Horoscop, vineri, 10 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Tu nu o să te poți abține deloc zilele acestea. Vei spune tot ce ai în gând, tot ce ai pe suflet și cumva compensezi. Tot ce nu ai spus, zilele următoare dacă apare undeva o discuție mai contradictorie sau mai tensionată, să te ții bine. Cheltuielile sunt de neoprit.

Taur

Mercur se pregătește să intre în semnul tău săptămâna ce urmează. E în continuare în casa a XII-a, iar Soarele se întâlnește cu Uranus în semnul tău, ceea ce înseamnă că intuiția îți va funcționa de minune. Trebuie doar să o asculți. De asemenea, stai departe de suspiciuni și de tot ceea ce înseamnă dezinformare.

Gemeni

Mercur se pregătește de o schimbare. Nu îți va prii următoarea schimbare, ce-i drept, fiind guvernatorul tău, dar este un weekend foarte bun pentru socializare. 

Rac

Recomandarea este să nu lași pe săptămâna viitoare ce poți face astăzi, mai ales din punct de vedere profesional. S-ar putea să apară surprize și să nu mai ai timp să te ocupi de cele vechi, pentru că vei avea foarte multe proiecte noi.

Leu

Nu prea ai control asupra proiectelor profesionale, asupra discuțiilor. Stai cât mai departe de discuțiile despre cine are dreptate, cine știe mai bine.

Fecioară

Atât finalul acestei săptămâni, cât și începutul celei viitoare îți cer să fii mai deschis, mai flexibil și mai pregătit să înveți lucruri de la alți oameni. Pot să fie și oameni pe care tu îi consideri inferiori din punct de vedere intelectual, dar cumva trebuie să faci un echilibru.

Balanță

Mercur se pregătește să iasă din casa a VII-a. Nu o să taci deloc weekendul acesta nici tu, nici partenerul și nici oamenii cei mai importanți din viața ta. Trebuie să vă spuneți și lucruri importante, nu doar să aveți lucruri de spus.

Scorpion

Apropierea Soarelui de Uranus în casa a VII-a, unde mai este pentru puțin timp și Jupiter, îți poate aduce tot felul de evenimente foarte ciudate pe plan relațional, fie că ești într-o relație, fie că ești singur.

Săgetător

Astrele îți recomandă zilele acestea să știi să delegi foarte bine treburile gospodărești, să nu le iei tu pe toate. Încearcă să găsești o soluție să fie toată lumea împăcată. Nu trebuie să fii leneș, dar nici cel care să le facă pe toate. 

Capricorn

Toată configurația astrală îți cere să fii mai atent la propria persoană, la ceea ce îți dorești tu. Trebuie să te impui în acest weekend și trebuie să fii foarte romantic și foarte ludic, indiferent de vârsta pe care o ai.

Vărsător

Apar situații neprevăzute în sânul familiei, dar tu ești obișnuit cu ele. Ție îți place schimbarea și instabilitatea. Mercur se pregătește să iasă din casa a III-a, iar asta s-ar putea să te facă destul de neliniștit. 

Pești

Atenția ta trebuie să se ducă la modul în care își prioritizezi și îți planifici rutina. S-ar putea să ai nevoie de o altă ordine, de o refacere a rutinei. Ai nevoie de prospețime în rutină și ai nevoie de interacțiune cu alți oameni, nu cu cei cu care ai vorbit toată luna trecută sau acum două luni. Ai nevoie să fii mai deschis!

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel