Horoscop, vineri, 15 octombrie 2021. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop zilnic. Află care sunt previziunile astrale pentru fiecare zodie. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Păzește-ți spatele, Berbec. Nu toată lumea este interesată să îți țină interesele la inimă și s-ar putea să nu le pese că știi asta despre ei. 


Aceasta poate fi o zi atât de dificilă pentru tine, plină de dezamăgire, dar, în același timp, vezi lucrurile așa cum sunt, iar adevărul te eliberează. 


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Unde vrei să primești energia acestei zile, Taur? 


Aiputea fi atât de surprins de cât de inspirat te fac oamenii potriviți atunci când sunt în preajmă. 


Relațiile te alimentează, astăzi, și te simți mai puternic ca niciodată atunci când știi că ai oameni în colțul tău și iubire acolo unde ai cea mai mare nevoie de ea.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


S-ar putea să nu-ți dorești toată responsabilitatea pe care ai acceptat-o. O parte din tine ar putea chiar să își dorească să renunți și să pleci pur și simplu. 


Este posibil să nu mai fiți la fel de inspirat. 


Pe măsură ce începi să evaluezi lucrurile dintr-o energie de vibrație mai joasă, amintește-ți că prioritățile se schimbă mereu, iar schimbările tale înseamnă că te dezvolți, iar acesta este un lucru bun.


Rac (21 iunie - 22 iulie)


În fiecare zi dobândești noi informații și cunoștințe. 


Trebuie să-ți deschizi inima la fel de mult ca și mintea. Există atât de multe de explorat și atunci când te privești ca pe un student pe tot parcursul vieții, oportunitățile pe care le ai de studiat sunt nesfârșite.


Leu (23 iulie - 22 august)


Este uimitor cât de repede îți poți croi drum prin bani, mai ales atunci când facturile încep să se rostogolească toate în același timp. 


Trebuie să te uiți la toate opțiunile tale pentru a vedea unde ar mai putea fi tăiat un colț și cum să faci ca ceea ce ai să se întindă până când lucrurile se vor îmbunătăți. 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Aveți o mulțime de energie pentru dragoste chiar acum și există unele lucruri care se simt atât de greu de atins în acest moment, inclusiv relațiile voastre. 


Atunci când Luna este opusă semnului tău, trebuie să rămâi optimist. Dificultățile pe care le întâmpini sunt menite să te crească.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Trebuie să ții o listă de sarcini în apropiere, deoarece poate fi atât de ușor să ratezi un element și să nu-ți dai seama. 


Mintea ta ar putea să-ți joace feste astăzi, Balanță. Nu lăsa ușurința să te convingă să renunți la munca grea și la efortul care este necesar. 


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Ai nevoie de mai multe experiențe, iar ziua este larg deschisă pentru ca tu să explorezi tot ceea ce-ți dorește inima. 


Nu este momentul să stai acasă și să nu faci nimic în timp ce te uiți la televizor pe canapea. Vrei să ieși, chiar dacă asta înseamnă să ieși la plimbare cu mașina și să vezi parcul local sau să mergi la cumpărături.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Viața este plină de conexiuni pentru tine astăzi. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, casa ta solară a căminului și vei dori să îți încurajezi relațiile și să rămâi conectat cu oamenii din viața ta care fac diferența în moduri mari și mici.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Unele lucruri sunt mai bine lăsate nespuse și exprimate în scris, chiar și în poezie, artă sau muzică.


Trimite un cântec. Scrie un bilet, sau pur și simplu ține o mână și lasă tăcerea să spună tot ce simți că nu poți spune acum.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Regândește-ți obiceiurile de cheltuieli și gândește-te la binecuvântările și norocul pe care le ai în calea ta. Există oportunități de a-ți crește influența și securitatea financiară, dar s-ar putea să nu aibă toate legătură cu banii. 


Acesta este un moment bun pentru a te uita la investițiile tale de la mobilă, la obiectele de colecție pe care le ai și care sunt mai mult decât sentimentale și care pot avea o valoare mare.


Pești (19 februarie - 20 martie)


Ai nevoie să fii văzut pentru ceea ce ești, dar în acest moment asta poate fi complicat. Poți conduce prin emoție mai mult decât prin logica ta.


Este o zi spirituală pentru tine și ar trebui să te consulți cu un astrolog, cu un taragotist sau cu cineva care te poate îndruma într-o decizie pe care trebuie să o iei și care este confuză pentru tine și are nevoie de claritate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel