Horoscop Urania pentru săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie 2024. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie 2024.

Astrologul Urania a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care urmează, potrivit libertatea. Vine o perioadă cu mult stres, preocupări și decizii pentru anumite persoane, care vor avea parte de situații neprevăzute sau care pur și simplu își doresc ca lucrurile să iasă pe placul lor și nu acceptă altă decizie. Un alt semn zodiacal poate fi în următoarea săptămână extrem de nervos și reticent la orice părere, lucru care i-ar putea îngreuna comunicarea cu persoanele din jurul său. Cu previziunile pe larg vine, însă, astrologul Urania.

 

Berbec

Relațiile parteneriale vor evolua în registrul configurat cu multe săptămâni în urmă, în care doar condiționările socioprofesionale pot introduce o notă-parte specifică momentului.

Taur

Posibile amărăciuni sau motive de reevaluare a unei persoane dragi ori a relației lor cu acelea în lumina evenimentelor recente.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul banilor și al carierei pentru 2024. Cristina Demetrescu, previziuni pentru toate zodiile: „Ei stau pe o groapă de bani”

Gemeni

Întreaga săptămână, preocupări legate de un proces, de o moștenire, de un partaj sau de pretențiile ridicate de nativi care nu ajung la rezoluția dorită de ei.

Rac

Situații stânjenitoare într-o relație afectivă; nativii pot fi timizi, emotivi, stângaci, evitând să spună clar și deschis ceea ce simt, ce doresc sau ceea ce îi nemulțumește.

Leu

Leii vor fi enervați de fleacurile care vor veni spre ei și vor respinge toate informațiile, invitațiile la dialog sau preocupările care li se vor părea neimportante și cronofage.

Fecioară

Axa celor două case ale sănătății va rămâne prizoniera influenței recentei Luni Pline în Leu, care va solicita axa cardiovasculară prin accentul pus pe fiziologia sistemului venos și arterial și a sistemului nervos central.

VEZI și: Trei zodii sunt lovite de noroc în 2024! Mihai Voropchevici: „Nativii din această zodie au parte de multe reușite și pe plan personal, dar și profesional”

Balanță

Potențial astral interesant care trebuie valorificat de către cei care desfășoară activități artistice de creație sau de interpretare.

Scorpion

Posibile implicări în viața publică, în activități oficiale care impun exercitarea autoritară a atribuțiilor de serviciu sau a funcțiilor.

Săgetător

Disconfort interior creat de suprapunerea obligațiilor socioprofesionale cu activități specifice vieții de familie.

Capricorn

Lipsă de entuziasm în fața unor schimbări de opinie sau a unei abordări, mai ales dacă acestea privesc viața profesională.

Vărsător

Vărsătorii nu vor da curs nici unei inițiative sau invitații de tipul ședință, întrunire sau chiar vizită dacă tema ori motivul nu este cu adevărat important.

Pe aceeași temă: Minerva, horoscop până pe 15 februarie 2024. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Pești

Predispoziția astrală nu e nouă și nici semnificativă pentru evoluția problemelor curente de viață care privesc banii, salariul și drepturile patrimoniale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel