Horoscop, vineri, 14 iunie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile / video

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Atrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 9.00 pe DC News TV și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Astăzi trebuie să vă plimbați, trebuie să vorbiți cu mulți oameni și să fiți foarte glumeți, foarte jucăuși.

Taur

Veți lua niște decizii foarte bune pe plan financiar. vreți să vă cumpărați ceva, dar veți fi atât de isteți încât veți căuta cea mai bună ofertă.

Gemeni

Sunteți sufletul petrecerii. Oriunde vă duceți oamenii vor să fie în preajma voastră, vă admiră, sunt atrași de voi, sunt foarte fericiți să vorbească cu voi și voi trebuie să știți acest lucru!

Rac

S-ar putea să aveți tot feluri de vise, de coșmaruri, de scenarii. Intuiția, să știți, că ar putea să mai dea greș și ea din când în când, așa că, faceți tot posibilul să nu exagerați cu nimic.

Leu

Nimeni și nimic nu vă stă în cale! De ce? Pentru că aveți încredere în propria persoană și îndrăzniți mult și maia veți putea de a-i motiva pe ceilalți. dacă vă poate aduce beneficii la un moment dat, folosiți această putere!

Fecioară

Nu lăsați pe luni ce puteți face astăzi, iar dacă astăzi veți avea o discuție cu șefii, lăudați-vă, dar, în același timp, acceptați-vă și defectele. Șefii vă vor aprecia enorm!

Balanță

Trebuie să vă plimbați, trebuie să învățați și să vp bucurați de tot ce vă oferă viață, însă, atenție, la un nivel superficial, nu lucrurile de profunzime, lăsați-le pe altădată pe acestea!

Scorpion

Discuțiile din intimitate vă vor ajuta și, în același timp, feriți-vă să dați din casă. Atenție să nu vă ia gura pe dinainte!

Săgetător

Comunicarea este cheia! Discuția cu partenerul rezolvă multe probleme, dar trebuie să fie o discuție cât mai onestă și cât mai deschisă.

Capricorn

E un final de săptămâna în care veți fi foarte harnici și o să vă placă de voi când vă vedeți în această ipostază.

Vărsător

Romantismul e-n floare la voi, declarațiile sunt foarte pompoase, sunteți și puțini ironici, folosiți și psihologia inversă, dar per total, e un weekend vesel.

Pești

Sunt momente în viață în care trebuie să mai și iertăm , să acceptăm și să ne împăcăm, că familia nu ne-o alegem și trebuie să le acceptăm. S-ar putea ca în acest weekend să priviți anumite persoane din familie cu mai multă înțelegere.

Youtube video image

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel