Horoscop, vineri, 14 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee
Descriere foto: Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee

Horoscop zilnic. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să îți evaluezi cercul de încredere, Berbec. Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău al prieteniilor, iar când se întâmplă acest lucru, este un moment de oportunitate. Renunță la prieteniile toxice. S-ar putea să te simți puțin singur la început, dar vestea bună este că faci loc pentru ceva nou. 

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Lărgește-ți orizonturile, Taur. Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de carieră, iar aceasta este o ocazie minunată pentru tine de a-ți revizui CV-ul și scrisorile de intenție, mai ales dacă ești în căutarea unei noi linii de muncă. Acesta este momentul potrivit pentru tine să faci exact asta!

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de învățământ superior, așa că, dacă ai renunțat la cursuri anul trecut din cauza pandemiei și te-ai gândit să te înscrii din nou la facultate, de ce nu? 

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău al secretelor, iar ceea ce simți că regreți să împărtășești s-ar putea să nu se întoarcă pentru a-ți face rău.  Iar lucrul pe care simți că ți-a scăpat de sub control s-ar putea să se întoarcă la tine, astfel încât să poți rezolva problema cât mai repede. 

 


Leo
(23 iulie - 22 august)

Cineva încă te iubește, Leu. Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău al angajamentelor, iar recenta despărțire se poate dovedi a fi o modalitate de a vă îmbunătăți relația, nu de a vă face să vă despărțiți pentru totdeauna. Fostul tău iubit s-ar putea să se întoarcă la tine în curând. Așteaptă-te la un mesaj sau la un telefon.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Trebuie să refaci acel lucru pe care nu l-ai făcut bine de prima dată, Fecioară.  Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de îndatoriri zilnice, iar acest lucru te ajută să repari probleme care sunt încă în aer nerezolvate. Poțirezolva lucrurile.

 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Aveți mult timp liber, așa că profitați de el. Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de creativitate, iar tu ai o imaginație uimitoare care prinde viață. Explorați-o.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este timpul să vă planificați următoarea reuniune de familie. Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de casă și familie.  Acesta este un moment excelent pentru a începe să discutați despre ce poate face toată lumea pentru a se pregăti pentru vară sau pentru vacanțele de la sfârșitul anului. 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

 Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de comunicare, iar acesta este un moment de reflecție pentru a nu spune ceea ce gândești fără un scop sau un plan stabilit.  De îndată ce simți că vei spune mai mult decât este necesar, taci. Acordă-ți acel timp de gândire. Vei fi bucuros că ai făcut-o.

 


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei primi acea rambursare sau returnare, Capricorn. Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău al banilor, iar ceea ce ți se datorează este pe drum. S-ar putea să existe o întârziere din cauza lui Venus retrograd și a lui Mercur în conjuncție cu Saturn, dar ai răbdare. Vei primi ceea ce ți se cuvine de drept atunci când vei avea cea mai mare nevoie.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Poți apăsa butonul de resetare, Vărsătorule. Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău de identitate, iar tu nu trebuie să rămâi stagnant. Dacă vrei să-ți schimbi coafura sau să dai un look complet nou garderobei tale, acesta este momentul să o faci. Ai la dispoziție câteva săptămâni pentru a-ți da seama ce îți place și cum să pui totul laolaltă.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Mercur retrograd începe în Vărsător, sectorul tău al dușmanilor ascunși.  Știi că acea persoană toxică care te tot înjunghie pe la spate nu mai merită nici un pic din timpul tău. Blochează-i pe rețelele de socializare. Șterge-le numărul de telefon. Nu trebuie să rămâi în contact dacă îți face rău. Fă ceea ce este cel mai bine pentru tine.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel