Horoscop, vineri, 15 martie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic,  vineri, 15 martie 2024.

Berbec

Norocul este de partea ta. Se pare că piața este în creștere pentru cei care sunt pregătiți să cumpere o mașină, iar cu Luna în Gemeni, acum este momentul să testezi o mașină. Sau, dacă mașina ta are nevoie de reparații, acum este momentul să mergi să o repari. 

Taur

Atât de multe schimbări  se anunță pentru tine. Este bine să bați fierul cât e cald în zona norocului. Dacă ai intrat în posesia unor bani, acesta este momentul să investești în imobiliare sau în alt tip de proprietate.

Gemeni

Luna este în semnul tău. Este un moment minunat pentru a face puțină curățenie de primăvară. Dacă ai un lucru pe care un prieten și l-ar dori, iar tu nu-l mai folosești, ia în considerare să îl oferi cadou. Următoarele două zile sunt perfecte pentru a-ți face spațiul personal mai ordonat.

Rac

Este în regulă să te uiți în urmă, dar nu ca și cum trecutul ar fi fost cei mai buni ani din viața ta. Luna trimite un semnal către Mercur în Berbec, dându-ți un impuls să lucrezi la viitorul tău. Dacă te auzi spunând lucruri de genul "Obișnuiam să fac..." sau "Aș fi vrut să fi făcut...", oprește-te și schimbă-le cu "Voi face..." și "Am să fac...". Onorează-ți obiectivele și luptă să te îndrepți spre ele.

Leu

Relația minunată a Lunii cu Mercur scoate la iveală latura ta creativă. Folosește-o pentru a crea un logo nou sau pentru a-ți reproiecta cărțile de vizită. Lucrează la brandingul tău. Dacă oferi servicii, ia în considerare actualizarea broșurilor, site-ului web sau altor proiecte multimedia.

Fecioară

Când Luna este în Gemeni, ești gata să te distrezi puțin. Mercur te încurajează să planifici o mică excursie locală sau una în afara orașului. Rezervă-ți vacanța și cere timp liber de la serviciu. Acum este momentul să verifici și să compari tarifele.

Balanță

Este momentul perfect pentru a întâlni pe cineva. Nu rămâne acasă, pentru că ai putea avea o conexiune cu cineva și vrei să vezi unde duc lucrurile.

Scorpion

Ai nevoie de o zi întreagă pentru a te odihni și a-ți recâștiga energia. Deci, dacă te simți rău, nu te îngrijora prea mult. Uneori, trebuie să cedezi și să te relaxezi. Ar fi cel mai bine să stai acasă și să nu faci nimic altceva decât să dormi. Ai grijă de nevoile tale fizice; corpul tău îți va mulțumi pentru asta.

Săgetător

Este momentul să te bucuri de o seară în oraș cu prietenii, mai ales că Luna în Gemeni te îndeamnă să socializezi și să te distrezi. Planifică o ieșire distractivă care este perfectă și pentru a face fotografii cu prietenii. Dacă vrei să fii cu partenerul tău care este și cel mai bun prieten, planifică o seară romantică sau o întâlnire în patru. 

Capricorn

Când Luna este în Gemeni și este în armonie cu Mercur, nu vrei să exagerezi. De fapt, este o zi bună pentru a te concentra pe sănătatea ta și pentru a evita situațiile stresante. Ai grijă de sănătatea ta și evită certurile sau știrile negative. Dacă este posibil, redu consumul de cafea și fii atent la cât de multă lumină albastră ești expus pentru a evita insomniile.

Vărsător

Luna și Mercur fac din această zi un moment bun pentru călătorii. Bucură-te de o schimbare de peisaj, indiferent dacă decizi să faci o călătorie scurtă sau lungă departe de casă!

Pești

Luna și Mercur aduc energie pozitivă în sectorul financiar. Acesta ar putea fi momentul perfect să mergi la magazin pentru a verifica cele mai recente oferte, relatează YourTango.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel