Horoscop, vineri, 10 martie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 10 martie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Marte poate fi un adevărat agitator, mai ales după ce Luna Plină din Fecioară a provocat tuturor furie și frustrare. Așa că ai grijă, Berbecule, pentru că personalitatea ta independentă poate fi puțin mai intimidantă astăzi. Faceți un efort suplimentar pentru a vă arăta latura mai dulce.
Pentru astăzi, dacă ceva dificil îți iese în cale, înfruntă-ți temerile. Fii îndrăzneț și recunoaște când greșești. Vei fi uimit de cât de repede se „îndulcesc” oamenii, mai ales atunci când îți lași orgoliul deoparte.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Toate lucrurile bune din viață pot fi considerate un limbaj al iubirii pentru tine, Taur. De la o mâncare bună la o conversație plăcută cu un prieten, astăzi te ocupi de "viața bună".
Stai bine cu Venus în semnul tău luna aceasta, iar acest lucru face ca viața să ți se pară mai bună; chiar și munca este mai distractivă. Ca o persoană care iubește să se întrețină pe sine și pe ceilalți, răsfață-te cu ceva frumos. Terapia poate fi o modalitate excelentă de a depăși orice stres pe care îl experimentezi în această săptămână.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ceva bun vine spre tine. Chiar dacă nu implică o relație romantică, energia pozitivă vine de la cineva care vrea să se distreze și să se bucure de compania ta.
Acceptă oferta și lasă-te dus de val. Meriți timp liber și să te joci. Cu Luna în Balanță, vei râde acasă și în oraș cu prietenii. În următoarele zile, există o energie de pace și fericire în jurul tău. Așa că, bucură-te!


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Luna în Balanță de astăzi îți dă un impuls de energie și pasiune. Ai timp și energie pentru a te concentra asupra casei tale și a o face mai confortabilă, așa cum îți place.
Dacă lucrezi de la distanță, fii atent la timpul tău. Dorința ta de a-ți reorganiza casa poate duce la distragere a atenției, așa că plănuiește să organizezi și să elimini dezordinea. Dar fiți inteligent în această privință. De exemplu, luați în considerare posibilitatea de a vă planifica „ordinea” în timpul prânzului pentru a rămâne la zi cu obiectivele săptămânale.


Leu (23 iulie - 22 august)

Te vei trezi cu multă energie, chiar dacă încă recuperezi somnul pierdut din cauza Lunii pline din această săptămână. Weekend-ul este chiar după colț, iar acum este timpul să te ocupi de lista de lucruri de făcut, astfel încât să te poți bucura de timpul liber.

Astăzi, vrei să fii productiv - în conversațiile cu ceilalți, la locul de muncă și cu familia. Țineți-vă notițele la îndemână, pe telefon sau pe o bucată de hârtie. Cu atât de multe lucruri de făcut, veți avea nevoie de o listă de verificare pentru a vă menține concentrați la locul de muncă. 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Îți place să-ți iei „pauze” de la lume, așa că rareori te simți singur atunci când ai timp pentru tine. Dar, pentru astăzi, această putere poate fi o slăbiciune. Este timpul să îți extinzi cercul social și să devii popular în grup.
Saturn se va afla în sectorul tău de parteneriat în următorii trei ani. Acesta este momentul să îți alegi prieteni de calitate cărora le plac aceleași lucruri ca și ție. Astăzi, s-ar putea să întâlnești pe cineva în care lucrurile se potrivesc pur și simplu. Cine știe? Ar putea fi pasionat de astrologie, așa că puteți învăța și crește împreună.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

O dată pe lună, ai parte de Luna în semnul tău zodiacal, scoțând la iveală tot ce e mai bun din tine. În următoarele zile, te simți bine în pielea ta.
Nu numai că Luna te ajută să abordezi orice problemă personală cu care te confrunți, dar ai o perspicacitate ca un laser și capacitatea de a sesiza problemele și situațiile altora înainte ca acestea să escaladeze. Nu degeaba i se spune Balanței "judecătorul"!

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna de astăzi în Balanță te ajută să vezi cu o viziune clară unde se îndreaptă viața ta amoroasă și unde lucrurile trebuie să mai funcționeze.
Acel prieten care pare să sune mereu doar când are nevoie de ceva s-ar putea decide să îți întindă mâna. Este un memento solid că trebuie să faci pentru a elimina din viața ta prieteniile și iubiții toxici.
Acestea sunt o pierdere de timp. Sunteți gata să explorați lumea și să cunoașteți oameni noi. Astăzi, ai terminat de pierdut timpul cu vampiri de energie. Este timpul să pui lucrurile pe primul plan.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești pe cale să ai parte de o avalanșă de oportunități, mulțumită lui Mercur în Pești. Acesta este un moment excelent pentru a vă lansa propria afacere de acasă sau pentru a vă întâlni cu șeful dvs. pentru a împărtăși idei despre cum doriți să creșteți în cadrul companiei și să vă asumați responsabilități suplimentare, astfel încât toată lumea să câștige.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Banii, banii și iar banii sunt cei care îți fac inima să cânte, dar nu sunt ușor de obținut. Lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Pluton mai are încă puțin timp la dispoziție pentru a te ajuta să înveți o lecție de viață importantă înainte de a intra în sectorul tău monetar.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu ești străin de vremuri grele. Astăzi, trecutul își poate ridica capul urât atunci când te aștepți mai puțin, în valuri de furie, certuri și tensiuni. Dar tu ești aici pentru asta. Știi că problemele se înrăutățesc înainte de a se îmbunătăți. Asta este ceea ce vă dă curajul de a merge mai departe.
Pluton își face magia în sectorul tău de dușmani. Te încurajează să îți schimbi viața, pe tine însuți și perspectiva. Îți va plăcea să faci aceste schimbări pentru că acum ești la „cârmă”.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Este timpul să vorbești despre viitor, Pești, iar Luna Plină din această săptămână te-a împins până la limite. Ești gata să faci niște schimbări importante astăzi. Ești gata să te deschizi și să-ți împărtășești gândurile despre parteneriate, dragoste și căsătorie.

Universul are un mod amuzant de a prezenta o oportunitate atunci când ești pregătit pentru ea. Ar putea începe o conversație chiar despre subiectul pe care voiai să îl discuți. Spărgătorul de gheață apare, iar tu trebuie să profiți de el. Norocul tău!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel