Horoscop, vineri, 11 august 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de vineri, 11 august 2023, potrivit știrileprotv. Pot veni oportunități noi pentru mai multe persoane, pe diferite planuri, iar când vine vorba de dragoste, se anunță o căsătorie. Și pe plan profesional se anunță noutăți, acolo unde se pot ivi proiecte și bani.

 

BERBEC

Relaţia de cuplu trece printr-o perioadă de rescriere a unor capitole şi o să vă străduiţi să păstraţi prospeţimea, vibe-ul ca să rămâneţi conectaţi.

Se poate să deveniţi interesaţi de o şcoală, poate câteva luni de cursuri doar şi să vă luaţi o diplomă ca să puteţi lucra.

TAUR

Se poate să începeţi o viaţă nouă şi să vă cumpăraţi o casă, poate pentru că urmează să vă căsătoriţi, ori vă mutaţi în alt oraş, altă ţară.

O să aflaţi în ce direcţie se-ndreaptă relaţia voastră de cuplu, c-aţi atins, se pare, acea maturitate care vă poate duce la căsătorie.

GEMENI

Noutăţi, poate va invita cineva într-o zonă de agrement şi o să cunoaşteţi lume nouă, poate fi se face vreo propunere de afacere, aşa, stând la un grătar, un foc de tabără.

Poate faceţi un sacrificiu financiar pentru copii şi o să-i trimiteţi o săptămână într-o vacanţă organizată, sau la bunici.

RAC

O să mai daţi nişte telefoane, emailuri ca să vă luaţi banii, că unii dintre datornici s-au întrecut cu glumă şi o să vă ţineţi de capul lor până-i primiţi.

Poate vă duceţi la un interviu, că speraţi să găsiţi un job mai bine plătit, sau mai aproape de casă Trebuie răbdare şi lucrurile or să se aşeze frumos

LEU

O să primiţi un răspuns afectiv de la fiinţă în care v-aţi pus mari speranţe şi o să ştiţi cam ce se aşteaptă de la voi şi ar fi frumos să vă conformaţi.

Poate ajungeţi, în sfârşit, acolo unde v-aţi dorit cu ceva timp în urmă, poate anul trecut şi o să vă bucuraţi de peisaje, de anturaj.

 FECIOARĂ

O reuşită în plan material - poate faceţi nişte achiziții pentru locuinţă şi o să vă pregătiţi, poate, de un eveniment important, o nuntă, un botez, o aniversare.

O să vă îngrijiţi şi de voi, vă duceţi la fizioterapie, la doctor, poate, la un control şi o să vă revigoraţi zilele astea.

BALANŢA

Se poate să vă faceţi un cerc nou de prieteni şi să ieşiţi pe la mondenităţi, să vă duceţi în vacanţe împreună şi să vă refaceţi starea de spirit.

O să faceţi o inginerie financiară ca să nu cheltuiţi prea mult, c-aveţi nevoie în concediu, şi cumpăraţi strictul necesar în perioada asta.

SCORPION

Poate organizaţi o ieşire în doi ca să vă consideraţi relaţia că situaţia s-a cam rarefiat, s-a destabilizat şi voi vreţi să o consolidaţi.

Vă revin nişte sume de bani, din cine ştie ce datorii mai vechi, bani pe care i-oţi fi împrumutat cuiva.

SĂGETĂTOR

Se poate să vă contacteze cineva care vrea să vă puneţi umărul la o colaborare şi o să vă daţi tot interesul să vă achitaţi, onorabil, de toate responsabilităţile.

Poate reamenajaţi interiorul şi o să puneţi casa la punct pentru evenimentele care vor avea loc în curând.

CAPRICORN

O plecare la odihnă v-ar detensiona şi chiar şi două, trei zile v-ar prinde bine că atmosferă o să fie revigorantă, o să vă "şteargă" toată oboseala acumulată.

Poate încercaţi să scăpaţi cât mai repede de un împrumut, fie ca să vă eliberaţi, fie ca să faceţi unul nou.

 VĂRSĂTOR

Poate vă luptaţi cu nişte piese de mobilier ca să reamenajaţi spaţiul domestic, să vă eliberaţi de o grijă că vreţi să plecaţi în concediu şi să lăsaţi totul în ordine, acasă.

Poate vă mutaţi o vreme în altă localitate, posibil şi din altă ţară şi o să fie, poate, un concediu, sau o deplasare de serviciu

PEŞTI

Se poate să vă duceţi într-o escapadă turistică şi să vă bucuraţi de peisaje, de oamenii care vă însoţesc și o să vă eliberaţi de tensiuni.

V-aşteaptă proiecte noi la serviciu, condiţiile pot fi diferite şi să vă daţi peste cap să le faceţi pe plac şefilor, care nu vor fi uşor de mulţumit.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 11 aug 2023, 07:09 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience