Horoscop Urania pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie 2023.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul săptămânal pentru săptămâna care urmează, potrivit libertatea. Luna Neagră se pregătește să intre în Fecioară, anunță ea, lucru care poate veni cu anumite probleme pe plan profesional pentru câteva semne zodiacale. Altele, pot fi mult mai protective și selective, când vine vorba de anumite vești venite din jurul lor, în timp ce tensiunile își pot face simțită prezență și pe planul relaționării cu prietenii, pentru câteva persoane. Așadar, este o săptămână care aduce în prim-plan conflicte, divergențe și chiar posibile probleme financiare, însă pe larg cu toate predicțiile săptămânii 30 septembrie – 6 octombrie 2023 vine astrologul Urania. 

Berbec

Luna Neagră va intra în zodia Fecioarei și va complica situația la locul de muncă, regimul salarizării ori regimul unor compensații și bonificații care se pot micșora sau care li se pot retrage.


Taur

Atitudine reticentă față de o serie de informații care vor veni spre ei și cărora nu le vor da curs prin reacții și implicări imediate; prudență, uneori chiar ostilitate sau respingere.

Gemeni

Posibil stres relațional pe fondul unor tensiuni mai vechi care se reînnoiesc în varii condiții și îi pun în dificultate pe nativi.

Rac

Solicitări în plan socio-profesional, nevoia de a acționa, de a decide, de a formula opinii, răspunsuri sau de a lansa programe ori replici în contradictoriu cu unele decizii oficiale.


Leu

Idei amestecate, ambiguități enervante, atitudini divergente, conversații obositoare, teme reluate obsesiv, dar ineficient.


Fecioară 

Motive de enervare provocate de nereguli financiare, de întârzieri sau de procedurile eronate ori chiar de reaua- credință a unor persoane care le pun nativilor bețe-n roate.


Balanță

Interesele materiale ori demersurile oficiale vor fi încurcate de mecanismele astrale care grevează casa a VIII-a de șansă și de progres.


Scorpion

Planetele în opoziție din cele două case ale sănătății vor genera stări de stres, de nerăbdare, de neatenție, de instabilitate organică.


Săgetător

Relațiile de prietenie, de simpatie sau de dragoste vor fi tulburi, iar echilibrul afectiv al nativilor se va destabiliza pentru că Săgetătorii vor fi nerăbdători și pretențioși fără motiv, iar apropiații lor le vor da replici acide.


Capricorn

Mercur va intra în zodia Balanței și le va permite Capricornilor șansa unei prezențe publice flatante și profitabile pentru imaginea lor sau pentru a atrage simpatia unei asistențe.

Vărsător

Dialoguri în contradictoriu; provocări sau comportamente și reacții ostile ale unor persoane pe care nativii le vor întâlni în cadrul unor ședințe, sesiuni de comunicări, întruniri și consultări.


Pești

Posibilă destabilizare de moment cu privire la mersul unei afaceri sau al unui dosar (proces, negociere, conflict de interese) în care intervine o instituție care complică lucrurile.

Te-ar putea interesa și: Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel