Horoscop, vineri, 10 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop zilnic: vineri, 10 decembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Ai tolerat o situație mult mai mult timp decât ar putea face-o majoritatea oamenilor și ți-a pus la încercare răbdarea, dar acum, răbdarea s-a dus. Luna sfert are loc în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău al dușmanilor ascunși, iar aceste persoane, situații și relații nu mai sunt tolerabile.  S-ar putea să începi să blochezi, să ștergi numere de telefon și să ignori persoanele pe care nici măcar nu le placi, și mai știi că nici ele nu te plac cu adevărat.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

A fi alături de cineva este un lucru atât de bun de făcut și s-ar putea să ai pe cineva în viața ta care are cu adevărat nevoie de ajutorul tău, dar nu ți-a spus încă.  Luna sfert are loc în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău al prieteniilor, iar acesta este un punct de criză într-o relație care poate indica faptul că trebuie să fii acolo cu intensitate.  Dacă ai trăit în propria ta lume, este timpul să ieși pentru un moment și să te conectezi cu persoanele la care ții pentru a vedea cum se simt și dacă au nevoie de ceva.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Trebuie să iei o decizie în legătură cu o ofertă de muncă sau dacă te gândești că ți-ar plăcea să-ți schimbi cariera, ai șansa de a aplica și de a obține un interviu pentru un job de vis. Luna sfert are loc în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de carieră și statut social.  Universul îți arată un sprijin pentru a face schimbări cheie, punându-ți în față factorii de decizie potriviți. Nu lăsa să treacă următoarele zile dacă dorința ta este de a face o schimbare.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Luna sfert are loc în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de studii superioare. Acesta este momentul perfect pentru a te înscrie la un curs, pentru a viziona videoclipuri pe YouTube, pentru a discuta cu un mentor sau pentru a urma un curs intensiv online.  Nu întotdeauna trebuie să ai nevoie de o educație sau de o pregătire formală pentru a face o treabă sau pentru a obține anumite seturi de abilități. Și, dacă nu ai reușit să te descurci la locul de muncă sau într-un domeniu al vieții tale care a fost o luptă, rezervă-ți timp în următoarele zile pentru a te ocupa de acest lucru. 

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

S-ar putea să primești un fel de avans sau chiar un cadou de la cineva care seamănă cu un fel de moștenire.  Fluxul de bunătate vine spre tine prin legea atracției și este prin intermediul unui prieten sau a unei persoane cu care ești înrudit. Fiți receptivi atunci când se întâmplă acest lucru și nu-l respingeți. Darurile vin la tine cu un motiv, iar acesta este pentru a fi în beneficiul tău.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Un moment definitoriu poate avea loc în următoarele zile în relațiile tale. Luna sfert are loc în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de angajament, și s-ar putea să simți presiunea de a performa sau să simți că o persoană care s-a distanțat ușor începe să revină din nou în jurul tău. Aceasta ar putea fi schimbarea pe care ai sperat-o și un semn pozitiv al lucrurilor care vor urma.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna sfert are loc în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de îndatoriri zilnice. Este timpul pentru o schimbare în modul în care se fac lucrurile, iar o revizuire a modului în care îți gestionezi timpul este oportună. 

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)


Fă-ți timp pentru ceva special și nu face excepție de la nimic. Scoateți toate motivele și oferiți-vă o seară frumoasă cu cineva special. Luna sfert are loc în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de romantism. A trecut prea mult timp de când nu te-ai mai bucurat și nu ai mai permis ca o parte din pasiunea distractivă să intre în viața ta. De ce nu în această seară?

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Un conflict între membrii familiei ar putea avea loc astăzi, dar nu este ceva pentru care să-ți permiți să te superi. Luna sfert are loc în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de casă și familie, iar ajustările nu sunt întotdeauna confortabile, dar ceea ce poți face este să încerci să folosești umorul și dragostea pentru a trece totul prin această fază fără a crea probleme care trebuie rezolvate mai târziu.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


O conversație importantă poate fi purtată chiar acum și ar putea implica un fel de confruntare.  Luna sfert are loc în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de comunicare, și poate fi greu să îți împărtășești sentimentele, dar fă tot ce poți. 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna sfert are loc în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău al banilor. În această perioadă, încearcă să nu cheltuiești fără sens și să nu faci achiziții mari fără să le gândești bine înainte. 

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Luna sfert are loc în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de identitate.  S-ar putea să devină necesară o schimbare în modul în care faci lucrurile. Nu vă fie prea teamă să vă schimbați. Noul an se apropie și face ca acesta să fie momentul perfect pentru a începe.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel