Horoscop Urania pentru săptămâna 8 – 14 iulie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna 8 – 14 iulie 2023.

Astrologul Urania a făcut previziunile astrale pentru săptămâna care urmează, potrivit libertatea. În perioada care urmează, astrologul a dezvăluit de ce anume trebuie să ne ferim în această săptămână, dar și care sunt zodiile care pot confrunta cu unele probleme de sănătate. 

Berbec

Luna va traversa zodia Berbecului și le va da celor despre care vorbim acum energie, entuziasm, motivație, hărnicie și spirit de inițiativă.


 Taur

Mercur va intra în zodia Leului și va străbate sectorul treburilor familiale și casnice; din păcate, multe inițiative vor stârni dialoguri aprinse și ambiții legate de aspectele de viață neimportante. 

Gemeni

Posibile conflicte în timpul unor deplasări pe fondul ideii că un anumit regim de viață și activitate li se cuvine necondiționat (concesii). 

Rac

Solicitări importante în plan profesional, activități care presupun implicare, capacitate de decizie, asumare de responsabilități, nevoia de a face față la stres, la confruntările de opinii, la susținerea unui plan sau a unui punct de vedere.

Leu

Nativii maturi, cu responsabilități majore sau cu funcții, vor dori să-și consolideze statutul și își vor evalua în permanență competența, eficiența, nivelul de pregătire și capacitatea de a face față la stres și la efort profesional.

Fecioară

Activități publice, implicare în situații oficiale pentru care nativii vor trebui să-și controleze emoțiile și să aibă un comportament coerent și onest, fără să caute spectaculosul.

Balanță

Balanțele vor simți nevoia să se informeze; știri care „dau năvală”, nuanțând multe dintre convingerile și dorințele nativilor în plan profesional.

Scorpion

Relațiile parteneriale tind să se consolideze sau să se echilibreze ori să-și găsească un făgaș firesc, profitabil pentru toți cei implicați într-o dispută, într-un proiect sau într-un plan de viață.

Săgetător

Problemele curente, domestice vor fi tratate cam „impresionist”, cam dezordonat și vor sta sub semnul capriciilor nativilor care le vor lăsa bucuroși, deoparte, preferând să se dedice altora, mai interesante și mai motivante.

 Capricorn

Tranzitul va da răbdare dar nu și toleranță ba chiar va accentua și va radicaliza o serie de convingeri la care Capricornii nu au de gând să renunțe indiferent câte presiuni s-ar exercita asupra lor. 

Vărsător

Mecanismele astrale care funcționează de luni de zile în sectorul relațiilor de familie și al intereselor domestice vor rămâne neschimbate dar ele vor fi amplificate de cuadraturile de pe direcția Taur/Leu sau.

 Pești

Preocupări financiare sau salariale; unele dintre ele pot avea o tentă urgentă sau răspicată puțin peste voința și putința nativilor de a le ține sub control.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel