Horoscop Urania pentru săptămâna 5 - 11 august 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna  5 - 11 august  2023.

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna viitoare, după cum ne-a obișnuit deja, potrivit libertatea. Așadar, urmează o perioadă excelentă pentru socializare, pentru anumite persoane, în timp ce altele vor experimenta dezamăgirea cu anumiți prieteni pe care-i considerau a fi apropiați. Asemenea situații contradictorii vor apărea și la locul de muncă, în săptămâna 5 - 11 august  2023. În timp ce unele zodii vor avea parte de succes și de reușite, altele vor trebui să facă față unor conflicte neprevăzute. 

 

Berbec

Berbecii vor fi în formă, poate chiar vorbăreți, vor dori să se întâlnească cu persoane din medii de muncă și viață diferite care să le ofere noi perspective și informații legate de realitatea de fiecare zi și de evenimentele curente.


Taur

Luna va tranzita zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn o binevenită stabilitate interioară, mai mult temei în toate activitățile practice, mai mult echilibru interior și mai multă vigoare fizică.

Gemeni

Posibile tensiuni între nativi și prietenii acestora, care se pot dovedi egoiști, lipsiți de delicatețe sau de bună creștere, abuzivi, insistenți, egoiști sau dificili în abordările de interes comun.

Rac

Informații amestecate, neclare sau greu de luat în seamă cu privire sau cu referire și impact asupra preocupărilor lor școlare, universitare, profesionale de învățare și perfecționare.

Leu

Leii vor accepta destul de greu condițiile impuse într-un mediu socio-profesional, indiferent de argumentele, mai mult sau mai puțin rezonabile, prin care acestea sunt justificate.

Fecioară

Unii dintre cei născuți în acest semn zodiacal se pot bucura de un succes, de o laudă, de un context în care au făcut „o figură frumoasă”; admirație, aplauze, felicitări, simpatie a publicului.

Balanță

Agitație, implicare, osteneală, dialoguri în contradictoriu, stres în relațiile parteneriale; puține șanse de a se pune capăt unei disensiuni. Pentru a se ajunge la o împăcare a părților unii nativi vor apela la sfatul unui prieten.

Scorpion

Enervări la locul de muncă sau în contextul desfășurării unei activități; posibile evenimente care se petrec în legătură cu serviciul care să-i alarmeze pe nativi.

Săgetător

Context astral puțin semnificativ pentru activitățile casnice și treburile familiale; evoluție probabilă în nota obișnuită a ultimelor două zile.


Capricorn

Context scurt dar favorabil pentru cei care desfășoară activități de creație prin capacitatea de a ajunge la soluții convenabile, oneste, eficiente pe „șantierul lor de creație”.

Vărsător

Va fi o perioadă când vechile animozități vor prinde viață și se vor amplifica. E bine să vă ridicați deasupra evenimentelor mărunte și a pasiunilor modeste, trecătoare dar compromițătoare pentru imagine.


Pești

Interese gospodărești moderate, efort domestic minim, relații confortabile pe care Peștii vor face efortul să le țină departe de orice stres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel