Horoscop, vineri, 14 iulie 2023, cu Neti Sandu: „O să atrageţi banii ca un magnet”

Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul zilei, potrivit stirileprotv.ro. Astrologul anunță experiențe noi pentru semnele zodiacale, dar și câștiguri financiare pentru câteva dintre zodii. 

BERBEC

Vă vin idei care să v-aducă o prospeţime, ca să le puneţi în practică şi aşteptaţi să rodească şi poate faceţi echipă cu nişte oameni.

Se poate să vi se dea ceva nou de făcut la serviciu şi să vă prindă ideea. Totul e să nu vă plictisiţi înainte de a termina.

TAUR

O să fiţi cooptaţi într-o preocupare, o afacere care să vă solicite zi şi noapte, dar dacă nu staţi deloc bine cu banii o să negociaţi condiţiile.

Poate o să luaţi nişte bani în plus de pe urma unor colaborări.

GEMENI

Noutăţi care să vă suscite interesul pentru o nouă slujbă, sau doar o colaborare, oricum, provocările sunt la ordinea zilei.

Prezenţa cuiva o să vă aducă acel supliment de optimism care să v-ajute să munciţi şi mai mult şi mai bine.

RAC

Lucrurile vă ies uşor şi o să faceţi progrese vizibile ca să vă atingeţi obiectivele, c-aveţi o agendă încărcată în perioada asta.

Se anunţă bani din surse colaterale şi o să vă bucuraţi de nişte achiziţii care să vă ungă pe suflet, că sunt pentru casa, şi poate ar fi şi mai ieftine.

LEU

Sunt activităţi pe care vreţi mai demult să le treceţi în revistă ca să vă bucuraţi de o stare de spirit mai bună că vi se oferă ocazia să vă puneţi în valoare nişte calităţi.

Poate începeţi nişte cursuri, cultivaţi un hobby şi o să vă ocupaţi timpul liber cu ceva care să vă facă plăcere.

FECIOARĂ

Vă curtează cineva să-i faceţi o vizită ca să petreceţi un timp de calitate împreună, că aveţi multe de vorbitşi n-o să puteţi face asta prea des, din cauza distanţei.

Poate daţi de nişte bilete de vacanţă mai ieftine şi o să plecaţi în călătorie, după ce o să vă terminaţi toate treburile de pe-acasă.

 BALANŢA

O să vă bucuraţi de nişte sume de bani recuperate şi care să vă prindă bine ca să plecaţi în vacanţă după o perioadă de stres şi muncă multă.

Poate o să apelaţi la un împrumut ca să vă luaţi o casă, ori s-o fi defectat maşina şi trebuie să vă luaţi alta.

 SCORPION

Voi păreţi a fi pe picior de plecare şi dacă se aşează, frumos, lucrurile o să vă puteţi da voie să o porniţi la drum, într-o excursie.

O reuşită, după ce ați fi întâmpinat tot felul de piedici şi odată depăşite o să vă focusați atenţia pe familie ca să plecaţi împreună într-un bine meritat concediu.

 SĂGETĂTOR

E cineva care vrea să vă vedeţi c-aveţi lucruri importante de discutat şi poate vă faceţi timp să aflaţi despre ce este vorba că poate viaţa voastră va lua o întorsătură fericită.

Par să vină din urmă nişte bani şi să vă puneţi deoparte ceva pentru concediu.

 CAPRICORN

O să interacţionaţi cu nişte oameni ca să daţi drumul unui proiect care să v-aducă satisfacţii profesionale neaşteptate şi să faceţi progrese la slujbă, în plan social.

O să atrageţi banii ca un magnet şi poate-o să vă permiteţi o escapadă turistică la malul mării, pe vârf de munte sau în străinătate, şi nu singuri.

 VĂRSĂTOR

Încă vă străfulgeră ideea de mutat altundeva, mai aproape de părinţi, de socri, de şcoală ori de serviciu, dar trebuie vorbit serios cu partenerul de cuplu să vedeţi ce zice.
O să vă asiguraţi că nu le lipseşte nimic alor voştri şi că puteţi pleca pentru două, trei zile undeva, pentru sufletul vostru.

 PEŞTI

Poate găsiţi o platformă de pe care să vă transmiteţi ideile ca să ajungă la destinatarii care prezintă interes pentru voi.

Sufleteşte promite să vă fie mai bine, să existe comunicare între voi şi partener, că aţi depăşit perioada tăcerilor care nu vă apropiau deloc.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 14 iul 2023, 07:01 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience