Horoscop, vineri, 10 februarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic, 10 februarie 2023. Neti Sandu vine cu previziunile astrale ale zilei.

Horoscop 10 februarie 2023, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTV.

 

BERBEC

Se poate să ieşit la rampă cu ceva care v-ar aduce bani, aprecieri, o upgradare şi, în principiu, o viaţă mai bună pe care v-o puteţi oferi singuri, fără ajutorul altora.

Daţi dovadă de o energie debordantă şi poate o să daţi o raită prin împrejurimi să mai aflaţi noutăţi de la prieteni.

Vă scoate cineva la o discuţie, poate fi o negociere.

 

TAUR

Poate bateţi palma cu o echipă care e la fel de bine cotata ca şi voi şi o să vă armonizaţi la treabă, o să vă achitaţi de toate obligaţiile.

Or să vă invite nişte prieteni la casa lor de pe alte meleaguri şi s-ar putea să vă lăsaţi convinşi să vă duceţi.

Se observă o cheltuială şi o să vă reparaţi maşina dacă sunt ceva probleme, sau o înlocuiți cu alta.

 

GEMENI

Se poate să luaţi startul într-o nouă competiţie care să vă deschidă o altă perspectivă în plan profesional şi o să vă bucuraţi de succes, c-aţi pus suflet în ultima vreme.

O să reglaţi nişte aspecte care ţin de viaţa de cuplu şi o să fie linişte şi pace acasă, c-aţi aplanat conflictele, tensiunile.

Vă puteţi orienta spre o destinaţie de relaxare, pe undeva la munte să schimbaţi şi aerul şi peisajul. Poate şi anturajul.

 

RAC

Aţi tot amânat nişte lucruri, dar va trebui totuşi să vă ocupaţi şi de ele, să parafaţi acte, să faceţi nişte achiziţii pentru casa ori să mai reparaţi câte ceva.

Se poate să adunaţi banii din diverse surse şi să-i puneţi la păstrare, pe cât posibil, ca să puteţi pleca în concediu, la vară.

Întrevedere cu posibili parteneri de afaceri şi o să vă târguiţi până o să vă înţelegeţi în mai toate privinţele.

 

LEU

O să vă luptaţi atât pentru bani cât şi pentru drepturi, că aţi muncit prea mult ca să renunţaţi, pur şi simplu. Trebuie să fiţi şi mai insistenţi.

Vi se propune ceva nou la serviciu şi o să vă gândiţi dacă vă încumetaţi la aşa ceva, sau nu e cazul. Sau poate mai la toamnă.

O să mai câştigaţi nişte bani din surse colaterale şi să aveţi pentru cheltuielile acestei perioade, să v-ajungă.

 

FECIOARĂ

Voi o să vă străduiţi să nu depăşiţi bugetul alocat cheltuielilor ca să vă puteţi ocupa de casă, c-aveţi de gând să faceţi nişte îmbunătăţiri în perioada asta.

Poate vă pregătiţi de o sărbătoare în familie şi faceţi aprovizionarea, cereţi confirmări din partea invitaţilor să fiţi siguri că vin.

Se poate să luaţi o ultimă semnătură pe un act care v-ar deschide un nou drum în afaceri.

 

BALANŢA

Aţi putea primi o ofertă de job şi să cochetaţi o vreme cu ideea, până o să vă convingeţi că e bine să încercaţi şi altceva, că aveţi nevoie de o schimbare.

Vă scoate cineva la cafea, la plimbare, să vă cunoaşteţi mai bine, dacă nu sunteţi într-o relaţie şi să vedeţi dacă există compatibilitate.

Ca prin minune, o să vă simţiţi şi mai confortabil la voi acasă şi o să mai luaţi, în continuare, diverse lucruri.

 

SCORPION

Poate plecaţi într-un city-break că aveţi nevoie de aer, de spaţiu, să vă eliberaţi se stres pentru că aţi stat prea mult în casă şi v-aţi izolat.

O să vă ocupaţi şi de treburile gospodăreşti, dar şi de voi. Mai ieşiţi pe la mondenităţi c-aveţi nevoie de relaţionare cu oamenii.

Poate dislocaţi o sumă de bani ca să puteţi pleca la schi pe undeva.

 

SĂGETĂTOR

Au rămas nişte lucruri nespuse în relaţia cu partenerul de cuplu şi poate vă duceţi într-o minivacanţă să puneţi lucrurile la punct, să consolidaţi relaţia.

E cineva care vă curtează şi, dacă n-aveţi pe nimeni, o să intraţi în jocul ăsta al seducţiei că o să vă prindă, mai mult ca sigur.

Se poate să vă trimită şeful pe undeva, cu treaba, dar nu sunt excluse niciun city-break, un team building.

 

CAPRICORN

Vă parvin confirmări şi de la serviciu şi de la agenţiile turistice, c-aţi făcut rezervare să vă duceţi pentru vreo două zile, în plimbare, să schimbaţi peisajul.

O să vă încumetaţi să daţi drumul unui nou proiect ca să vă asiguraţi banii de care aveţi nevoie - în mod constant.

O să mai cumpăraţi ceva pentru interiorul locuinţei şi poate vă pregătiţi, chiar, de musafiri.

 

VĂRSĂTOR

O să duceţi munca de lămurire cu nişte coechipieri de afaceri ca să se achite toată lumea de obligaţii şi să vă încadrați în termenul impus să respectaţi condiţiile contractuale.

Or să vă revină nişte bani şi poate v-ajung să plătiţi să ajungeți pe undeva să vă mai spălaţi gândurile, ca să fiţi şi mai creativi.

O s-alegeţi o destinaţie de minivacanţa şi o să daţi deoparte stresul ca să vă priască relaxarea.

 

PEŞTI

O să vă dozaţi energia ca să v-ajungă şi pentru treburile de serviciu şi pentru cele de casă şi poate daţi o fugă pe la rude, pe la prieteni să petreceţi 2,3 zile împreună.

Vă reuşesc demersurile care ţin de acte, de sfera învăţământ şi o să duceţi la bun sfârşit ce v-aţi propus.

Vă încântă cineva cu un job care v-ar aduce câştiguri financiare şi, dacă nu vă e greu, o să faceţi pasul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel