Horoscop, vineri, 11 februarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov
Descriere foto: Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov

Horoscop zilnic, 11 februarie 2022:

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

 

Zua poate fi atât productivă, cât și provocatoare în același timp. Veți plasa lucrurile legate de casă pe o listă de priorități. Cu toate acestea, cât timp Luna se află în Rac, energia ta folosită cu înțelepciune poate face din această zi una productivă. Așadar, încearcă să te detașezi și să eviți schimbările de dispoziție care te duc de la o parte la alta a vieții. 


Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Dacă ai ceva important de spus unei persoane și implică ceva personal și care nu este la îndemâna publicului, fii prudent cu modul în care îți transmiți mesajul. Este mai bine să vorbești în particular, chiar și la telefon, dacă poți.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)


Aveți un punct sensibil pe care uneori îl ascundeți de lume, dar nu vă puteți abține să nu fiți un darnic, iar în următoarele zile, nu fiți surprins dacă sunteți într-o dispoziție generoasă. S-ar putea să te trezești alegând cadoul potrivit pentru un prieten.


În următoarele zile, un mod de a-ți exprima latura mai dulce poate fi să faci planuri pentru Ziua Îndrăgostiților sau să rezervi și să plătești în avans un eveniment la care vrei să-i duci pe cei dragi.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)


Următoarele zile sunt excelente pentru tine. Fă lucruri care te ajută să te organizezi. Poți începe prin a face ordine în sertare sau prin a verifica zilnic datele de expirare ale produselor și prin a elimina energia negativă. Sunt multe lucruri bune care pot fi realizate atunci când ești în starea de spirit potrivită.


Leu
(23 iulie - 22 august)


Doare să-ți iei rămas bun de la oamenii la care ții, dar există momente în care este mai bine să dai spațiu persoanelor care intră în conflict cu valorile tale sau îți distrag atenția de la viața ta. 


Indivizii care te secătuiesc emoțional vor fi greu de evitat. Când se întâmplă acest lucru, este timpul să iei o decizie curajoasă și să îți alegi sănătatea mentală prin stabilirea unei limite necesare.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)


Este o zi frumoasă pentru a relua legătura, pentru a te apropia și a întreba ce face cineva cu care ai o istorie. Dar, nu stați acasă dacă nu ați făcut nicio conexiune autentică în ultima vreme. În schimb, fă ceva care să te pună în situația de a te întâlni cu alții, deoarece energia de a te conecta este vitală pentru tine în următoarele zile.


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)


Cum te simți în legătură cu slujba ta sau cu munca pe care o faci în fiecare zi? Dacă ești nefericită, este timpul să faci ceva în acest sens. Dacă nu ești acolo unde vrei să fii acum, poți începe să faci o mică schimbare sau să creezi un plan pentru a face pași într-o nouă direcție. 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)


Vei descoperi ceva nou, Scorpion. Există atât de multe modalități de a învăța un subiect nou și, uneori, nici măcar nu trebuie să treci personal prin această experiență. 


Poți dobândi cunoștințe ascultând pe cineva care își împărtășește experiențele. S-ar putea chiar să dobândești o perspectivă prin empatizarea cu experiența lor și vizualizarea a ceea ce ar fi fost pentru tine. 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Trebuie să fii ceva mai prudent astăzi, deoarece ai putea lăsa inima să-ți domine mintea și să arunci logica pe fereastră. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a resurselor comune. 


Luna în Rac implică zona ta de secrete, testamente și documente medicale. Dacă trebuie să iei o decizie sau să faci schimbări, asigură-te că ai pe cineva care să te sfătuiască și să te îndrume. S-ar putea să fiți prea conciliant din motive greșite și să regretați mai târziu sau să faceți o alegere costisitoare pe care o veți regreta.


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Te afli într-un moment în care trebuie să te concentrezi asupra relațiilor. Cu toate acestea, timpul pe care vrei să îl petreci cu persoanele care contează cel mai mult pentru tine se poate simți compromis din cauza muncii sau a altor obligații. Abordează direct cu partenerul tău orice problemă conjuncturală prin care treci. 


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Lipsa unei pauze te poate pune într-o stare de spirit negativă, așa că plănuiește să te destresezi prin pauze. Fă exerciții fizice și, atunci când este posibil, culcă-te mai devreme pentru a te odihni bine.


Pești
(19 februarie - 20 martie)


Este o zi excelentă pentru a-ți exprima latura artistică sau pentru a te pune în situații în care poți aprecia frumusețea și talentul altora. 


Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a creativității. Este o oportunitate de a participa la activități de suflet. A picta, a desena, a cânta muzică sau a asista la un concert sau la un film pot fi perfecte pentru a încheia ziua.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel