Horoscop, vineri, 1 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de vineri, 1 decembrie  2023, potrivit știrileprotv.

 

BERBEC 

Organizată sau nu, o să urmeze o escapadă turistică prin țară, deși vă puteți aventura și în afară pentru două - trei zile de schimbat peisajul. Întrevedere cu cineva care vrea să vă propună o muncă în colaborare, și din conversație o să vă dați seama dacă vi se potrivește sau nu.

TAUR 

E și la voi un dor de ducă și poate insista tineretul să vă scoată la o plimbare, să revedeți locuri încarcate de amintiri, și să vă-ncărcați bateriile. Scoateți bani din fondul de economii ca să vă puteți mișca zilel astea, că e de văzut și alți oameni, alte locuri.

GEMENI 

De mult așteaptă prietenii să vă vedeți în timpul liber, să schimbați impresii, să faceți mișcare, alergați pe un teren de sport, urcați pe munte, vă dați cu parapanta. Poate vă invită cineva la un grătar, o petrecere cu oameni pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme și o să aveți chef să vă duceți.

RAC 

Se pare că vă ocupați de pregătiri ca să-i chemați pe ai voștri din familia lărgită la masă și o să vă facă plăcere să petreceți mare parte din zi împreună. Poate le-ați pregătit o surpriză unor oameni dragi și o să-i chemați pe la voi, sau ieșiți în oraș împreună.

LEU 

Se poate să vă cheme niște rude pe undeva prin împrejurimi și o să vă-ntrețineți frumos în ziua asta de sărbătoare. Se poate să le preparați ceva special copiilor din familie și să se bucure și cei mari pe lângă ei, azi, mâine.

FECIOARĂ 

Poate faceți cumva să se reunească familia, îi chemați pe toți din familia lărgită la o masă festivă, tradițională și or să fie cu toții binevoitori. E un moment bun să faceți cunoștință cu cineva care o să facă parte din familia voastră, și o să vă completați frumos.

BALANȚĂ 

O să puteți da o fugă prin țară, sau chiar în afară, să vizitați niște locuri, oameni, ca să dați refresh stării de spirit, să vă revigorați. Poate plecați cu grupul pe undeva și se poate să fie o petrecere pe-acolo pe unde ajungeți, că e sărbătoare.

SCORPION 

Voi o să puteți întâlni într-un cerc de prieteni pe cineva care să vă semene și cu care să formați un cuplu, să fiți fericiți. E o șansă pentru voi să vă refaceți o căsnicie. Poate vine cineva în vizită și rămâne încă o zi, două, ca să povestiți ce-ați mai făcut și să vă plimbați.

SĂGETĂTOR 

Aveți niște obiective de atins, poate e o destinație de vacanță la care vreți să ajungeți împreună cu prietenii, cu familia, și puneți toate lucrurile la punct. Or să se adune prietenii în jurul vostru, să plecați la distracție pe undeva, ca să profitați de zilele libere.

CAPRICORN 

O să fiți mai operativi, o să vă deplasați cu ușurință și o să relaționați cu oameni cu care o să și lucrați, dar o să aveți și preocupări deconectante. E cineva care vrea să-i țineți companie, că-și dorește să petreceți o zi, două, un sejur într-o stațiune de agrement.

VĂRSĂTOR 

Se poate să vă dați întălnire cu cineva care se străduie să vă cucerească și chiar o s-o încurajați pe această persoană, pentru că-i simțiți vibrația de compatibilitate. O să-ntâlniți diverse persoane pe la evenimentele la care veți ajunge și o să lărgiți cercul de prieteni și cunoscuți.

PEȘTI 

E posibil să vă duceți în vizită și să luați parte la o aniversare, ori e vreun sărbătorit de ieri, Andrei, Andreea, și o să fie o atmosferă festivă, plăcută. Poate vă duceți cu familia, că să le-mpliniți un vis copiilor, poate într-un parc de agrement, să fie cu adrenalină.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel