Horoscop. Viața unor nativi se va schimba radical până la sfârșitul anului. Un astrolog rus celebru spune care sunt aceștia

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Astrologul rus Pavel Globa a dezvăluit care sunt semnele zodiacului, viața cărora se va schimba radical până la sfârșitul anului. Acești nativi vor avea parte de evenimente cardinale la sfârșitul anului. Li se va părea că s-au născut din nou. Astrele au decis să pună totul la loc și să aducă un beneficii celor care le merită. 

Nativii Taur trebuie să scape de povara resentimentelor și nemulțumirilor, deoarece vă împiedică norocul. Iertați-i pe toți cei care ua greșit: fie cu vorba, fie cu faptele. Și atunci vă va merge bine. Visele vor începe să se împlinească chiar în noaptea de revelion.

Nativi Rac sunt copleșiți de apariția, în ultimul timp, a unui număr mare de noi cunoscuți. A sosit momentul în care aceștia vă or deveni utili și vă vor ajuta să vă puneți în aplicare planurile. Sfârșitul anului va fi un adevărat triumf în toate domeniile pentru voi. Și acest lucru se aplică și vieții personale.

În ultimele luni, Fecioarele au avut parte doar de necazuri. Dar, iată, ghinioanele s-au terminat. O rază de lumină este deja vizibilă. Astrele vă sfătuiesc să nu așteptați ca norocul să vă vadă din cer, ci să acționați.  Doar așa toate problemele voastre se vor  rezolva foarte repede, scrie portalul horoscopes.rambler.ru.

Nativii Gemeni vor decide să înceapă o relație serioasă. Este foarte probabil ca până la sfârșitul acestui an sa existe mult mai puțini Gemeni singuri, deoarece restul se vor căsători. Astrologii susțin ca cei care se vor căsători în această toamnă vor fi fericiți și vor îmbătrâni  împreună.

 

Citește continuarea pe STIRI DIASPORAGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel