Horoscop Urania pentru săptămâna 4 - 10 noiembrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna  4 - 10 noiembrie 2023.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul pentru săptămâna următoare, potrivit libertatea. Urmează o perioadă cu preocupări pe planul financiar pentru anumite semne zodiacale, care este posibil să se consulte și să-și negocieze mai mult venitul. De asemenea, alte zodii trebuie să se pregătească de anumite conflicte care pot apărea pe plan familial și care persistă deja de ceva vreme, iar planul profesional și sănătatea sunt subiecte de dezbatere și pentru alte persoane în perioada 4 - 10 noiembrie 2023. Cu toate previziunile pe larg vine însă astrologul Urania.

 

Berbec

Entuziasm creator pentru cei care desfășoară activități de profil artistic, nevoie de emancipare pentru cei tineri și de trăiri intense pentru cei maturi.

Taur

Mercur va intra în zodia Săgetătorului și va avea un rol util și eficient în legătură cu abordările financiare, mai ales pe calea dialogului, a consultării sau a negocierii.

Gemeni

Se pot menține disfuncțiile apărute în ultima vreme în relația nativului cu unul sau ambii părinți ori cu familia, în general. Relațiile la locul de muncă pot fi încordate dacă se vor iniția măsuri organizatorice care lezează interesele multora dintre angajați.

Rac

Gânduri născute dintr-o mică (mare?) criză interioară alimentată de vechile nereguli sau de premisele recentelor schimbări în sectorul muncii de fiecare zi.

Leu

Luna se va afla în tranzit prin zodia Leului și le va da celor care s-au născut în acest semn energie, combativitate, voință și determinare în toate abordările.

Fecioară

Postura este profitabilă prin tactul și diplomația sau abilitatea cu care cei născuți în zodia Fecioarei vor aborda inconvenientele care pot apărea în acest răstimp.

Balanță

Saturn va reveni la mișcarea directă și va relua aspectele importante cu privire la munca de fiecare zi sau la sănătate din momentul retrogradării (18 iunie 2023).

Scorpion

Oarecare dezordine în percepțiile Scorpionilor cu privire la prieteni sau chiar la cei dragi, ale căror dorințe (pretenții) nu le vor înțelege.

Săgetător

Nativii, de obicei curajoși și deloc intimidabili, nu vor dori să se mai gândească la chestiunile financiare complicate ca să nu-și piardă bruma de echilibru și bună dispoziție.

Capricorn

Nu toate ideile și reprezentările ori convingerile în plan socio-profesional sau ideologic vor fi corect înțelese, nici în acceptarea, nici în respingerea lor.

Vărsător

Răstimp delicat, în timpul căruia Vărsătorii se vor mobiliza greu și vor aborda într-un ritm mai lent activitățile cotidiene. O oarecare deblocare se va observa, dar nu va fi vorba de o acțiune menită să tranșeze o situație neclară sau inacceptabilă, ci, mai degrabă, va contribui la identificarea unor formule de „a se strecura”, de a evita o implicare directă și de a aștepta un moment infinit mai prielnic.

Pești

Peștii nu vor putea ieși dintr-un registru afectiv care i-a cuplat la o serie de întâmplări din memoria lor afectivă și de care nu se mai pot detașa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel