Horoscop, vineri, 13 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop cu Neti Sandu. Iată care sunt previziunile zilei de 13 ianuarie 2023.

Horoscop 12 ianuarie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. 

 BERBEC

Relaţionaţi uşor cu toată lumea, tot vă pregătiţi de o relansare şi o să mergeţi la sigur că vă călăuzeşte Jupiter, marele benefic, şi care o să vă menţină în top. O reuşită în plan birocratic, poate abia vi s-au semnat nişte acte, cereri pe care le aşteptaţi de anul trecut. O să vă invite cineva la o sărbătoare şi poate vă faceţi noi prieteni, relaţii, va fi o restartare, apar oameni noi.

TAUR

Demersurile care ţin de o plecare, cu treaba sau la distracţie, vă reuşesc şi o să luaţi startul în foarte scurt timp că lucrurile or să se precipite. Vin bani, posibil dintr-o sursă colaterală, şi o s-aveţi pentru cheltuielile acestei perioade. Poate se căsătoreşte cineva din familie, ori poate are loc un botez, e ceva care cere mobilizarea rubedeniilor.

GEMENI

Vă puteţi asocia cu nişte oameni care să pună umărul la ce lucraţi voi şi, după un tur de forţă, să fie un succes la scenă deschisă. Relaţia cu partenerul de cuplu o să ajungă la o acalmie după o perioadă de tensiuni şi neînţelegeri care vă destabilizaseră. Cineva care nu vrea să vă piardă şi tot insistă să vă vedeţi, să plecaţi pe undeva ca să petreceţi o zi într-un spaţiu neutru.

RAC

Se rezolvă acele probleme care v-au dat serios de furcă şi o să vă eliberaţi de un stres care v-a stors de energie - e momentul să vă revigoraţi, să daţi refresh. Sosește răspunsul pe care-l aşteptaţi de la cineva apropiat şi o să aflaţi cât de importanţi sunteţi în viaţa celuilalt. I-aţi promis cuiva o vizită, dar n-aţi avut timp, au intervenit diverse, iar acum o să vă ţineţi de cuvânt.

 LEU

Îşi face apariţia cineva care visează la o relaţie cu voi, dacă n-aveţi pe nimeni, şi poate fi o dragoste la prima vedere că e o chimie acolo, vizibilă. Sfera deplasări e animată şi poate vă duceţi într-o vizită prin ţară sau în străinătate, în weekend. Poate o să acceptați să mai lucrați ceva în plus, pe lângă serviciu, ca să faceți rost de bani pentru distracție.

 FECIOARĂ

E posibil să vi se semneze după lungi aşteptări și presiuni nişte acte care să deschidă noi oportunităţi de afirmare în plan profesional. O să detectaţi o sursă de bani şi vă puteţi mişca în weekend, să luaţi aer, să mai vedeţi şi alte locuri, să vă recreaţi. O neînţelegere din sfera sentimentală o să fie dată uitării şi viaţă de cuplu va merge înainte fără blocaje.

BALANŢA

Vin ceva bani din urmă şi poate o să vă hotărâţi instantaneu să plecaţi pe undeva, la distracţie, să vă încărcați bateriile pentru săptămâna care urmează. Veşti bune, vine cineva care vrea să petreceţi mai mult timp împreună şi o să vedeţi în ce măsură va mai armonizaţi. O să primiţi şi bani, o să şi cheltuiţi, c-aveţi de gând să şi călătoriţi, să mergeţi şi în vizite pe la prieteni.

SCORPION

Parcă mai vreţi să faceţi nişte lucruri pe acasă, asta înseamnă o cheltuială, dar o să vă placă să schimbaţi atmosfera, să arate casa altfel. Poate aveţi un eveniment în familie la sfârşit de săptămână şi o să vă daţi peste cap să iasă totul frumos, ca să se simtă toată lumea foarte bine. O să vă sincronizaţi, în sfârşit cu nepoţii, cu verii şi o să vă întâlniţi măcar mâine, poimâine la masă.

SĂGETĂTOR

Anturajul vă scoate la plimbare, poate s-au rezervat nişte locuri de cazare să mai rămâneţi o zi, două, să apucaţi să simţiţi ceva, să vă tihnească. Se adună bani şi o să aveţi pentru ieşit cu prietenii, că v-au lipsit excursiile, sau măcar să vă plimbaţi Se poate să vă iasă în cale cineva care să v-atingă, acolo, la coarda sensibilă şi să rezonaţi sufleteşte!

 CAPRICORN

O să tot primiţi atenţionări, că n-aţi făcut anumite plăți, că vi s-au rătăcit nişte acte, că probabil v-au expiat un buletin, un paşaport, un card. Ia vedeţi. Poate vă găsiţi o locuinţă mai spaţioasă, confortabilă să încăpeţi cu toții, că poate se măreşte familia. O reuşită, la care vor mai pune şi cei dragi umărul şi dacă terminaţi treaba pe-acasă, poate plecaţi pe undeva.

VĂRSĂTOR

Sfera comunicării e activată şi poate găsiţi o tribună de la care să vă exprimaţi punctul de vedere, c-aveţi ceva special de comunicat, anul ăsta. Poate nimeriţi o materie de studiat şi o să vă prindă bine să exploraţi un nou domeniu, să faceţi o specializare. Poate vă iau prietenii pe sus, c-aveţi un sărbătorit, şi daţi o fugă până în oraşul în care locuieşte.

 PEŞTI

O să vă treziţi cu oferte de lucru şi e posibil să vă atragă una dintre ele, c-aţi tot găsit nod în papură actualului serviciu. E posibil să apară o conjunctură favorizantă unei afaceri de familie şi să vă puneţi mintea la contribuţie să vă şi iasă. Se poate să recuperaţi, de unde vă aşteptaţi cel mai puţin, o sumă de bani cu care o să puteţi ieşi la distracţie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel