Horoscop, vineri, 10 februarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic: 10 februarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Discuțiile pot fi de ajutor. Astăzi, planeta care te guvernează, Marte, vorbește cu Chiron, Vindecătorul Rănit din semnul tău zodiacal. Aceste două energii pot scoate la iveală răni vechi care trebuie abordate, dar în loc ca furia și mânia să iasă la iveală, ești gata să te folosești de mintea ta ca de un instrument plin de resurse în vindecare și creștere.


Aceasta este șansa ta de a vedea cât de mult ai crescut, dar și de a obține cunoștințele și conștientizarea pe care le dorești pentru a merge mai departe spre un viitor mai luminos - lăsând în urmă câteva răni emoționale, dar luând lecțiile cu tine.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Unele lucruri sunt menite să fie. Aceasta este o săptămână în care totul pare să se așeze la locul lui, atât de mult încât, Taurule, te poți întreba dacă nu cumva covorul va fi tras de sub picioarele tale doar pentru a te menține umil. Astăzi, o mică surpriză îți poate ridica garda tocmai când începeai să te relaxezi în energia pozitivă a săptămânii.


Venus în Pești vorbește cu Uranus în semnul tău și, ori de câte ori Uranus este implicat, se poate manifesta o mică dramă sau o criză, iar acest lucru este probabil în sectorul tău de prietenie. Cu toate acestea, această mică agitație te ajută într-un mod important. Vezi o soluție sau o modalitate de a îndrepta lucrurile rapid.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Bătrânul și bunul Mercur este aici pentru a te ajuta să înveți câteva lucruri, Gemeni. Ești mereu în căutare de răspunsuri și ești curioasă, dar nu poți face totul de una singură. Cu Pluton și Mercur mână în mână în sectorul carierei și al statutului social, se întâmplă lucruri minunate pentru tine.


Este posibil să descoperi o soluție care altora le-a scăpat. Poate că un dosar sau o înregistrare care a fost pierdută poate fi găsită datorită super-cercetării tale. Astăzi, ceea ce ți s-a atribuit adesea ca fiind un aspect negativ - capacitatea ta de a cerne lucrurile - se dovedește a fi un atu al corporației.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ziua de astăzi nu poate fi socotită ca fiind una dintre "cele mai bune zile" ale tale, dar nu este nici una rea. Se pare că te confrunți cu multă presiune din partea unor forțe exterioare. Poate că o situație mai veche pur și simplu nu se stinge suficient de repede sau poate simți că un fost sau o relație nu va funcționa, dar o ruptură curată este departe în viitor.


Aceste tensiuni sunt cele care te fac să strălucești puternic ca persoană, Rac. Soarele este în armonie cu planeta ta, Luna. Deci, în ciuda întregului stres emoțional prin care treci acum, te arăți într-un mod deosebit. Nu doar tu vei observa acest lucru, ci și ceilalți o fac, iar acest lucru este un merit al caracterului tău bun.

Leu (23 iulie - 22 august)

Să-ți iei la revedere de la cineva pe care îl iubești nu este niciodată un lucru ușor de făcut și, chiar dacă știi că este pentru binele tău, să pui capăt unui parteneriat este greu.


Astăzi, este posibil să simți pierderea un pic mai mult decât te-ai gândit inițial că o vei face. S-ar putea să te simți tentat să te întorci la un fost iubit, dar deocamdată, ia în considerare motivele pentru care ai ales să te desparți și ține-te tare.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Acesta ar putea fi lucrul pe care îl sperai. Mercur își unește forțele cu Pluton astăzi într-un grad exact, aducând ceva putere și atenție sectorului tău romantic.


Cu o energie visătoare care trimite un val de speranță de la Neptun în Pești, s-ar putea să vezi viitorul cu ochii înstelați. Această lună este ceea ce ai sperat în ianuarie, dar nu ai obținut atunci când credeai că ai avut cea mai mare nevoie.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

A lor este întotdeauna o cale de ieșire din lucruri, Balanță. Ai trecut prin destul de multe situații în ultima vreme care ți-au schimbat perspectiva asupra vieții, religiei și puterii de alegere. Unele dintre aceste schimbări au fost învățate prin școala loviturilor dure - nu așa cum ți-ar plăcea, dar asta este ceea ce este. Săptămâna aceasta, puțină grijă de tine însuți merge foarte departe.

Venus se cuibărește cu Neptun în Pești și împreună îți reamintesc să dormi, să-ți faci timp pentru a-ți hrăni și hrăni sufletul și să plângi lung și urât atunci când este nevoie.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Uneori, oamenii se răzgândesc. O decizie pe care tu sau altcineva ați luat-o ar putea găsi o modalitate de a se inversa în favoarea ta. Ar putea veni niște informații noi, în care descoperirea oferă o nouă perspectivă asupra unei chestiuni. Cu alte cuvinte, Un apel telefonic pentru a pune o întrebare într-un mod nou, sau un răspuns întârziat și un nou e-mail trimis pentru a ajunge în fruntea căsuței lor de e-mail pot fi modalități de a declanșa un lanț de evenimente care să aducă vești la care nu te așteptai, și în bine.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu poți cuceri pe toată lumea cu farmecul tău. Luna de astăzi se opune planetei care te guvernează, Jupiter în Berbec, și în ciuda faptului că toate stelele sunt aliniate, planetele par pregătite să conspire în favoarea ta, anumite persoane pot alege să facă lucrurile în felul lor.


Nu este un lucru rău pe termen lung, deoarece s-ar putea să descoperi că respingerea lor față de tine te transformă pe tine în descoperirea oamenilor, situațiilor și locurilor care îți aparțin cu adevărat.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai învățat că este mai bine să te lipsești de fanfară dacă asta înseamnă că trebuie să renunți la libertatea și integritatea ta. Testul de astăzi al planetei Pământ îți amintește de maturitatea ta și de cât de mult ai crescut în ultimii ani.


Acolo unde s-ar putea să te fi îndatorat pentru a obține un nou obiect tehnologic, o mașină sau un lucru scump care îți place, tu preferi să economisești și să îți investești banii. Acordă-ți credit, inclusiv o mare bătaie pe spate pentru că ai făcut o alegere corectă.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dramele familiale se pot îmbunătăți, Vărsătorule. Ai dus o luptă grea în ultimii ani, în timp ce Uranus se află în sectorul tău de casă și familie, dar un anumit tip de recompensă se întoarce la tine.


S-ar putea să primești un beneficiu financiar la plata impozitelor sau să afli că banii pe care credeai că va trebui să îi cheltuiești, sunt cruțați pentru că altcineva va achita nota de plată. Aceasta este luminița de la capătul unui tunel, și este una bună!

Pești (19 februarie - 20 martie)

Atunci când nu se face nimic, ar putea fi un indiciu din partea universului de a vă încasa jetoanele și de a vă încheia ziua. Există o mică distragere suplimentară care se îndreaptă spre tine și ar putea fi o binecuvântare deghizată.


S-ar putea să descoperi că ai nevoie de timp pentru a te organiza și că te ajută să economisești timp pe parcurs. Sau, șeful dvs. ar putea spune că este în regulă ca toată lumea să plece puțin mai devreme și să ajungeți să faceți lucrurile care vă plac acasă.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel