Horoscop, vineri, 1 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, captură video Youtube
Descriere foto: Daniela Simulescu, captură video Youtube

Horoscop zilnic, vineri, 1 martie.

 

Berbec
Doamnele și domnișoarele trebuie să-și permită să cheltuie mulți bani, trebuie să vă luați cadouri, să vă bucurați de viață. Domnii trebuie să accepte schimbările din viețile femeilor lor.

Taur
Astăzi ar trebui să le prețuiți pe femeile de la serviciu, mai ales cele care au reușit și care vă pot inspira. Puteți să împărtășiți lucruri, să le întrebați ceva. Și poate să vorbiți chestiuni legate de feminitate.

Gemeni
Există un ghiocel de încredere, un vestitor al primăverii. Scrieți un mesaj cuiva și întrebați dacă se poate ceva, nu pierdeți nimic. 


Rac
Ați putea să vă permiteți să visați mai mult, unde ați vrea să călătoriți, să mergeți în excursie, ce ați vrea să studiați.


Leu
E puțină instabilitate în relație, dar dacă nu merg lucrurile acasă, nu stați să vă certați. Femeilor singure li se pot aprinde călcâiele după cineva. 


Fecioară
Trebuie să vă simțiți utili, pentru că vă veți simți de minune. Weekendul e cu puțină instabilitate, dar trece.


Balanță
Numai la prostii ar trebui să vă stea capul în acest weekend, E de răsfăț, de joacă, de aventură, de experimentare, de foarte mult. Trebuie doar să vă permiteți mai mult.


Scorpion
Unde nu primiți ceva, nu mai visați. Pentru cei care sunteți deja într-o relație, sunt bune și vorbele frumoase, dacă nu sunt cadouri și fapte. Pentru bărbați, vă poate provoca ziua să nu știți ce vrea femeia de la voi.


Săgetător
Mesaje, mailuri, vorbim, ne întâlnim. Plecați de acasă, nu stați acasă, pentru că aici lucrurile nu sunt pe placul vostru tot timpul.


Capricorn
Sunt zile nemaipomenite pentru a face rost de bani, dacă nu vi s-au luat cadouri, cereți bani și cheltuiți-i. Bărbați pot ieși și ei în oraș, să nu stea în casă.


Vărsător
Vă pozați peste tot, una vreți voi să se înțeleagă, alta se înțelege. Contează să fiți acolo, să primiți atenție, validare. Domnii trebuie să meargă cu partenerele și să le însoțească peste tot.


Pești
Weekendul acesta veți primi o gură de aer, aveți nevoie de ea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel