Horoscop, vineri, 15 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei. 

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de vineri, 15 septembrie, la știrileprotv. Poate fi o zi perfectă pentru câștig financiar pentru anumite persoane, acolo unde se văd noi oportunități la locul de muncă. Este o zi bună pentru răsfăț, astfel încât anumite zodii pot profita de această ocazie, în timp ce altele sunt norocoase pe plan sentimental.

 

BERBEC

Poate v-aţi decis încotro s-o porniţi, poate semnaţi un contract care să v-aducă acei bani de care aveţi nevoie şi o să vă asiguraţi un confort financiar.

O să primiţi un răspuns, vi se dă ok-ul pentru o problemă legată de muncă, poate e vorba despre bani şi o să vă echilibrați din punctul ăsta de vedere.

TAUR

Vi se încredinţează şefia unui departament şi o să vă luaţi rolul în serios, o să munciţi, nu glumă, că e răspundere şi nu vreţi să dezamăgiţi pe nimeni.

E momentul să vă îngrijiţi şi de sănătate şi să lăsaţi munca în exces, faceţi doar ce e absolut necesar şi în rest menajaţi-vă.

GEMENI

Preocupările de grup or să vă acapareze, cu totul, în timpul liber şi o să vă bucuraţi de rezultate favorabile, şi o să aveţi o stare de spirit cât se poate de bună.

Poate abia acum găsiţi bani ca să vă mobilaţi apartamentul, mai luaţi ceva şi pentru grădină, terasă, pentru balcon.

RAC

Se poate să vină bani din mai multe direcţii şi să vă descurcaţi mult mai bine, în perioada asta, că mai vin din particular nişte sume, deloc de neglijat.

Vă interesaţi de şcoală, de taxe, de cursuri şi aşa mai departe, pentru voi, sau pentru copii.

LEU

O să vă acordaţi un plus de atenţie, să vă duceţi la cosmetică, la masaj, la tuns, la stilist, să vă alegeţi alte haine decât cele cu care v-aţi obişnuit.

Poate vă puneţi amprenta pe un proiect care va avea ecouri pozitive în cadrul breslei voastre.

FECIOARĂ

Se poate să perfectaţi nişte acte pentru care v-aţi zbătut destul de multă vreme şi să faceţi progrese la slujbă, sau poate ca să vă luaţi o casă.

Apar proiecte noi la orizont şi o să vă daţi peste cap să mulţumiţi pe toată lumea şi să vă asiguraţi banii de cheltuială pentru familie.

BALANŢA

O să vă puteţi reface viaţa sentimentală şi să convieţuiţi în cei mai buni termeni, să vă căsătoriţi, dacă aţi ajuns la această convingere.

Or să vă curteze mai mulţi parteneri de afaceri să bateţi palma pentru un contract care v-ar aduce notorietate.

SCORPION

Se poate să luaţi o decizie care să vă comute pe o altă traiectorie profesională, poate începeți o afacere particulară, vă asociaţi cu nişte oameni la fel de talentaţi ca şi voi.

E o problemă de suflet care să macină şi o să staţi de vorbă, poate cu persoana respectivă, care v-a pus pe gânduri să vă liniştiţi.

SĂGETĂTOR

Veşti bune, aprecieri din partea celor care se îndoiau de voi şi o să fie o upgradare, o să mai cunoaşteţi şi altă lume şi viaţa voastră o să fie mai plină de culoare.

Cineva care a cam lipsit din peisaj revine şi o să încercaţi o reacomodare ca să vă mai acordaţi o şansă.

CAPRICORN

Apare un partener de afaceri care vrea să vă dea de lucru şi o să vă impuneţi condiţiile ca să nu vă treziţi după aceea că nu sunteţi mulţumiţi de felul în care sunteţi trataţi.

Se poate să primiţi ajutor de prin alte părţi şi o să vă descurcaţi cu tot ce-aveţi de făcut şi ca să vă mai rămână şi un pic de timp liber.

VĂRSĂTOR

E posibil să vă invite cineva în străinătate, poate plecaţi într-un city break și o să vă prindă bine să vedeţi alte peisaje, să vă deconectaţi.

E posibil să-ntâlniţi în drumurile voastre pe cineva care să vi se potrivească, aşa, ca fel de a fi şi să începeţi o relaţie, s-o construiţi pas cu pas.

PEŞTI

O să faceţi un bilanţ financiar ca să vă chibzuiţi rezervele că poate vreţi să mai plecaţi pe undeva în plimbare şi-aţi putea pleca de azi

E cineva care nu se împacă deloc cu ideea că v-a pierdut şi-ncearcă o reconciliere vedeţi şi voi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel