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel