Horoscop, vineri, 12 mai 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: Neti Sandu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Neti Sandu, Instagram

Horoscop zilnic, 12 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Horoscop 12 mai 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

 

BERBEC

Apar cheltuieli c-aveţi de gând să daţi o fugă fie la malul mării, fie la munte, poate v-a invitat cineva pentru o zi, două şi disponibilitate sufletească să vă duceţi s-ar găsi.

Poate vă vedeţi, în sfârşit nu acel cineva care vă roagă de multă vreme să vă vedeţi.

TAUR

Poate recuperaţi nişte bani ca s-aveţi cu ce să plecaţi în concediu, sau măcar în weekend, să mai schimbaţi aerul, peisajul, şi poate şi anturajul, pe alocuri.

O problemă de familie se cere urgent rezolvată şi poate se reuneşte familia, zilele astea să pună toată lumea umărul.

GEMENI

Vi se propune un parteneriat care s-ar putea să aibă nişte neajunsuri şi pe care dacă le îndreptaţi o să vă prindă bine să vă implicaţi c-or să fie bani.

O veste bună de la cineva care spera să faceţi casă bună împreună, dacă sunteţi singuri, fără partener de cuplu

RAC

Or să vă intre nişte bani şi poate perfectaţi un contract care să v-aducă venituri consistente c-aveţi nevoie de sume cu care să acoperiţi cheltuielile mari.

E posibil să se ia o decizie la nivel de şefi şi să fiţi puşi într-o postare avantajoasă, pe care s-o şi acceptaţi, să nu va mai eschivaţi.

LEU

O să vă bucuraţi de atenţie din partea cuiva care apreciază felul vostru de a fi şi o să vă petreceţi timpul împreună ca să vedeţi dacă iese o relaţie până la urmă.

O să faceţi tot posibilul să plecaţi pe undeva ca să vă detaşaţi de problemele curente care v-au tot stresat în ultima vreme.

FECIOARĂ

Vă reuşesc demersurile de afaceri, dar e nevoie de un pic de diplomaţie ca să-l determinaţi pe partener să vă scutească de nişte treburi complicate, să netezească terenul.

Se poate să vă consultaţi cu familia în privinţa unui party care va avea loc în weekend.

BALANŢA

Se poate să vă daţi în sfârşit, acordul pentru un proiect care v-ar aduce beneficii şi care s-ar putea dezvolta frumos, pe parcurs.

Vin de undeva nişte bani şi poate vă permiteţi o escapadă turistică de azi până duminică.

SCORPION

Reapare cineva care şi-a revizuit atitudinea şi spera să vă continuaţi relaţia ca să aveţi un viitor aşa cum l-aţi visat.

Se poate să lucraţi în formula de grup dar să nu vă înţelegeţi la fel de bine cu toţi membrii echipei, cel puţin în perioada asta. Insistaţi

SĂGETĂTOR

E o promisiune de expansiune în sfera afacerilor, poate fi un salt în carieră și să vi se recunoască meritele, să luaţi şi un premiu.

Poate plecaţi într-un citybreak că aţi avea cu cine, bani s-ar găsi şi o destinaţie pe gustul vostru la fel.

CAPRICORN

Se vine cu oferte de colaborare şi dacă nu sunteţi prinşi cu alte treburi poate o să alegeţi ceva - aveţi timp până luni să vă decideţi.

Se poate să apară de undeva nişte bani şi să aveţi cu ce să ieşiţi cu ai voştri în oraş, în afară prin ţară pe undeva.

VĂRSĂTOR

E cineva care vă scoate la plimbare şi dacă nu va reţine nimic urgent acasă o să vă lăsaţi uşor convinşi s-o porniţi la drum c-aveţi nevoie de alt aer.

Se poate să se auto invite cineva pe la voi diseară şi dacă nu plecaţi în excursie o să vă întreţineţi de minune.

PEŞTI

Poate, ieşiţi la o cină în doi ca să vedeţi în ce direcţie se îndreaptă relația voastră, sau poate plecaţi pentru două zile într-o staţiune turistică să daţi refresh relaţiei,

Se poate să organizaţi o ieşire cu grupul ca să vă distanţaţi de toate grijile care ţin de bani şi de problemele de serviciu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel