Horoscop, vineri, 1 aprilie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic: vineri, 1 aprilie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Urmează o zi intensă, Berbec, și cu toată atenția, pe partea ta de hartă astrologică, simți o greutate inexplicabilă în acest moment. Odată cu Luna Nouă care sosește în semnul tău zodiacal, s-ar putea să simți presiunea de a performa și de a face lucrurile. Dar, mai încet Berbec, există încă lucruri pe care trebuie să le aștepți. Saturn reține această energie în viața ta și, în loc să încerci să îi reziști, stai liniștit.

Taur

Unii oameni nu merită ura ta și este mai bine să îi lași să plece în pace și să găsești alte modalități productive de a-ți folosi timpul și energia. Având în vedere că Luna Nouă se petrece în a douăsprezecea ta casă solară a dușmanilor ascunși, s-ar putea să nu ai satisfacția de a ști exact cum ți-a greșit o persoană. Dar, chiar ai nevoie să știi? Este suficient să realizezi că nu ar trebui să se mai afle în cercul tău de încredere, iar acțiunile tale pot contribui la diminuarea șanselor ca aceștia să îți facă rău în vreun fel în viitor.

Gemeni

Prietenii vin și pleacă, dar știi când ai întâlnit pe cineva care este cu adevărat alături de tine ca nimeni altcineva. Conceptul de loialitate este atât de important pentru tine, Gemeni, încât vei face tot posibilul pentru un prieten despre care știi că îți păzește spatele. Luna Nouă în Berbec s-ar putea să te facă să te grăbești să faci judecăți și să vezi în cine poți avea încredere fără îndoială și poate chiar cu cine poți lucra, dar nu îi poți lăsa să intre în lumea ta până la capăt.

Rac

Se poate întâmpla ceva uimitor în viața ta profesională, Rac. S-ar putea să fii la capătul unei vești bruște despre aceasta ar putea implica un rol de conducere pe care ai sperat să îl obții. Luna Nouă în Berbec aduce energie în semnul tău zodiacal pentru o perioadă de până la trei luni. Așadar, acesta este un moment excelent pentru a depune un pic mai mult efort și pentru a-ți demonstra interesul de a crește alături de echipă, astfel încât energia ta să fie acolo, pe radarul lor.

Leu

O nouă perspectivă în viața ta. Aveți o oportunitate extraordinară de a vă schimba modul în care gândiți și de a vă dezvolta mentalitatea într-un mod profund. Luna Nouă în Berbec îți activează sectorul educației și al filozofiei personale.Așadar, dacă te-ai simțit un pic blocat într-o rutină, lucrurile sunt pe cale să se schimbe în bine.

Fecioară

Un cadou vine spre tine, Fecioară. Sunteți beneficiarul norocos al unui tip de obiect de valoare.Acesta poate fi de la un parteneriat legat de muncă sau poate de la persoana cu care te-ai întâlnit. Oricum ar fi, un cadou poate veni la tine datorită celor pe care îi cunoști și a modului în care ești binecuvântat de călătoria lor în viață. Dacă primești un fel de sfat sau un cadou, asigură-te că spui "mulțumesc".

Balanță

O schimbare bruscă în relația ta are loc în timpul Lunii Noi în Berbec, iar tu o resimți cel mai mult în parteneriatele tale și, poate, în viața ta sentimentală. Poate exista o dorință puternică de a te conecta cu cineva la nivel romantic, dar timpul, distanța și nevoia de a rămâne sârguincios la ceea ce lucrezi acum s-ar putea să nu-ți ofere lățimea de bandă pentru întâlniri sau ieșiri în oraș.Fii răbdător cu tine însuți, dar fii și sincer cu cealaltă persoană.

Scorpion

Această Lună Nouă poate fi despre noi începuturi, dar este reținută de Saturn în Vărsător. S-ar putea să te lupți să găsești pe cineva care are ceea ce ai nevoie sau care știe cum să o găsească. Aceasta este o zi în care ingeniozitatea ta vine și se termină cu tine însuți.

Segetător

Să te îndrăgostești, Săgetătorule. Inima ta a fost ascunsă pentru a fi păstrată la loc sigur pentru o lungă perioadă de timp, dar acum este timpul să o lași să se uite afară, sub starea emoțională. Găsește un loc sigur în care să poți vorbi despre lucruri, dar să nu fii nevoit să îți asumi mai multă responsabilitate decât poți duce.

Capricorn

Familia este atât de uimitoare, până când se ceartă, atunci s-ar putea să te simți îndurerat până la inimă. S-ar putea să constați că rudele tale sunt un pic mai certate decât ți-ar plăcea ca toată lumea să fie. În ciuda iubirii și aprecierii pe care o aveți unii pentru alții, este ușor să vă dați cap în cap și să nu știți de ce.

Vărsător

Spiritul tău rapid și felul în care te descurci cu cuvintele pot fi surprinzătoare, chiar și pentru tine. Luna Nouă în Berbec vă poate determina să fiți impulsiv când vine vorba de a spune lucruri la care vă gândiți, Dar există întotdeauna o șansă de a vă opri, de a vă gândi și de a aștepta. Încearcă să rămâi cu un pas înaintea ta atunci când vine vorba de a te pune pe gânduri, mai ales în ceea ce privește obținerea a ceea ce îți dorești de la ceilalți.

Pești

Banii pot fi pierduți mult mai ușor decât dacă i-ai câștigat. Cu această Lună Nouă în Berbec, impulsivitatea este un risc pe care trebuie să ți-l asumi. Dar există o mulțime de modalități de a rămâne în fața curbei și de a nu pierde nimic. Stabilește-ți un buget de cheltuieli pentru ceea ce crezi că trebuie să cumperi și nu-l depăși.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel