Horoscop, vineri, 10 iunie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 10 iunie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Horoscop - 10 iunie 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Oamenii pot fi curioși, Berbec, și nu vrei ca cineva să îți cotrobăie prin viața personală. Așa că, protejează-o.


Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a secretelor. Și acesta este un moment vulnerabil pentru tine. Lucrurile pot ieși la iveală și s-ar putea să te simți mai paranoic în legătură cu anumite chestiuni pe care preferi să rămână private.


Horoscop - 10 iunie 2022. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Iubești mult, Taur, iar atunci când ești pregătit să fii cu o persoană, te arunci imediat. Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a angajamentelor.


S-ar putea să te grăbești și în acest moment. Nu presupune că o nouă iubire este o iubire de durată, până când nu trece ceva timp.


Horoscop - 10 iunie 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ești o persoană ocupată, Gemeni. Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a îndatoririlor zilnice.


Sunt atât de multe lucruri de făcut. Ai o mulțime de obiective, cel puțin când vine vorba de fitness pe care vrei să le îndeplinești. Momentul potrivit pentru tine este acum.


Horoscop - 10 iunie 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Trăiește viața un pic în afara regulilor, Racule. Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a creativității.


Unele reguli au fost cu adevărat făcute pentru a fi încălcate și poate fi foarte distractiv să te prefaci că poți face ceea ce vrei.

Horoscop - 10 iunie 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Rămâi aproape de bază. Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a căminului.


De la petrecerea sau vizitarea familiei, până la scrierea a ceea ce ai aflat despre genealogia ta, lucrurile bune vin spre tine.


Horoscop - 10 iunie 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Spune-ți părerea, Fecioară. Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a comunicării. Acesta nu este un moment bun în care trebuie să îți menajezi cuvintele, ci să spui ce simți sus și tare.


Este posibil ca persoana care primește mesajul să nu fie pe aceeași lungime de undă cu tine, dar există un singur mod de a ști cu adevărat, și anume să vorbești și apoi să îi urmărești comportamentul. Se potrivesc?


Horoscop - 10 iunie 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Vrei să primești bani și nu ai prea mult timp la dispoziție. Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a banilor.


Aici câștigi mult mai mult decât ți-ai dat seama că poți câștiga. Ai abilități uimitoare și ești multitalentat.  


Horoscop - 10 iunie 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cunoaște-te pe tine însuți, Scorpionule. Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a identității personale.


Muncești din greu și viața ți se pare foarte grea acum. Dar poți să te descurci și să te ridici deasupra. Trebuie să reziști până când munca este completă. Nu ești o persoană care renunță.


Horoscop - 10 iunie 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai încredere în puțină lume, dar fii bun cu toți, Săgetătorule. Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a dușmanilor ascunși. S-ar putea să ai câteva persoane despre care credeai că îți vor fi de folos, dar nu a fost așa.


S-ar putea să descoperi că relația ta a fost construită pe alte lucruri decât încrederea și respectul reciproc. Așadar, ar putea fi un semn că este timpul să îți găsești noi prieteni. Poți face această ajustare în viața ta.


Horoscop - 10 iunie 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Fii drăguț atunci când poți, Capricorn, chiar dacă nu prea îți stă în fire să te porți prea prietenos. Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a prieteniilor.


Lucrurile încep să se deschidă pentru tine. Ai ocazia să cunoști oameni noi și vei dori să faci o primă impresie bună. Felul în care abordezi salutul poate fi totul pentru tine. Așadar, fă tot ce poți.


Horoscop - 10 iunie 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Întinde-te spre cer, Vărsătorule. Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a carierei și a statutului social.


Poți tinde spre mai mult în carieră și la locul de muncă. S-ar putea să primești vești despre o promovare sau un loc de muncă care te interesează. Nu-ți fie teamă să aplici pentru o promovare, dacă crezi că sunteți pregătit.


Horoscop - 10 iunie 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Deschide o carte și citește ceva ce-ți place. Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a studiilor superioare. Acesta este un moment minunat pentru a te bucura de o nouă lectură, pentru a asculta podcast-uri sau audio și pentru a învăța ceva nou.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel