Horoscop Urania pentru săptămâna 29 iulie - 4 august 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna  29 iulie - 4 august  2023.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul pentru săptămâna care urmează, potrivit libertatea. Dacă pentru anumite persoane urmează o perioadă mai serioasă, care e strâns legată de anumite contracte, aprobări sau de bani, alte zodii au parte de o săptămâna mai animată, plină de petreceri și voie bună.

 

Berbec

Berbecii vor trebui să ia contact cu anumite instituții publice cărora li se vor adresa pentru a primi instrucțiuni și aprobări ori în vederea unei conlucrări; poate fi vorba și de instituții din afara țării. 

Taur

Atitudine corectă în cazul în care nativii vor avea o inițiativă legată de statutul unor bani sau bunuri ce ar trebui să le revină în urma acelui demers.

Gemeni

Preocupările parteneriale se vor desfășura la nivelul interiorității (gânduri, analiza unor stări de spirit sau reacții care privesc persoana sau contextul de împrejurări care le ocupă atenția Gemenilor).

Rac

Energie debordantă, activism, dar și epuizare în prea multe activități, unii nativi supraestimându-și puterile pe ideea că vor rezista la stres și efort fizic sau psihic.

Leu

Armonia care a funcționat luni de zile în sectorul banilor, al bunurilor și al beneficiilor obținute cu concursul unor persoane sau instituții s-a risipit.

Fecioară

Activități casnice, preocupări administrative, implicare personală în situațiile familiale, unde e nevoie de tact, răbdare și spirit practic.

Balanță

Nativii se vor adresa pentru varii probleme domestice unor instituții în vederea obținerii unor documente necesare (adeverințe, documente justificative, înscrisuri).

Scorpion

Intenții, gânduri sau inițiative corecte, menite să pună ordine într-o situație neclară sau incorectă legal ori financiar din punctul de vedere al legii într-o chestiune ce privește drepturile bănești cuvenite (compensații și ajutoare).

Săgetător

Preocupări firești legate de veniturile care trebuie corelate cu modul lor de viață și cu realitățile din „piață”, ceea ce nu-i va conduce pe Săgetători la o concluzie mulțumitoare.

Capricorn

Discrete influențe asupra sistemului arterial și muscular din zona aparatului loco-motor (inflamații, dureri, crampe musculare, circulație periferică îngreunată, deplasări și activități efectuate cu dificultate).

Vărsător

Stare de spirit optimistă, relații animate cu prietenii, entuziasm cu privire la proiectele comune, distracții, excursii, petreceri, participare la evenimente colective alături de un grup de apropiați.

Pești

Posibilă chestiune oficială care impune un dialog, o consultare și o decizie (opțiune?) pe care un nativ din Pești va trebui să o ia cu privire la statutul său profesional, la o chestiune de imagine, la o responsabilitate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 28 iul 2023, 13:06 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience