Horoscop Urania pentru săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2023. ZODIA care va avea mari probleme financiare

Data publicării:
Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2023.

Astrologul Urania a prezentat, pentru libertatea.ro, horoscopul pentru săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2023.

 

Berbec

Pentru acești nativi, astrologul Urania anunță tulburări în sectorul sentimental în săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2023.  Din cauza orgoliului, au loc trăiri intense. De asemenea, ambiția acestor nativi le poate genera mari probleme.

Și dorința de a se impune în fața celorlalți nu le va aduce niciun fel de beneficiu în următoarea perioadă, arată horoscopul prezentat de Urania pentru săptămâna viitoare.

Taur

În cazul lor se anunță conflicte în familie. Iar acestea încep încă din primele zile ale săptămânii și nu se vor încheia nici până la data de 5 mai. Urania avertizează că pe 3 mai, conflictele pot să devină din ce în ce mai aprinse.

Gemeni

Se anunță probleme pe partea de comunicare în săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2023. Conform astrologului, adevărul poate ajunge să fie deformat, iar de aici apar numeroase situații. Unele dintre ele pot fi chiar conflictuale și de asemenea pot să altereze conținutul unui mesaj.

Rac

Pentru acești nativi, astrologul Urania anunță niște situații nu tocmai plăcute din punct de vedere financiar. Mai exact, aceștia ar avea nevoie de niște bani, pe care nu au de unde să îi ia, iar asta le poate complica existența în săptămâna următoare.

Leu

O săptămână plină de întâmplări enervante. Cam așa arată horoscopul prezentat de Urania pentru acești nativi. Deși la prima vedere vorbim despre situații minore, acestea pot avea un impact major asupra acestor Leilor.

Mai exact, astrologul spune că echilibrul emoțional al acestora poate fi afectat. Cei născuți sub acest semn zodiacal devin instabili și de asemenea, se vor calma destul de greu. În același timp, altora le va fi greu să îi convingă de anumite lucruri.

Fecioară

Pentru acești nativi, Urania are o recomandare. Fecioarele trebuie să evite orice fel de dispută la locul de muncă sau în anumite ședințe. Rezultatul nu va fi unul pozitiv pentru ele, iar anumite persoane ar putea să devină ostile în fața lor.

Balanță 

Balanțele se pot arăta nemulțumite de comportamentul, inițiativele, modul de viață sau de concepțiile unui apropiat, ceea ce îl va face să se replieze în acea relație.

Scorpion

Tensiuni relaționale legate de desfășurarea unor activități publice sau ducerea la îndeplinire a unor responsabilități socio-profesionale (împrejurări ostile, conflicte interumane, evenimente care complică evoluția unui parcurs).

Săgetător

Conflict de idei, dezamăgiri, regretul de a fi luat decizia de a se alătura unui grup sau de a se pune în slujba unei inițiative care acum îl destabilizează.

Capricorn

Spaime mai mult sau mai puțin justificate, stârnite, în general, de informațiile (zvonurile) cu privire la emiterea unor acte normative care ar schimba datele problemei în ceea ce-i privește (revendicarea unui bun, succesiune, partaj, despăgubire).

Vărsător

Tulburări între nativi și partenerii lor de orice fel (soț/soție, asociat într-o firmă, parteneri de contract, parte adversă într-o anchetă sau într-un proces).

Pești

Nativii vor avea frecvent senzația că trăiesc „sub presiune”, ca o consecință a expunerii inimii la provocările astrale ale momentului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel